Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 01 Lut 2025 19:53 

Cześć, planuję wypożyczyć w marcu auto, na 8 dni, na lotnisku w Sevilli. Najtaniej online znalazłem na stronie discovercars, w wypożyczalni OKmobility, jakiś mniejszy samochód za 415 zł lub compact za 455 zł, cena uwzględnia już pełne ubezpieczenie zapewniane przez discovercar. Czy jest to dobra i bezpieczna opcja. Czy lepiej może wziąć bezpośrednio z jakiejś wypożyczalni, bez ubezpieczenia, a na własną rękę ubezpieczyć sobie depozyt?
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN
Podróż do w Brazylii za 3642 PLN 🇧🇷 Loty do Rio de Janeiro, noclegi ze śniadaniami w hotelu + auto 😍 Podróż do w Brazylii za 3642 PLN 🇧🇷 Loty do Rio de Janeiro, noclegi ze śniadaniami w hotelu + auto 😍
#82 PostWysłany: 01 Lut 2025 20:08 
Awatar użytkownika

platynowy
Każdy sam ocenia ryzyko. Okmobility jest w miarę ok. Ja zawsze biorę najtańsza opcje (oprócz typowych skamow jak DelPaso), a do tego zewnętrzne ubezpieczenie. Może być w KK, albo jakieś z UK. Cena będzie mniej więcej tak sama. Ale ubezpieczenie masz na rok. A nie na 1 raz.
 Profil Relacje PM off
rw30 uważa post za pomocny.

#83 PostWysłany: 01 Lut 2025 21:08 

jaco027 napisał(a):
Może być w KK, albo jakieś z UK.

Możesz rozwinąć te skróty bo nie wiem o co chodzi?
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 01 Lut 2025 23:02 
Awatar użytkownika

platynowy
Karta Kredytowa
Ubezpieczenie roczne glownie firmy z UK. Przeszukaj odpowiedni wątek, nazwy firm wyleciały mi z głowy... kiedyś robiłem tu
https://www.worldwideinsure.com/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości