Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Aplikacja Trip.com
#541 PostWysłany: 29 Lis 2024 10:48 

Loty: 63
Kilometry: 117 882
@mateusz323 dzięki ! :)
Może ktoś będzie szukać na przyszłość, ale do momentu, w którym nie "rozwijałam" danych pasażera to nie musiałam podawać żadnych dodatkowych danych. Ciekawe mają te mechanizmy :)
 Profil Relacje PM off  

Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum
W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem
#542 PostWysłany: 29 Lis 2024 11:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzisiaj ładnie wchodzą niektóre W6 w połączeniu z promo pink friday. MXP z KRK za 96 zł bez WDC, CTA z KTW za 161 zł bez WDC i wiele innych.
 Profil Relacje PM off
Aramise lubi ten post.

#543 PostWysłany: 29 Lis 2024 19:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Z WAW MXP za 82PLN RT na weekend

WAW-BUD 20PLN OW
2 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#544 PostWysłany: 01 Gru 2024 13:22 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 191 696
niebieski
Czy na aplikacji mozna wygenerowac FV na firme?

#545 PostWysłany: 01 Gru 2024 13:44 

Loty: 277
Kilometry: 275 994
niebieski
Przez infolinię chciałem uzyskać listę saloników, do których jest darmowy wstęp po zakupie biletów przez apkę. Niestety, nie mieli takiego czegoś. Ja wiem o Tallinie. A jakie są wasze aktualne informacje o salonikach?
 Profil Relacje PM off  

#546 PostWysłany: 01 Gru 2024 14:21 
Awatar użytkownika

złoty
W aplikacji jest lista saloników, musisz ręcznie poszukać. Wchodzisz w opcje konta, klikasz grafikę posiadanego statusu. Następnie klikasz okienko z salonikiem vip i na samym dole strony jest lista saloników. Klikasz i przeglądasz całą listę.

Jak masz już dokonaną rezerwację, to w zarządzaniu rezerwacją powinna być opcja dodania saloniku i tam Ci pokazuje tylko jeśli twoje lotnisko jest na liście. Jeśli nie ma takiej opcji to albo nie przysługuje salonik albo go nie ma na liście.
piekariovic lubi ten post.

#547 PostWysłany: 01 Gru 2024 14:41 

Loty: 95
Kilometry: 189 103
niebieski
Probuje kupić bilet FR przez apke trip.com dla dorosłego i nastolatka 13 lat. Wyskakuje , że bilety są niedostępne dla wieku 12 -15 lat. Czy wpisać małolatowi date ur.jako doroslego ??
 Profil Relacje PM off  

#548 PostWysłany: 01 Gru 2024 16:37 
Awatar użytkownika

niebieski
@Tom Stedd @bim-bam Jest jeszcze trzecia opcja - salonik może Ci przysługiwać, może być na liście, ale chwilowo być niedostępny.

Ale przewidzenie kiedy będzie dostępny to już czarna magia.
 Profil Relacje PM off
bim-bam uważa post za pomocny.

#549 PostWysłany: 02 Gru 2024 08:43 

złoty
Cyber Monday UK
15% zwrotu w punktach za hotele, 10% za loty
Dodatkowo kody na hotele oraz loty z UK.
Załącznik:
trip.png
trip.png [ 318.34 KiB | Obejrzany 1781 razy ]

Załączniki:
trip2.png
trip2.png [ 381.59 KiB | Obejrzany 1781 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#550 PostWysłany: 02 Gru 2024 11:08 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
bim-bam napisał(a):
W aplikacji jest lista saloników, musisz ręcznie poszukać. Wchodzisz w opcje konta, klikasz grafikę posiadanego statusu. Następnie klikasz okienko z salonikiem vip i na samym dole strony jest lista saloników. Klikasz i przeglądasz całą listę.

Jak masz już dokonaną rezerwację, to w zarządzaniu rezerwacją powinna być opcja dodania saloniku i tam Ci pokazuje tylko jeśli twoje lotnisko jest na liście. Jeśli nie ma takiej opcji to albo nie przysługuje salonik albo go nie ma na liście.

Z Gdańska: ABZ, ALC, AMS, AGP, ARN, BCN, BFS, BGO, BGY, BHX, BLL, BRS, CPH, EDI, FCO, FRA, GOT, HAM, HEL...

dobra, zacząłem wypisywać lotniska z tej listy głównie dla siebie, ale też żeby ktoś inny mógł skorzystać, ale jak zobaczyłem takie kwiatki jak Doncaster Sheffield, uznałem, że lepiej po prostu za każdym razem sprawdzić i nie nastawiać się z góry że taka opcja będzie.

#551 PostWysłany: 02 Gru 2024 11:13 

niebieski
docent82 napisał(a):
Probuje kupić bilet FR przez apke trip.com dla dorosłego i nastolatka 13 lat. Wyskakuje , że bilety są niedostępne dla wieku 12 -15 lat. Czy wpisać małolatowi date ur.jako doroslego ??

Odpowiem sobie sam , może komuś się przyda . Udało mi się skontaktować na czacie z konsultantem i dowiedziałem się że Trip.com dostał od FR wytyczne , że nie mogą sprzedawać biletów dla 12- 15 latków.
Zalecił zakup bezpośrednio u FR
 Profil Relacje PM off
Uffff lubi ten post.

#552 PostWysłany: 02 Gru 2024 11:16 

srebrny
obejsciem jest kupno jak dla doroslego i ewentualna prosba na czacie o zmiane na dziecko
 Profil Relacje PM off  

#553 PostWysłany: 02 Gru 2024 11:32 

Loty: 155
Kilometry: 370 915
srebrny
Już chyba nie trzeba na chacie. Można przez www, przynajmniej dla 2-12 lat.

#554 PostWysłany: 02 Gru 2024 12:07 
Awatar użytkownika

niebieski
mateusz323 napisał(a):
obejsciem jest kupno jak dla doroslego i ewentualna prosba na czacie o zmiane na dziecko
Jak się ma to do tych wytycznych od FR, że trip.com nie może sprzedawać biletów dla 12-15 latków? FR pozwoli potem zmienić na dziecko?

#555 PostWysłany: 02 Gru 2024 12:22 

srebrny
Tego nie wiem, sam tak robiłem ostatni raz kilka lat temu, wedlug strony Ryanaira można to też zrobić samodzielnie:

Kod:
Podczas dokonywania rezerwacji dla wielu pasażerów należy wybrać rodzaj pasażera. Chodzi tutaj o to, czy jest to osoba dorosła (ponad 16 lat), nastolatek (12–15 lat), dziecko (2–11 lat) czy niemowlę (poniżej 2 lat). Należy upewnić się, że dla pasażera wybrano odpowiedni rodzaj pasażera przed podróżą. Jeśli nie, można wprowadzić zmiany w następujący sposób:

Kliknij „Moje rezerwacje” na stronie internetowej Ryanair lub „My trips” w aplikacji mobilnej.
Zaloguj się na konto myRyanair.
Wybierz „Zarządzaj tą rezerwacją” dla rezerwacji, którą chcesz zmienić.
Wybierz opcję „Zmień rodzaj pasażera”.
Wybierz pasażera, którego chcesz zmienić.
Wprowadź datę urodzenia pasażera i potwierdź, aby zmienić rodzaj pasażera.
Kontynuuj, aby zakończyć zmianę rodzaju pasażera.
Gdy potwierdzisz zmianę, system przeniesie Cię na stronę zbliżającej się podróży, a rodzaj pasażera zostanie zaktualizowany.

Przy zmianie rodzaju pasażera może być konieczne dokonanie zmiany miejsca. W razie potrzeby przejdziesz do mapy miejsc, aby potwierdzić nowe miejsce, i na stronę płatności.

Zmiany rodzaju pasażera są bezpłatne. Jeśli jednak zmieniasz rodzaj pasażera z dziecka na osobę dorosłą, nie otrzymasz bezpłatnego miejsca zgodnie z naszymi zasadami dotyczącymi miejsc rodzinnych i konieczne będzie uiszczenie opłaty.
 Profil Relacje PM off  

#556 PostWysłany: 02 Gru 2024 12:53 

niebieski
grodek napisał(a):
mateusz323 napisał(a):
Jak się ma to do tych wytycznych od FR, że trip.com nie może sprzedawać biletów dla 12-15 latków? FR pozwoli potem zmienić na dziecko?

Konsultant z trip.com zalecił mi kupno bilety dla nastolatka bezpośrednio na stronie FR. Bo w sumie nie wiadomo - czy wpisać go w trip.com z datą ur. Dorosłego , a później bujać się z FR - czy się uda zmienić na nastolatka?! Skoro sami zakazali sprzedaży takich biletów.
 Profil Relacje PM off  

#557 PostWysłany: 03 Gru 2024 17:12 

złoty
Easyjet się wypisał z zabawy?
 Profil Relacje PM off  

#558 PostWysłany: 03 Gru 2024 18:03 

HON fly4free
Trip.com jest specyficzny. W danym dniu lot może się pokazywać, potem nie wiadomo dlaczego znika. A potem znów się pokazuje. Trzeba się przyzwyczaić. (odpowiedź: easyJet nadal jest w trip.com)
 Profil Relacje PM off  

#559 PostWysłany: 03 Gru 2024 19:26 
Awatar użytkownika

Loty: 502
Kilometry: 787 137
platynowy
No właśnie mam kłopot - bo Trip nie widzi w danym dniu lotów W6.
Co ciekawe widzi lot powrotny W6 :lol:

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#560 PostWysłany: 03 Gru 2024 19:28 

złoty
@man4business, przeklikałem wszystkie języki i regiony w aplikacji, w żadnej U2 nie mam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości