Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 124 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 07 Lut 2025 23:10 

Nie wiem, kiedy to się zmieniło, ale dziś udało mi się zapłacić normalnie kartą, wydaną w Polsce, za rezerwację krajówki w USA na stronie AA (w apce wywalało błąd na wcześniejszym etapie). Mam e-tixy na mailu i blokadę na karcie. W zeszłym roku nie było to możliwe i trzeba było kombinować.
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#122 PostWysłany: 26 Mar 2025 16:43 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Dawno nie lecialam AA, ale jakos tak wyszlo, ze mi pasowaly godziny na trasie HNL - LAX, ktore potem zmienilam na KOA - LAX. Od mojego poprzedniego lotu na trasie hawajskiej duza poprawa w komforcie kabiny. Nowe siedzenia i w pierwszym rzedzie ekonomicznej bardzo duzo miejsca. Kiedys na tych miejscach mialo sie sciane miedzy eko i biznes i bylo mniej miejsca. Teraz mozna wsunac nogi pod miejsca biznes z przodu. Bilet kupiony za gotowke i z taryfy przyslugowalo mi miejsce main cabin extra. Najpierw przydzielilo mi losowe miejsce w awaryjnym, ale w czasie checkin moglam zmienic na pierwszy rzad w ekonomicznej, te miejsca byly chyba wczesniej zablokowane.

Ale niestety, AA probowalo mnie zamrozic na tym locie i nie bylo kocykow, mimo nocnego lotu 5h. Para obok mnie, byla dobrze przygotowana z wlasnym kocem. Takze chyba nie bede do nich szybko wracac.
marek2011 lubi ten post.

#123 PostWysłany: 26 Mar 2025 17:31 

HON fly4free
Tylko dodam do tego, że te miejsca w pierwszym rzędzie, w rzędzie awaryjnym, lub generalnie w Main Extra można zarezerwować od razu w trakcie lub zaraz po rezerwacji za darmo wybierając też taryfę Basic i mając OW Sapphire / Emerald. W zależności od trasy i pory lotu dla paxów ME jest też nieco lepszy serwis: w szczególności darmowe wybrane alkohole.
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 27 Mar 2025 16:49 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Zgadza sie, kiedys wlasnie okupowalam te miejsca w ramach statusu w BA. Ja zmienilam bilet dosc pozno (z HNL - LAX na KOA-LAX) i zostalo zaledwie pare wolnych miejsc MCE. Drinki przysluguja za darmo, jest nawet wino musujace.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 124 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości