Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 710 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 10 Lip 2012 00:08 

JIK napisał(a):
Niemcy leca / maja leciec jutro

Wiec wróca i zdadza relacje:)
 PM off  

Relaks w Egipcie 🏖️🌴 4* hotel w Soma Bay z all inclusive za 1779 PLN Relaks w Egipcie 🏖️🌴 4* hotel w Soma Bay z all inclusive za 1779 PLN
Warto 🔥 Egzotyczne Filipiny czekają 😎 Loty z Warszawy od 2183 PLN ✈️ Warto 🔥 Egzotyczne Filipiny czekają 😎 Loty z Warszawy od 2183 PLN ✈️
#522 PostWysłany: 10 Lip 2012 13:03 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Ma ktoś informacje czy Niemcy są na liście pasażerów?
Jest 13.00 więc może już lecą. :)

#523 PostWysłany: 10 Lip 2012 13:09 
Awatar użytkownika

niebieski
na checkmytrip status jest jako confirmed wiec raczej polecieli, jesli chcieli...
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 10 Lip 2012 13:51 

Ciekawe czy będzie ktoś miał info z tego forum na temat tych Niemców czy polecieli, czy opisali jak to przebiegło.
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 10 Lip 2012 19:55 

Zbanowany
A teraz ciekawostka. Zgodnie z regulaminem Alitalii żeby zmienić rozpoczęcie podróży na port przesiadkowy trzeba uzyskać zgodę. Chciałem zmienić miejsce rozpoczęcia podróży na Paryż ale miła Pani odesłał mnie do ebookersa
 Profil Relacje PM off  

#526 PostWysłany: 10 Lip 2012 20:10 
Awatar użytkownika

niebieski
madfunk napisał(a):
A teraz ciekawostka. Zgodnie z regulaminem Alitalii żeby zmienić rozpoczęcie podróży na port przesiadkowy trzeba uzyskać zgodę. Chciałem zmienić miejsce rozpoczęcia podróży na Paryż ale miła Pani odesłał mnie do ebookersa

wy juz na prawde nie macie co robic tylko KONTAKTOWAC SIĘ Z LINIĄ?

to, że "niby wiedzą" nie znaczy, że trzeba im pomagać w ewentualnej anulacji/kombinacji z biletami
 Profil Relacje PM off  

#527 PostWysłany: 10 Lip 2012 20:15 

Blackall napisał(a):
madfunk napisał(a):

wy juz na prawde nie macie co robic tylko KONTAKTOWAC SIĘ Z LINIĄ?

to, że "niby wiedzą" nie znaczy, że trzeba im pomagać w ewentualnej anulacji/kombinacji z biletami

Eee...wymyslasz.To jakaś paranoja.
 PM off  

#528 PostWysłany: 10 Lip 2012 20:29 

Zbanowany
Oni ręce umywaja od tych rezerwacji. Tylko ebookers może coś zmienić. I nie panikuj bo już dwa tyg minęły
 Profil Relacje PM off  

#529 PostWysłany: 10 Lip 2012 20:55 
Awatar użytkownika

HON fly4free
madfunk napisał(a):
... ale miła Pani odesłał mnie ....

Pani skąd ?

Roztrząsany temat kontaktu z linią/agentem/pośrednikiem wraca.

#530 PostWysłany: 10 Lip 2012 20:58 

O to chodzi, nie dzwońcie, ponieważ s w samolocie Wam zabiorą te bilety :lol:
 Profil Relacje PM off  

#531 PostWysłany: 10 Lip 2012 21:02 

Witam.
Bardzo proszę o odpowiedź doświadczonych forumowiczów kiedy znowu będzie jakaś promocja cenowa na lot do Tokio... bardzo mi zależy żeby odwiedzić Japonię jeszcze do końca roku ale cena przelotu jest barierą :/
 Profil Relacje PM off  

#532 PostWysłany: 10 Lip 2012 21:41 
Awatar użytkownika

niebieski
|...o...| napisał(a):
nastepna promocja przewidywana jest 12.Dec.2012 @ 12AM

Nie chcę się czepiać bynajmniej, ale przy podawaniu tego rodzaju informacji wypada wskazać konkretne, przykładowe terminy lotów, operatora, serwis oferujący bilety i źródło informacji. Oczernia się tu na forum np. Łukasza a inni tez czasem nie przestrzegają zasad.
 Profil Relacje PM off  

#533 PostWysłany: 10 Lip 2012 21:46 

Loty: 122
Kilometry: 175 418
niebieski
jobi napisał(a):
|...o...| napisał(a):
nastepna promocja przewidywana jest 12.Dec.2012 @ 12AM

Nie chcę się czepiać bynajmniej, ale przy podawaniu tego rodzaju informacji wypada wskazać konkretne, przykładowe terminy lotów, operatora, serwis oferujący bilety i źródło informacji. Oczernia się tu na forum np. Łukasza a inni tez czasem nie przestrzegają zasad.

Przecież to był sarkazm, a raczej głupia odpowiedź na głupie pytanie

#534 PostWysłany: 10 Lip 2012 22:14 

najwidoczniej osoba ktora zadala takie pytanie nie zna sie w temacie .
wypada wiec odpowiedziec majac troche szacunku dla 2 osoby (zwroc uwage ze to byl 1 post lesza - teraz go zniechecasz do udzielania sie na forum)

odnosnie Japonii - to taka promocja jaka jest w tym temacie raczej nigdy sie nie powtorzy - to był po prostu bład taryfowy.
promocje czasem sa ale nikt z nas nie wie o tym kiedy dokladnie beda i z jakimi cenami. jak jakas bedzie na pewno pojawi sie info na forum (czy na glownej stronie)
 Profil Relacje PM off  

#535 PostWysłany: 10 Lip 2012 23:06 

grzewor napisał(a):
najwidoczniej osoba ktora zadala takie pytanie nie zna sie w temacie .
wypada wiec odpowiedziec majac troche szacunku dla 2 osoby (zwroc uwage ze to byl 1 post lesza - teraz go zniechecasz do udzielania sie na forum)

odnosnie Japonii - to taka promocja jaka jest w tym temacie raczej nigdy sie nie powtorzy - to był po prostu bład taryfowy.
promocje czasem sa ale nikt z nas nie wie o tym kiedy dokladnie beda i z jakimi cenami. jak jakas bedzie na pewno pojawi sie info na forum (czy na glownej stronie)

Nie sądze aby to była zła odpowiedź.Skoro to był leszcz to niech sie uczy a będzie zadawał mniej głupich pytań.Pozatym nie wolno podować wszystkiego ludziom na talerzu...bo wtedy własnie nie uczą sie!Pozatym jesteśmy ludzmi i widać odrazu że to była zartobliowa odpowiedź.Ja bym poprostu dodał do tego zartu sprostowanie.
 PM off  

#536 PostWysłany: 10 Lip 2012 23:33 
Awatar użytkownika

HON fly4free
ZMR napisał(a):
grzewor napisał(a):
Ja bym poprostu dodał do tego zartu sprostowanie.

Żart żartem, ale tu świerzakom i wszystkim innym należy się przy początku takiej oferty informacja ze startu co robić i ( przede wszystkim) czego NIE robić. Jak na przykład przy każdym ErorrFerz'e na TrajwelDilz się opisuje (bo nie wiadomo czy czyta to ziutek co od wczoraj się wkręca czy stary wyjadacz):
Regeln zum Verhalten bei einem ErrorFare: Damit die line oder das Buchungsportal möglichst lange nichts vom ErrorFare mitbekommt und somit viele Leute (und nicht nur Du) von dem ErrorFare profitieren können: NIE die line oder das Buchungsportal anrufen oder in irgendeiner Form, Kontakt aufnehmen. DU musst nicht vor der Buchung fragen ob der Flug wirklich so billig ist. DU muss nicht zwei Minuten nach der Buchung fragen ob das Ticket ausgestellt wurde. DU musst nicht zwei Minuten nach der Buchung fragen ob man dir einen Sitzplatz reservieren kann. Warte bitte bis der ErrorFare abgelaufen ist!
Moje lużne tłumaczenie:
1. Aby jak najdłużej pośredniak ani linia się nie dowiedziała o błędzie ale dowiedziało się maksymalnie dużo ludzi (takich jak TY) NIGDY nie dzwoń ani nie kontaktuj się z nimi
2. Nie pytaj ich ich przed dokonaniem rezerwacji czy ten lot jest naprawdę taki tani.
3. Nie wolno wam 2 minuty po rezerwacji pytać czy bilet jest wystawiony
4. Nie pytać po 2 minutach po rezerwacji czy możesz zarezerwować miejsce
5. Z takimi pomysłami czekajcie aż ErorFare samoistnie wygaśnie

Ciężkie do skapowania ?

#537 PostWysłany: 11 Lip 2012 00:04 

tom971 napisał(a):
ZMR napisał(a):
grzewor napisał(a):
Ja bym poprostu dodał do tego zartu sprostowanie.

Żart żartem, ale tu świerzakom i wszystkim innym należy się przy początku takiej oferty informacja ze startu co robić i ( przede wszystkim) czego NIE robić. Jak na przykład przy każdym ErorrFerz'e na TrajwelDilz się opisuje (bo nie wiadomo czy czyta to ziutek co od wczoraj się wkręca czy stary wyjadacz):
Regeln zum Verhalten bei einem ErrorFare: Damit die line oder das Buchungsportal möglichst lange nichts vom ErrorFare mitbekommt und somit viele Leute (und nicht nur Du) von dem ErrorFare profitieren können: NIE die line oder das Buchungsportal anrufen oder in irgendeiner Form, Kontakt aufnehmen. DU musst nicht vor der Buchung fragen ob der Flug wirklich so billig ist. DU muss nicht zwei Minuten nach der Buchung fragen ob das Ticket ausgestellt wurde. DU musst nicht zwei Minuten nach der Buchung fragen ob man dir einen Sitzplatz reservieren kann. Warte bitte bis der ErrorFare abgelaufen ist!
Moje lużne tłumaczenie:
1. Aby jak najdłużej pośredniak ani linia się nie dowiedziała o błędzie ale dowiedziało się maksymalnie dużo ludzi (takich jak TY) NIGDY nie dzwoń ani nie kontaktuj się z nimi
2. Nie pytaj ich ich przed dokonaniem rezerwacji czy ten lot jest naprawdę taki tani.
3. Nie wolno wam 2 minuty po rezerwacji pytać czy bilet jest wystawiony
4. Nie pytać po 2 minutach po rezerwacji czy możesz zarezerwować miejsce
5. Z takimi pomysłami czekajcie aż ErorFare samoistnie wygaśnie

Ciężkie do skapowania ?

True...
 PM off  

#538 PostWysłany: 11 Lip 2012 08:49 

Właśnie siedzę nad trasą powrotną z Tokio i na razie udało mi się złożyć powrót ze zwiedzaniem kilku ciekawych miejsc w okolicach 350 - 400 euro, nie jest to najtaniej ale można znaleźć trasę przez Indie/Malezję/Bliski Wschód do Kijowa.

Może zamiast narzekać i wymyślać jaki to beznadziejny pomysł lecieć na 3h do Tokio lub SIN zaproponować ciekawą trasę powrotną w przystępnej cenie, tam też są przecież tanie linie lotnicze.
Image
 Profil Relacje PM off  

#539 PostWysłany: 11 Lip 2012 08:51 

zostaje tylko jedno pytanie, skoro cena lotu jest nie do przeskoczenia, to co będzie na miejscu?
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 11 Lip 2012 09:12 

michaelandro napisał(a):
zostaje tylko jedno pytanie, skoro cena lotu jest nie do przeskoczenia, to co będzie na miejscu?

A co ma być?Nie przepadam za defetystami.
Jest drogo ale bez przesady.Nocleg za 50pln sie znajdzie a i zje sie za 15/20pln.Gorzej z transportem.Niemniej jednak zamierzam sie opierac na kałczserfingu plus może auto ale tego nie mozna legalnie/oficjalnie wynając mając polskie prawko.
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 710 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 36  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości