Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 19 Cze 2012 21:20 

sęk w tym, że ja i inne osoby które wraz ze mną zakładały konta nie otrzymały jeszcze nawet za 1 msc...napisałem maila do obsługi zobaczymy co z tego będzie
 Profil Relacje PM off  

Czerwcowy tydzień na Krecie 🏝️ 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze za 2339 PLN Czerwcowy tydzień na Krecie 🏝️ 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze za 2339 PLN
Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊 Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊
#22 PostWysłany: 19 Cze 2012 21:35 
Awatar użytkownika

niebieski
merfi66 napisał(a):
sęk w tym, że ja i inne osoby które wraz ze mną zakładały konta nie otrzymały jeszcze nawet za 1 msc...napisałem maila do obsługi zobaczymy co z tego będzie

strzelam, ze nie spełniłeś warunkow promocji?
z wypłatą za 1 mies nie było problemow, wyplacili az za szybko ;)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 19 Cze 2012 21:48 

Loty: 31
Kilometry: 72 801
A kiedy podpisywaliście umowy w banku itp ?
Ja grupon zrealizowałem przed 30 kwietnia, zgodnie z warunkami. Umowę w banku podpisałem 24 kwietnia.
Ale pierwsze środki wpłynęły mi na konto 7 maja, potem zrobiłem lokatę itp. I tak samo zrobiłem w czerwcu, czyli przelew z zewnątrz na konto, założenie lokaty przez aplikację mobilny bank.
Czyli jak się nie mylę, to pierwszą premię dostanę w lipcu,a następną w sierpniu, bo miały one być w dwóch miesiącach kalendarzowych po sobie tak ?

Natomiast, Ci którzy już dostali premię, to po prostu zrobili przelew środków jeszcze w kwietniu i załapali się na poprzedni okres rozliczeniowy ?

#24 PostWysłany: 19 Cze 2012 21:55 

niebieski
no ale jeżeli Ci, którzy wyrobili się z tymi wymogami w kwietniu dostali premię w maju,
to ja spełniając warunki w maju powinnam dostać pierwszą premię w czerwcu, a drugą w lipcu.

według regulaminu "Premie zostaną przekazane na Rachunek Uczestnika w 2 kolejnych miesiącach
kalendarzowych (po 100 zł w każdym), w których zostaną spełnione warunki Promocji wskazane w §6, jednak nie później
niż do dn. 31.07.2012 r"
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 19 Cze 2012 22:01 

Tulcia napisał(a):
według regulaminu "Premie zostaną przekazane na Rachunek Uczestnika w 2 kolejnych miesiącach
kalendarzowych (po 100 zł w każdym), w których zostaną spełnione warunki Promocji wskazane w §6, jednak nie później
niż do dn. 31.07.2012 r"

Na moim gruponie widnieje akurat data do 30.08.2012 r. Ale wydaję mi się,że to dlatego że było chyba dwie edycję tych gruponów.

#26 PostWysłany: 19 Cze 2012 22:07 

niebieski
to w takim razie ja musiałam skorzystać z tej pierwszej edycji :P

edit: dzisiaj (21.06) dostałam stówkę na konto ;-)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 21 Cze 2012 22:22 

wychodzi na to że ja również skorzystałem z IIgiego rzutu :) dzisiaj pierwsza premia pojawiła się na rachunku więc wszystko w porządku:)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 21 Cze 2012 23:25 

Ja również dostałem dzisiaj pierwszą premię, także wszystko jest w porządku ;)

#29 PostWysłany: 22 Cze 2012 01:22 

Witam,

Czy aby otrzymać premię trzeba było otrzymać 2 przelewy w kolejnych miesiącach ( tzn na przykład przelew w kwietniu i w maju - czyli w sumie 2 przelewy) czy może takie przelewy musiały być w miesiącu przynajmniej 2 - czyli w sumie minimum 4?
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 22 Cze 2012 01:37 

Bartolko napisał(a):
Witam,

Czy aby otrzymać premię trzeba było otrzymać 2 przelewy w kolejnych miesiącach ( tzn na przykład przelew w kwietniu i w maju - czyli w sumie 2 przelewy) czy może takie przelewy musiały być w miesiącu przynajmniej 2 - czyli w sumie minimum 4?

"...na rachunku musi zostać zaksięgowane po jednym wpływie w wysokości min. 1000 zł każdy w 2
kolejnych miesiącach kalendarzowych" - czyli jeden przelew w kwietniu, jeden przelew w maju, przy czym każdy z nich na kwotę minimum 1000zł.

#31 PostWysłany: 22 Cze 2012 11:04 

A ja spełniłem warunki (1000zł na konto + przelew przez MOBILNY BANK w maju i czerwcu) i nic nie dostałem :( Czy ktoś jest w podobnej sytuacji ? Ogólnie bank przez ostatnie podwyżki sprawia coraz gorsze wrażenie (pomijając już ten brak premii) i sam się prosi o jak najszybsze zamknięcie konta.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 22 Cze 2012 13:20 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
niebieski
Ja mam podobnie, warunki spelniobe a premii brak. Dzwonilem do banku i powiedzieli, ze premia bedzie do konca miesiaca.

#33 PostWysłany: 22 Cze 2012 13:49 
Awatar użytkownika

niebieski
jestescie pewnie ze warunki spełniliscie prawidlowo/dobry okres czasu?

ja zakladalem w marcu (kwietniu? = 1 edycja), w kwietniu raz 1000 + przelew, w maju to samo, dostalem juz druga stowke
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 22 Cze 2012 14:28 

Blackall napisał(a):

Konto założone w kwietniu , w maju przelew 1000zł i z powrotem przez Mobilny Bank, w czerwcu przelew 1000zł i z powrotem przez Mobilny Bank. Tak więc chyba warunki zostały spełnione a premii brak. Mam nadzieję , że do końca miesiąca się poprawią.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 22 Cze 2012 23:28 
Awatar użytkownika

niebieski
rafi1 napisał(a):
Blackall napisał(a):

Konto założone w kwietniu , w maju przelew 1000zł i z powrotem przez Mobilny Bank, w czerwcu przelew 1000zł i z powrotem przez Mobilny Bank. Tak więc chyba warunki zostały spełnione a premii brak. Mam nadzieję , że do końca miesiąca się poprawią.

a karta wyrobiona?
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 23 Cze 2012 07:46 

Blackall napisał(a):
a karta wyrobiona?

Tak, ale aktywowałem ją dopiero tydzień temu.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 23 Cze 2012 09:51 
Awatar użytkownika

niebieski
rafi1 napisał(a):
Blackall napisał(a):
a karta wyrobiona?

Tak, ale aktywowałem ją dopiero tydzień temu.

w regulaminie bylo ze trzeba zawrzeć umowę o karte, nie jestem pewien czy rowniez nie trzeba bylo aktywowac. Ja w kazdym razie to zrobilem, deaktywowalem po miesiacu z hakiem i problemow jak widac nie mam.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 25 Cze 2012 20:42 

Witam.

Mam podobny problem.
Konto zostało założone pod koniec kwietnia. Karta została aktywowana na początku maja. 14 maja zostały zaksięgowane dwa przelewy - każdy na kwotę powyżej 1000zł. Tego samego dnia wykonałem dwa przelewy za pomocą aplikacji na telefon. Dokładnie to samo powtórzyłem w czerwcu. Nie dostałem ani jednej setki. W czymś się pomyliłem?
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 25 Cze 2012 20:59 

dawid1 napisał(a):
Witam.

Mam podobny problem.
Konto zostało założone pod koniec kwietnia. Karta została aktywowana na początku maja. 14 maja zostały zaksięgowane dwa przelewy - każdy na kwotę powyżej 1000zł. Tego samego dnia wykonałem dwa przelewy za pomocą aplikacji na telefon. Dokładnie to samo powtórzyłem w czerwcu. Nie dostałem ani jednej setki. W czymś się pomyliłem?

Wygląda na to, że w niczym się nie pomyliłeś. Ktoś wyżej pisał, że premię powinny być do końca miesiąca, więc poczekaj kilka dni i wtedy możesz coś działać ;)

#40 PostWysłany: 26 Cze 2012 17:07 

Dzisiaj przelali premię tak więc wszystko OK.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości