Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Instrukcja
Otwierając stronę booking.com z linku polecającego (patrz linka na końcu posta) mamy szanse na zwrot 15 GBP lub 50 zł bezpośrednio na kartę, którą opłacamy rezerwacje w booking.
Aby otrzymać środki premiowe należy po przekierowaniu z linka polecającego, zalogować się na swoje konto i dokonać rezerwacji na kwotę powyżej 30 GBP (150 zł). Do trzech dni po opłaceniu i zakończeniu pobytu, środki premiowe zostaną przekazane na kartę wskazaną w profilu booking (najczęściej ta z której opłacamy rezerwację ale można wskazać też inną). Po dokonaniu pierwszej rezerwacji z linku polecającego, na naszym profilu pojawi się zakładka ze środkami premiowymi i linkiem, który rezerwujący może przekazać swoim znajomym w celu otrzymania kolejnych premii. Limit premii dla danego użytkownika widoczny jest na osi w odpowiedniej zakładce dotyczącej tej promocji i wynosi od 500 zł do 150 GBP (booking ma jakiś algorytm, który sam dobiera ten parametr dla konkretnego użytkownika).

Temat łańcuszek z linkami polecającymi potrzebnymi do zgarnięcia premii jest tutaj booking-com-pound-15-do-rezerwacji-powyzej-pound-30,1527,109290&start=40
Po wykorzystaniu ostatniego na liście można dopisać swój wygenerowany link.

Warto skorzystać póki program zwrotów działa :idea: zwłaszcza, że w czerwcu kolejny długi weekend ;)

Przypominam, że istnieje wątek łańcuszkowy (zob. powyżej), w którym można wymieniać się referalami. Wszystkie takie oferty w obecnym wątku, obchodzące regulamin wątków łańcuszkowych, w tym również oferty "na priv" będą przenoszone do kosza, z odjęciem punktów statusowych.

Wikipost powstał dzięki @baja! :)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 374 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 21 Lis 2017 20:25 

niebieski
MarBlo napisał(a):
W moim przypadku było tak, że jak status weryfikowane trwało zbyt długo, to nocleg nie kwalifikował się do bonusu. Doszedłem do tego poprzez sprawdzenie co znajduje się w zakładce "Polecaj i zarabiaj" u osoby, od której dostałem link lub go wysłałem. Tam wyraźne było info, o nie kwalifikowaniu się do zwrotu.
Także jeśli masz taką fizyczną możliwość to zapytaj (sprawdź) jak wygląda status na drugim koncie.
Naturalnie, jest to tylko moja teoria poparta dwoma takimi przypadkami.

Nie nie to na pewno nie to bo nocleg się kwalifikuje cena ponad 500 zł więc to raczej jakiś ich wewnętrzny problem. Zawsze było tak, że nocleg w zakładce z nagrodami był zatwierdzony i potem procesowali kase. A teraprzyszedł e-mail, że kasa leci a nocleg ciągle na szaro z datą 14 listopada (jako data niby, w której miał być zatwierdzony) - czuję, że program im się rozrósł i brak rąk do pracy - bo każdy zwrot jest zapewne wykonywany ręcznie.
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Costa del Sol 🌴🏨 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2379 PLN Urlop na Costa del Sol 🌴🏨 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2379 PLN
All incusive na Riwierze Tureckiej za 1680 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu w sercu Alanyi 🌞😎 All incusive na Riwierze Tureckiej za 1680 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu w sercu Alanyi 🌞😎
#322 PostWysłany: 22 Lis 2017 01:07 

d-t-x napisał(a):
Ale ja dostaję zwroty w wysokości 60 zł.

Nie tyle chodzi o stawkę, co o przydzieloną stałą wartość zwrotu dla danego konta.
 Profil Relacje PM off  

#323 PostWysłany: 22 Lis 2017 11:26 

niebieski
No i dokładnie taką mam przydzieloną wartość zwrotu. Od samego początku (do programu poleceń dołączyłem jakoś w lipcu) mam link na 60 zł i nic się w tej materii nie zmieniło.
 Profil Relacje PM off  

#324 PostWysłany: 22 Lis 2017 12:45 

Loty: 741
Kilometry: 1 291 590
srebrny
Ja miałem 60zł, teraz 50. Ktoś wie dlaczego?

#325 PostWysłany: 22 Lis 2017 13:08 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
niebieski
U mnie takze teraz jest 50 pln
 Profil Relacje PM off  

#326 PostWysłany: 25 Lis 2017 23:01 

niebieski
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na uzyskanie odpowiedzi pisząc na maila customer.service@booking.com w sprawie programu polecającego? Napisałem dzisiaj 9 maili (kontynuacja pierwszego) i za każdym razem otrzymuje odpowiedź na poziomie pierwszoklasisty, ja piszę o jednym a oni odpisują o drugim :D
 Profil Relacje PM off
kriss lubi ten post.

#327 PostWysłany: 27 Lis 2017 19:05 

niebieski
Czy ktoś ma aktualnie problem z dostaniem się do zakładki "kasa za darmo" - czyli do programu poleceń? Wyrzuca mnie na główną stronę booking.com
(Tak ciastka wyczyszczone). ;)
 Profil Relacje PM off  

#328 PostWysłany: 28 Lis 2017 11:11 

Spróbuj przez inną wyszukiwarkę. U mnie pomogło.
 Profil Relacje PM off
kriss lubi ten post.

#329 PostWysłany: 02 Gru 2017 00:27 
Awatar użytkownika

Loty: 585
Kilometry: 1 075 549
niebieski
-- 01 Gru 2017, 23:14 --

#wicker Czy ktoś ma aktualnie problem z dostaniem się do zakładki "kasa za darmo" - czyli do programu poleceń? Wyrzuca mnie na główną stronę booking.com
(Tak ciastka wyczyszczone). ;)

Jak ciasteczka wyczyszczone wejdź przez jakiś link polecający - zakładka jest widoczna. Ja działam na operze i bez wejścia przez link nie widzę tej zakładki, a przez linka jest :-)

-- 01 Gru 2017, 23:27 --

depo napisał(a):
Trwa dłużej, już nawet booking zmienił treść maila:

Kod:
Informujemy, że rozpoczęliśmy przetwarzanie Twojej nagrody w wysokości US$25. W pierwszej kolejności skontaktujemy się z obiektem, by potwierdzić Twój pobyt. Zajmuje to zazwyczaj od 2 do 30 dni.

Postaramy się, by ten proces trwał jak najkrócej. Zaraz po zakończeniu przetwarzania wyślemy Ci e-mail z informacją, jak odebrać nagrodę.

Faktycznie trwa to czasami dłużej, ale zwroty wciąż wpadają, a to najważniejsze :-)

Image

https://mojeflagi.blogspot.com/
Wesprzyj mnie w chorobie swoim podatkiem - KRS 0000396361, cel szczegółowy 1,5% podatku: 0787176 Krzysztof
 Profil Relacje PM off  

#330 PostWysłany: 04 Gru 2017 17:37 

Chciałam dopytać czy jak mam konto to mogę skorzystać z linku polegającego czyli dostaje od kogoś?
 Profil Relacje PM off
kriss lubi ten post.

#331 PostWysłany: 04 Gru 2017 17:46 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Tak, możesz.
 Profil Relacje PM off  

#332 PostWysłany: 06 Gru 2017 02:46 
Awatar użytkownika

srebrny
Koleżanko @merryjm , usunięto Ci przed chwilą jeden link, to wrzucasz kolejny. W tym temacie nie wrzucamy reflinków, tylko dyskutujemy. Prawie każdy jest tutaj w stanie wygenerować własny link polecający.
Rozumiem, że pokusa, by zarobić 20 euro, sprawia, że ludziom hamulce puszczają, ale naprawdę - jeśli wszyscy naraz wrzucimy swoje linki w tym temacie, to zrobi się taki bajzel, że nie da się tego czytać. Wrzuć na ścianę na FB link - tam masz szansę na trafienie w kogoś, kto nie zna jeszcze promocji i z wdzięcznością skorzysta.
Rockriderr uważa post za pomocny.

#333 PostWysłany: 07 Gru 2017 20:13 

Loty: 248
Kilometry: 373 049
niebieski
Czy jest możliwe sprawdzenie jaki jest e-mail/nick/cokolwiek osoby polecającej? Tzn zarezerwowałem z linku polecającego i potrzebuję wiedzieć czyj był to link.
 Profil Relacje PM off  

#334 PostWysłany: 08 Gru 2017 21:24 

Mam taki trochę problem, na początku był zwrot w wysokości 60 zł, za każde użycie linku dostawałem maila. Pojawiła się osoba X, w zeszłym tygodniu dostaję kolejną wiadomość, że Y wykorzystał mój link, wrócił z podróży i czekać tylko na zwrot. Wchodzę na booking, a tam pusto. Zero, nikogo nie ma, link całkowicie inny i zmieniony z 60 na 50 zł. No to piszę maila z zapytaniem o co chodzi, jaki w końcu link jest prawidłowy, bo nie wiem który już mam podawać. Ten pierwszy na rzekome 60 zł czy nowy na 50. Po czym dostaję wiadomoś, ciągle jedno i to samo jakby z automatu "nie ma takiego maila" lub teraz dostałem "proszę podać maila osoby rezerwującej". Odpisałem, że takich danych nie mam i żeby się ustosunkowali do pierwszej wiadomości. Cisza.

Pytanie, miał ktoś z was taki przypadek? Da się jeszcze jakoś uzyskać zwrot od tej osoby, która rzekomo wróciła i jest "w trakcie" weryfikacji. Link jak rozumiem mam podawać już na te 50 zł?
 Profil Relacje PM off  

#335 PostWysłany: 09 Gru 2017 00:45 

mieliście takie coś? Image
 Profil Relacje PM off  

#336 PostWysłany: 09 Gru 2017 01:21 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Tak.

#337 PostWysłany: 09 Gru 2017 01:24 
Awatar użytkownika

Loty: 585
Kilometry: 1 075 549
niebieski
Już kilka takich noclegów które nie wchodzą widziałem :-(. Trzeba szukać innych.

Image

https://mojeflagi.blogspot.com/
Wesprzyj mnie w chorobie swoim podatkiem - KRS 0000396361, cel szczegółowy 1,5% podatku: 0787176 Krzysztof
 Profil Relacje PM off  

#338 PostWysłany: 09 Gru 2017 21:38 

Loty: 65
Kilometry: 137 434
Jednego dnia tak miałam, na drugi dzień udało mi się zarezerwować, komunikat zniknął :)
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 09 Gru 2017 22:47 

Loty: 107
Kilometry: 181 798
niebieski
Przy jednej rezerwacji i zwrocie 25$, następnej zwrot 40$ zrobiłam rezerwację
z następną nagrodą 25$.
Jakież było moje zdziwienie ,gdy nie dostałam maila z potwierdzeniem wypłaty.
Okazało się ,iż miałam zmienić adres @
Na szczęście zrobiłam screena z obietnicą nagrody .
Sami chyba chcą by ich oszukiwać
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 13 Gru 2017 11:27 

Loty: 16
Kilometry: 28 434
cześć czy może mi ktoś wysłać link polecający z bookingu.
nie mam dostępu do tematu łańcuszkowego bo zbyt mała liczba punktów
ewentualnie prosze admina o umożliwienie wejścia na temat z linkami
z góry dzięki i sorry za offtop :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 374 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości