Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 107 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 23 Sty 2022 23:24 
Awatar użytkownika

platynowy
sharkinator napisał(a):
.. Wrażenie na mnie zrobiła błaha rzecz - kompleks 20 boisk do siatkówki plażowej i wszystkie zajęte, w styczniu!
A takie pytane na boku: kiedy chcialbys grac w siatke: a) 12-18C, czy b) 30-40C i pelne slonce?
 Profil Relacje PM off
sanchopan lubi ten post.

🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍 🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍
🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷 🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷
#102 PostWysłany: 24 Sty 2022 14:46 

Loty: 51
Kilometry: 71 070
Wiadomo, że gra w ukropie to żadna przyjemność. Zwróciłem uwagę na sam fakt dużej aktywności fizycznej i popularności dyscypliny. Siatkówka halowa w Hiszpanii ma lata świetności za sobą, wersja plażowa jak widać ma się dobrze. Osób biegających, ćwiczących w parkach czy na plaży też bardzo dużo.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 06 Kwi 2023 00:18 

niebieski
Czy komunikacja w rejonie Walencji faktycznie jest taka tragiczna ? Tam gdzie dociera kolej to jest ok ale już np dostanie się do Chullila jest chyba niemożliwe i pozostaje samochód ?
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 25 Mar 2024 21:20 

platynowy
rw30 napisał(a):

ogólnie Alicante zbyt ładne nie jest, niektórzy twierdzą że ma świetne plaże, ale ja się z tym średnio zgadzam (zwłaszcza zabudowa wzdłuż plaż jest wg mnie mało estetyczna i na plażowanie zdecydowanie wolałbym Benidorm).

W pełni zgadzam się z @rw30 i przesyłam kilka fotek z weekendowego pobytu. ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#105 PostWysłany: 24 Lip 2025 13:04 

Cześć :) znalazłam fajne połączenie na październik, przylot na lotnisko w Walencji około 9 rano, wylot w niedzielę około 20. Krystalizuje mi w głowie taki pomysł, żeby w sobotę do południa przespacerować się przez centrum miasta, zerknąć na Mercado Central, potem przetransportować się do oceanarium i w okolicy znaleźć nocleg. Następnego dnia po śniadaniu skoczyć na plażę, później wrócić w kierunku centrum i późnym popołudniem pojechać na lotnisko. Czy taki plan ma sens? ;) przeczytałam wątek, ale chętnie przyjmę aktualne polecajki gdzie i co warto zjeść, info o cenach również mile widziane.
Opłaca się VTC na 48 godzin, żeby mieć w ramach tego ogarnięte przejazdy, wejścia do atrakcji i zniżkę do oceanarium?
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 24 Lip 2025 13:08 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Lata temu pisałem plan zwiedzania Walencji

https://lata.my/plan-zwiedzania-walencj ... calatravy/
 Profil Relacje PM off
avenlin lubi ten post.
paweł p uważa post za pomocny.

#107 PostWysłany: 01 Lis 2025 20:13 

niebieski
To ja po kilku dniach w Walencji :) Samo miasto jest zachwycające architektonicznie, imponujące budowle, jakaś taka elegancja. Byłam w wielu dużych miastach Hiszpanii, ale to zrobiło na mnie wrażenie. Starówka, spacer w dolinie Turia-jeśli ktoś interesuje się egzotycznymi drzewami, są tam ciekawe okazy. Zresztą to już jest w postach.
Warto wsiąść w bus 24, 25 i podjechać do Parku Natural de l'Albufera, widoki , spokój, ptactwo.
Z Walencji można też zrobić sobie wypad do Cuenca- miasta świetnych widoków na domy zawieszone nad kanionem rzeki Jucar, wspaniałej katedry i ogólnie miłego miejsca. Pociąg dojeżdża w 1 godzinę - szybkość 290 km/h.
Pojechałam też do Albacete, to trochę dalej, ale krajobrazy z szosy (a i pociągu) na barwy gleby hiszpańskiej b. malownicze. Miasto spokojne, słynące też z wyrobu noży, ale mniej znane z tego produktu niż Toledo.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 107 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości