Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 20 Lut 2011 16:09 

Tak przez temat przebrnołem cały:). Zależy mi na karcie "na dziś". Czy jak zamówię prepaida przez www to muszę czekać aż karta przyjdzie do domu, czy od razu po wyrobieniu otrzymuję komplet danych?
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#262 PostWysłany: 20 Lut 2011 16:12 

najszybciej bedzie jak jutro z rana pojdziesz do oddzialu bz wbk i od razu po zakupie karty (bez opcji zblizeniowej kosztuje 15zl) wplacisz pieniadze w okienku

#263 PostWysłany: 21 Lut 2011 14:55 

Loty: 29
Kilometry: 42 139
Orientujecie sie jak długo trwa przelanie kasy z mBanku na karte BZWBK ?
Czy trwa to tak jak podczas normalnej transackji ? Zabrakło mi dosłownie 2 zł na koncie wbk a nie chce mi sie specjalnie jechac do banku.
Przyznam ,że sprawa dosyć pilna bo dzisiaj musze kupić bilet.

#264 PostWysłany: 21 Lut 2011 15:02 
Awatar użytkownika

mbank ma przelew EKSPRESOWY albo skorzystaj z bluecash. Przelewy mogę iść różnie, jak się rano wyślę to powinny być środki wieczorem na bzwbk.
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 21 Lut 2011 15:17 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Bluecash w dzien pracujacy to pare minut czekania.
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 21 Lut 2011 15:21 

niebieski
Przelew Expresowy w mbanku to chyba mniej więcej to samo co oferuje bluecash, tylko drożej. Dwa razy korzystałem z bluecash i zawsze kasa szybko i bez problemów była na karcie bzwbk.

Poniżej adres z godzinami sesji elixir w różnych bankach, dzięki temu można wiedzieć mniej więcej po jakim czasie przelew będzie zrealizowany.

Sesje Elixir
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 21 Lut 2011 15:55 

Właśnie kupiłam bilety i na jednym odcinku lotu pobrało mi haracz (10 euro za dwie osoby), a płaciłam mastercard prepaid, co jest grane? Czy jeśli pomyliłam się i zaznaczyłam zły typ karty to w ogóle powinna mi się udać rezerwacja? Ktoś miał podobny przypadek? Gdzie mogę w tej sprawie napisać, złożyć reklamację?

#268 PostWysłany: 21 Lut 2011 17:57 

o, to calkiem ciekawe. bo skoro system nie sprawdza typu karty to teoretycznie powinno sie udac wybrac mc prepaid posiadajac zwyklego mc. probowal ktos takiego tricku? :)

Cytuj:
Czy jeśli pomyliłam się i zaznaczyłam zły typ karty to w ogóle powinna mi się udać rezerwacja?

najwidoczniej system nie sprawdza poprawnosci zaznaczonych danych poza numerem karty i data waznosci. czasem mozna wpisac nawet bledny cvv, a i tak transakcja pojdzie (przynajmniej jeszcze niedawno mozna to bylo zrobic w niektorych serwisach, czy strona ryana dziala podobnie tego nie wiem)

co do reklamacji to zawsze mozesz do nich skrobnac e-maila. adres znajdziesz na stronie ryana. dzwonic nie ma po co bo podobna, jak nie wieksza kwote zaplacisz za sam telefon.

#269 PostWysłany: 22 Lut 2011 02:12 

myślę, że pomyłka w tę stronę z typem karty jest im na rękę. Gdyby próbować ze zwykłym mastercardem i wybierać prepaida pewnie by nie wyszło. byłam jednak święcie przekonana, że wybrałam prepaida ;p.
Na stronie ryanaira odnaleźć meila to jakieś nieporozumienie. Kiedyś reklamowałam coś, ale nie potrafię odnaleźć tego adresu. Może ktoś podać meila do reklamacji?;] Pozdrawiam

#270 PostWysłany: 27 Lut 2011 16:43 

Loty: 142
Kilometry: 275 943
Witam,

chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mógłbym doładować kartę Mastercard prepaid paypass tak, aby pieniądze mieć na niej już dzisiaj. Niestety nie posiadam konta w BZWBK, ani w mbanku. Mam za to dostęp do karty Visa & Mastercard i konta PKO BP.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam,
Przemek
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 27 Lut 2011 16:45 

bluecash.pl - podajesz rachunek odbiorcy jako ten z karty - i placisz przez ipko ;-)

#272 PostWysłany: 27 Lut 2011 17:21 

niebieski
NonamePL napisał(a):
bluecash.pl - podajesz rachunek odbiorcy jako ten z karty - i placisz przez ipko ;-)

W niedzielę nie działa, info ze strony poniżej

Obsługiwane banki bluecash.pl
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 27 Lut 2011 18:47 

Loty: 142
Kilometry: 275 943
Dzięki - już zrobiłem przelew, ale przynajmniej mniej stresu, że jeszcze go nie ma (wysłałem chyba 4 smsy :P).

Pozostaje mieć nadzieje, że bilety jeszcze jutro będą.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 27 Lut 2011 20:14 

hej ja mam pyt i zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo do jutra mogę rezerwować lot...
przy bookowaniu napisano: brak autoryzacji karty... o co chodzi? proszę o pomoc... :oops:

skoro dziś niedziela to nie będzie działała? a może to, że mam ją dopiero od tego tygodnia i nie dokonałam żadnych zakupów nią??
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 27 Lut 2011 20:58 

niebieski
Jeżeli na karcie masz wystarczające środki na bilety, to raczej problem jest po stronie Ryanair'a, może aktualnie są jakieś problemy z płatnościami, czasem się po prostu zdarzają. Spróbuj ponownie zarezerwować.

Dzień tygodnia nie ma znaczenia dla działania karty.
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 27 Lut 2011 21:07 

aksmodar napisał(a):
skoro dziś niedziela to nie będzie działała? a może to, że mam ją dopiero od tego tygodnia i nie dokonałam żadnych zakupów nią??

nasuwa mi sie jedno pytanie na mysl - czy karta zostala aktywowana?

swoja droga ostatnimi czasy mam ogromne problemy z platnosciami kartami bz wbk (co druga proba platnosci nie powoduje nawet proby autoryzacji w banku). upewnij sie, ze karta jest aktywna i probuj zaplacic az sie uda

#277 PostWysłany: 05 Mar 2011 14:54 
Awatar użytkownika

Loty: 47
Kilometry: 97 076
przed 11 dostałam maila, że otrzymałam przelew a środków na koncie nie ma :( mimo, że jest prawie 14 :( jak długo mogą się księgować te środki ? :?: :idea: :?:

#278 PostWysłany: 05 Mar 2011 15:09 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
achal napisał(a):
przed 11 dostałam maila, że otrzymałam przelew a środków na koncie nie ma :( mimo, że jest prawie 14 :( jak długo mogą się księgować te środki ? :?: :idea: :?:

jak robiłaś przelew z konta w BZWBK na kartę lub wpłacałaś w banku BZWBK to powinny być już.
w innym przypadku (inne bank,wpłacane na poczcie) to będą dopiero po weekendzie.
Zwykle przelew idzie:
-jak przez 14 czy wcześniej w tym samym dniu po 17
-jak po 14 to następnego dnia
-w weekendy chyba przelewy ni są księgowane (kumpel mi wpłacał z mbanku na kartę w piątek po 17) były dopiero w pon

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#279 PostWysłany: 05 Mar 2011 15:11 

niebieski
achal napisał(a):

Od kogo dostałaś maila, że co się stało? My ty nie wróżymy z kryształowej kuli.
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 05 Mar 2011 15:21 
Awatar użytkownika

Loty: 47
Kilometry: 97 076
robiłam przelew za pomocą bluecash, przepraszam, ze tak nie jasno napisałam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 785 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości