Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Paź 2018 21:31 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Kiedyś nocowałem w czymś takim, nazwa, to nie przypadek.
https://www.booking.com/hotel/es/reside ... ailability
jest część hotelowa do rezerwacji via booking i długoterminowa do dogadania bezpośrednio.

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
#22 PostWysłany: 08 Paź 2018 21:39 

złoty
A nie pytałeś kolegów ze starszych roczników? Ten program istnieje wiele lat.

Wysłane z taptaka.

Ostatnio edytowany przez brzemia, 09 Paź 2018 08:57, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 09 Paź 2018 08:56 

Zbanowany
niebieski
Nie strzelaj focha tylko zrób zadanie rzetelnie ,,zadanie domowe" a jak ewentualnie w trakcie będziesz potrzebował ,,korepetycji" to na 100% dostaniesz konkretną pomoc. Pomagac jest przyjemnością kiedy widzisz , że pomagającemu zależy a nie olewa wszystko i liczy na cuda forumowe które wyręczą go we wszystkim. :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#24 PostWysłany: 09 Paź 2018 10:19 
Awatar użytkownika

niebieski
@SecondEspada
Rozumiem, że Twoje doświadczenia z podróżowaniem są niewielkie i częściowo negatywne, ale taki wyjazd to jest szkoła życia, również pod kątem szukania lokum. Dostałeś marchewki na początek, zrób teraz coś sam. W końcu kiedyś masz być lekarzem i brać odpowiedzialność za życie innych ludzi, więc z wpisaniem w wyszukiwarkę fejsa hasła "Flats for rent in..." i przejrzeniem wyników na pewno sobie poradzisz.
HandSome lubi ten post.

#25 PostWysłany: 09 Paź 2018 10:34 
Awatar użytkownika

SecondEspada napisał(a):
anim sobie kupie sprawdzam 10 razy conajmniej, wiec ciezko mi jest zaufac losowej stronie z apartamentami z googla :)

Poszukaj na https://www.idealista.com albo na: https://www.fotocasa.es
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 09 Paź 2018 10:58 
Awatar użytkownika

Loty: 73
Kilometry: 147 838
niebieski
Ja również na początku wolałbym napisać do szpitali i jak już bym wiedział, że któryś mnie chce, to miałbym komfort wybrania jednego z nich, co określiłoby na wstępie gdzie szukać lokum.
Jeżeli chodzi o samo szukanie, to jeżeli nie akademik i jeżeli nie uda się znaleźć nic na odległość to zawsze można wynająć choćby na tydzień pokój na airbnb i potem za pomocą hosta czy nowych kolegów z pracy poszukać już na miejscu.

#27 PostWysłany: 09 Paź 2018 14:07 

Loty: 2
Kilometry: 4 886
@eskie dzieki :)
@brzemia pytalem, ale wszyscy mowia tak szczatkowo i nie chetnie jakbym chcial im cos ukrasc :P
@HandSome zadnego focha, jak widzisz jest duzo czasu, a ze mnie stresuje taka organizacja tego nie tylko dla mnie to chcialem w ten sposob rozladowac napiecie, ze cos robie. Tak jak juz ktos stwierdzil najpierw to w ogole musze miec miejscowke, ktora mnie przyjmie.
@metia uwierz mi, ze juz patrzylem tylko przez moja glowe przebiegaly 2 mylisi: po 1 strona moze byc podejrzana i moge zaplacic za cos co nie istnieje, po 2 strona moze byc jakas malo popularna i te apartamenty to moze byc tylko ulamek. Dlatego chcialem sie doradzic czy sa jakies "przodujace" strony po tym wzgledem i tyle.
@asnahtful dzieki :)
@makdeb no jest to opcja, ktora musze rozwazyc :)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 09 Paź 2018 14:20 

Zbanowany
niebieski
Najpierw powysyłaj swoje CV. Nie bądź pewien , że ze wszystkich otrzymasz pozytywną odpowiedz , no chyba , że przedstawisz takie osiągnięcia , ze powalisz na kolanka osoby je rozpatrujące . :lol: :lol: :lol: Znasz doskonale swój charakter i preferencje wieć powinieneś zawczasu znać docelową destynację gdzie chciałbyś się ,,osiedlić" na ten okres. Jak już wybierzesz miejsce i otrzymasz pozytywną odpowiedz wtedy zacznij poszukiwania noclegowni. Wskocz na regionalne biura wynajmu mieszkań , pokoi czy apartamentów. Zazwyczaj każda ma angielska wersje więc bez problemów sobie poprzeglądasz. Jak znajdziesz coś w ogóle dla siebie odpowiedniego wtedy spokojnie zacznij pytac na forum pokazując jakie ceny znalazłeś i czy może ktoś coś polecić w wybranym przez Ciebie miejscu jeszcze bardziej atrakcyjnego cenowo. Stres pozostaw na inne czasy :P :P :P
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 09 Paź 2018 18:40 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@SecondEspada
Jak już będziesz miał na 100% zaklepane te praktyki to wtedy napisz do ludzi, z którymi to będziesz załatwiał i może akurat ktoś z nich będzie miał namiary na kogoś.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość