Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Hej, tu NBA !
#321 PostWysłany: 17 Sie 2023 21:31 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 195 396
niebieski
No i przed chwilą zaprezentowano swieżutki terminarz rundy zasadniczej. Można zacząć robić przymiarki. Enjoy!

https://www.nba.com/schedule
6 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

Lato na wypasie 🌤️😎 Urlop w hotelu z parkiem wodnym i all inclusive za 1735 PLN 👙🌊💦 Lato na wypasie 🌤️😎 Urlop w hotelu z parkiem wodnym i all inclusive za 1735 PLN 👙🌊💦
Grecja bez tłumów, ale z pełnym wyżywieniem 🌤️⛱️ Tydzień na Korfu za jedyne 1399 PLN ☕🍽️ Grecja bez tłumów, ale z pełnym wyżywieniem 🌤️⛱️ Tydzień na Korfu za jedyne 1399 PLN ☕🍽️
#322 PostWysłany: 21 Wrz 2023 17:16 
Awatar użytkownika

niebieski
8 listopada San Antonio Spurs z naszym Jeremim w składzie wybierają się na mecz z NY Knicks. Planuję wyjazd na to wydarzenie ale póki co ceny nie zachęcają niestety. Pytanie czy jest szansa że bliżej meczu będzie coś taniej. Wydaje się, że raczej będzie ciężko bo raz że mecze w MSG nigdy nie są tanie a dwa że Victor Wembanyama to z pewnością będzie magnes przyciągający ludzi na halę w tym sezonie.
Załącznik:
Screenshot_20230921_171026_Chrome.jpg
Screenshot_20230921_171026_Chrome.jpg [ 46.38 KiB | Obejrzany 5851 razy ]

#323 PostWysłany: 22 Wrz 2023 14:27 
Awatar użytkownika

zerknij kiedy graja na Brooklynie, tam zazwyczaj bilety min 2x tansze niz w MSG
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#324 PostWysłany: 22 Wrz 2023 14:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, wiem. Niestety dopiero w lutym mecz na Brooklynie.

#325 PostWysłany: 22 Wrz 2023 15:12 
Awatar użytkownika

jesli NBA to cel podrozy to zastanow sie nad Bostonem (Play lata regularnie po 250-300E) lub mozesz wybrac sie z NY do "okolicznych" miast, Frontier ma $19-$50 w miare stale ceny do Chicago, DC, Detroit etc ... tam bilety to grosze
 Profil Relacje PM off  

#326 PostWysłany: 17 Lis 2023 20:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Ostatecznie w trakcie ostatniego tripa byliśmy na 2 meczach Nets vs. Bucks i Wizards vs. Hornets. Bilety kupione w kasie pół godz przed meczem odpowiednio za $38 i $18. Tu ciekawostka piwo na hali kosztuje 18 dolarów Oba mecze fajne,.do końca wyrównane. Popatrzeć na Giannisa czysta przyjemność ImageImageImageImageImage
4 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#327 PostWysłany: 17 Lis 2023 21:37 
Awatar użytkownika

Loty: 367
Kilometry: 706 506
srebrny
ja właśnie wrocilem z Kalifornii
dwa x Sacramento
i raz GSW.
Bardziej mi zależało na Sacto bo to moja drużyna i tam mocno na biletach nie oszczędzalem wiec wyszło mmi prawie 250 dolkow z tax za dwa mecze, ale raz na lower rowach.
W GSW bilety najtansze chodzą po około 50-60 dolkow, aczkolwiek GSW to troche jak Barcelona, dla Kibicow liczy się tylko Curry. Ale faktem jest, ze po meczach na MSG to hale w Kalifornii czy to Chase Center czy Golden 1 Center są halami bardzo młodymi i zupelna inna jakośc oglądania spotkań po prostu i wygodniej i z najwyzszych miejsc lepsza widoczność. Choć faktem jest, że zawsze do ceny bileyu trzeba doliczyc jakieś tam dodatkowe koszty bo aż zal sobie nie kupić nawet coli w pamiątkowym kubku.
Co było fajne, a obu przypadkach gdy jest refuel for free, także jak już wydasz te 10 dolarów na kubek to możesz pić do woli - oczywiście sofciki

A widze tez, ze @Shaq
udało Ci się być na Intournament wtedy zmieniaja wystrój parkietu i zazwyczaj to fajna odmiana.

Ostatnio edytowany przez Robaku, 17 Lis 2023 23:06, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
radziu89 uważa post za pomocny.

#328 PostWysłany: 17 Lis 2023 21:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak jest! Ten mecz w Waszyngtonie w ramach in-tournament. Parkiet, stroje, generalnie cała oprawa w innym stylu niż ligowe mecze. Jakoś nie bylem do tego specjalnie przekonany, ale wygląda to całkiem fajnie.

#329 PostWysłany: 04 Gru 2023 18:48 

Cześć!
Czy ktoś może kupował już bilety na mecze przez ticketmaster? Byłabym zainteresowana zakupem biletów na lutowy mecz w Chicago, ale nie wiem czy są jakieś ograniczenia. Czy w ogóle bilety są przesyłane mailowo czy jeśli płatność tylko kredytówką, to np ktoś inny mi je może zakupić.
 Profil Relacje PM off  

#330 PostWysłany: 04 Gru 2023 20:08 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
Bilety kupisz za pomocą kredytówki/debetówki, dostaniesz je przed meczem na maila lub będą do pobrania w aplikacji. Raczej tutaj nie ma filozofii ;-)
concha lubi ten post.

#331 PostWysłany: 05 Gru 2023 02:16 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ostatnie wizyty w US i dwa mecze w SLC i Denver.
Bliższe spotkanie z jednym z liderów Pelicans oraz "polskim" San Antonio z Victorem w bonusie.ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#332 PostWysłany: 05 Gru 2023 06:21 
Awatar użytkownika

srebrny
Chyba mialeś dobre miejscowki.
Ja ostatnio sporo skasowałem się na NBA.
Bo 2x w low row, i 2x high row, ale na takich lepszych meczach.

Zajaweczka jest. Już planuje nastepne. Być może Boston już za 2 miesiące,
ale zapewne za rok Texas zeby zobaczyć Sochana a do tego poki San Antonio pikuje to te bilety są tam tanie.
ALbo mój ukochany Nowy Jork, ale tylko w czasie kiedy moje Sacramento bedzie gralo

#333 PostWysłany: 14 Gru 2023 01:59 

maczup napisał(a):
Bilety kupisz za pomocą kredytówki/debetówki, dostaniesz je przed meczem na maila lub będą do pobrania w aplikacji. Raczej tutaj nie ma filozofii ;-)

Dziękuję za wyjaśnienie.
Przymierzam się właśnie do zakupu 2biletów na Chicago Bulls vs Boston Celtic, bo chciałabym zrobić prezent niespodziankę fanowi NBA, ale nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia. Czy warto dopłacić 28$ za ubezpieczenie biletu czy sobie darować? Patrzę pod kątem, co by było gdyby np dzień wcześniej odwołano nam lot do Chicago, czy będzie możliwość zwrotu na ticketmaster czy właśnie lepiej mieć takie ubezpieczenie żeby był zwrot 100%. Oczywiście wszystko w razie gdyby, lepiej, żeby się nic niespodziewanego nie wydarzyło:)
 Profil Relacje PM off  

#334 PostWysłany: 14 Gru 2023 03:07 
Awatar użytkownika

srebrny
Na ticketmaster, mozesz te bilety po zakupie od razu sprzedać.
Wiadomo, że nikt ci nie powie, czy sprzedaż za drożej czy za taniej bo to w przypadku resellu ustala sobie sprzedający cene
ja jak polowałęm na bilery zdarzaló się, że biley w tym samym rzędzie miały różnie 40-60 dolków.
W zależności czy ktoś chce zarobić czy np. ograniczyc stratę.
3 ludzi lubi ten post.
ELBE uważa post za pomocny.

#335 PostWysłany: 21 Gru 2023 13:01 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
Dokładnie jak pisze @Robaku :-) Zawsze mam wrażenie, że to "ubezpieczenie" na bilety to jakieś tanie naciągactwo :lol:

Zresztą, po co zakładać taki czarny scenariusz ;-) Pojedziecie i będziecie się dobrze bawić! ;)
ELBE lubi ten post.

#336 PostWysłany: 04 Sty 2024 13:34 

Wybieram się do Miami na początku marca, czy ma ktoś jakieś doświadczenie i wie jak kształtują się ceny biletów im bliżej spotkania? Interesuje mnie mecz, Miami Heat - Washington Wizards - niedz., 10 mar 2024. Z racji tego, że ekipa z Waszyngtonu jest jedną z gorszych drużyn w tym sezonie to zastanawiam się czy bilety będą tylko tanieć. Z góry dziękuje za jakieś rady.
 Profil Relacje PM off  

#337 PostWysłany: 04 Sty 2024 15:36 
Awatar użytkownika

srebrny
Będą tanieć.
Zapewne znajdziesz coś hiper taniego na dzień lub dwa przed meczem.
ALe pytanie jest zasadnicze,
jaka cena ciebie interesuje i jakie sektory
bo wiesz, mniemam, że ogarniesz bilet za około 15-20 dolarów na wysoki sektor.
A jeśli chcesz coś bliżej boiska lub "low row " w bardzo okazyjnej cenie to musisz czekać defacto do ostatnich godzin.
ELBE lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#338 PostWysłany: 06 Sty 2024 16:03 

Jestem bardziej fanem piłki nożnej niż koszykówki, ale będąc na Florydzie chciałbym zobaczyć cały event związany z meczem NBA. Miejsce jest ważne ale nie najważniejsze. Dzięki za rady!
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 23 Sty 2024 11:20 

Witam. Wybieram się do Nowego Jorku na mecze NBA do Barclay Center i MSG. Pytanie techniczne. Czy mogę mieś przy sobie na siedzeniu kurtkę zimową w tych halach? czy są w tych halach szatnie gdzie można zostawić kurtkę na przechowanie w czasie meczu ? Na jaki czas przed meczem są otwierane hale i wpuszczani kibice?
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 23 Sty 2024 11:32 
Awatar użytkownika

HON fly4free
We wszystkich halach w jakich byłem można zabrać ze sobą kurtki (nawet zimowe - ważne: w większości hal nie wpuszczają z torbami i plecakami większymi niż 20 cm).
Nie widziałem żadnej szatni, ale przyznam że nie zwracałem na nie uwagi (będę niedługo na kolejnych meczach - zwrócę na to uwagę).
Hale są otwarte dosyć krótko przed spotkaniami - ostatnio w Salt Lake City dopiero na godzinę przed meczem można było wejść do nich (musiałem kilka minut postać na zimnie z tego powodu).
 Profil Relacje PM off
ELBE lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości