Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 26 Lip 2019 10:33 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 218 846
Znaki Cię poprowadzą. Oznaczenia są bardzo czytelne, jasne i klarowne. Wjazd jest po lewej stronie.
gp2005 lubi ten post.
gp2005 uważa post za pomocny.

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#102 PostWysłany: 13 Lis 2019 16:31 
Awatar użytkownika

Loty: 27
Kilometry: 45 291
Zbanowany
niebieski
Jak wygląda odprawa, kiedy ma się rower? Wjeżdża się razem z autami, czy idzie się razem z pieszymi?
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 13 Lis 2019 20:37 

Jeśli nic się nie zmieniło od 2015, to razem z autami, wjeżdżasz jako ostatni, po Tirowcach, zostawiasz rower na dole i wjeżdżasz na górę. Wyjeżdzasz, jako pierwszy przed wszystkimi.
 Profil Relacje PM off
NikodemFM uważa post za pomocny.

#104 PostWysłany: 18 Gru 2019 11:31 

Drodzy,

czy ktoś jest w stanie podać aktualne info gdzie można kupić bilety na prom Tallinn-Helsinki-Tallinn, osobowy, bez auta, tzw one day trip online w dobrej cenie na luty? Wszystkie podane wyzej strony wskazują jakieś astronomiczne kwoty. W sensie nic poniżej 38 EUR, a i taka cena się nie pokazuje. Będę wdzieczna za sugestie. A może to już jest za poźno na rezzerwację na połowę lutego?
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 18 Gru 2019 12:05 

niebieski
W poniedziałek płynąłem z Helsinek do Talina o 15:15. Bilet kupiłem w terminalu przed rejsem za 15€. Wypłynąłem z Terminalu 2, a przypłynąłem do Terminalu A.
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 18 Gru 2019 12:57 
Awatar użytkownika

srebrny
maya0104 napisał(a):
czy ktoś jest w stanie podać aktualne info gdzie można kupić bilety na prom Tallinn-Helsinki-Tallinn

Na stronie Tallink'a, "Day Ticket" to stała promocja, zasadniczo płacisz tylko za bilet powrotny.

Załączniki:
tallink.png
tallink.png [ 36.42 KiB | Obejrzany 11655 razy ]

#107 PostWysłany: 23 Gru 2019 13:34 

Dziękuję za powyższe odpowiedzi i pomoc. Czy ktoś wie co oznacza haslo 'time onshore' jak na zalaczonym prt screenie?

Załączniki:
Prom Tallinn.JPG
Prom Tallinn.JPG [ 47.6 KiB | Obejrzany 11602 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 23 Gru 2019 14:00 

maya0104 napisał(a):
Czy ktoś wie co oznacza haslo 'time onshore' jak na zalaczonym prt screenie?

Orientacyjny czas, jaki jesteś na lądzie, dla konkretnej pary rejsów "tam" i "z powrotem".
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 22 Sty 2020 13:09 

Dziękuję za odpowiedzi. Mam jedną kwestię jeszcze - czy ktoś kupował bilet na stronie Tallink po estońsku i udało mu się zapłacić kartą Visa? Przy próbie takiej płatności wyskakuje jakis error i skierowanie pod numer telefonu gdzię chcą opłatę 64 EUR w sytuacji gdy płatność na stronie wyskakuje 40 EUR. Bo rozumiem, że konta w Swedbank/ COOP/Luminor itp. nikt nie ma by pomóc? A może znacie inne miejsce gdzie można te bilety kupić przez internet po promocyjnej cenie a nie złodziejskiej?
Dzięki za wszystkie sugestie!
 Profil Relacje PM off
frach582 uważa post za pomocny.

#110 PostWysłany: 31 Lip 2020 21:51 

Loty: 26
Kilometry: 38 375
Czy ktos wie czemu rejs z 18.30 Helsinki Tallinn plynie 3,5 godziny?
Linia Tallink.
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 31 Lip 2020 22:07 

niebieski
Pewnie inny (wolniejszy) prom.
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 29 Kwi 2024 18:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Ej, powiedzcie mi, czy to aby na pewno jest cena z prom za dwie osoby w dwie strony Tallinn-Helsinki-Tallinn?

Dlaczego pytam? Bo u innego przewoźnika cena za taką samą trasę to już 80 €. xD Nawet przez dircetferrys.pl ten prom Eckeroline znajduje owszem, za 38 €, ale w jedną stronę. Niemniej bezpośrednio na ich stronie jak byk jest "order total" (plus rabat jakiś jeszcze), potem normalnie się wypełnia dane dwóch pasażerów itp.

Ale zaczynam mieć podejrzenia, że coś mi umyka czy może czegoś nie dodaję do bilety bo różnica w cenie przecież jest ogromna. xD

Tu cena w Eckero:

Image

A tutaj ten sam dzień, ale inny przewoźnik:

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości