Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 710 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:37 

A czy wy już wiecie skąd ten błąd się wziął???
To miał być lot FCO - TRN - BRI, a ktoś przerobił TRN na NRT i dlatego wyszło coś takiego...
Szkoda że ja nie zdążyłem........
 Profil Relacje PM off  

Obniżka w Air Arabia 🔥 ZEA za 1173 PLN, Malediwy, Tajlandia, Sri Lanka od 2289 PLN❗ Obniżka w Air Arabia 🔥 ZEA za 1173 PLN, Malediwy, Tajlandia, Sri Lanka od 2289 PLN❗
City break w Bukareszcie 🇷🇴 Zimowy weekend w stolicy Rumunii za 649 PLN City break w Bukareszcie 🇷🇴 Zimowy weekend w stolicy Rumunii za 649 PLN
#482 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:45 

Loty: 341
Kilometry: 691 144
złoty
jacusryba napisał(a):
A czy wy już wiecie skąd ten błąd się wziął???
To miał być lot FCO - TRN - BRI, a ktoś przerobił TRN na NRT i dlatego wyszło coś takiego...
Szkoda że ja nie zdążyłem........

Z pewnością ;) Teraz pomyśl nad literówką dla SIN ;)
 Profil Relacje PM off  

#483 PostWysłany: 05 Lip 2012 15:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Być może komuś się przyda :

Saudi Arabian ma kilka lotów z Manili do Mediolanu za 404 USD: 24.10 i 8,12,15,19,22 grudnia.
Prawie na pewno za jakiś czas dojdą tez inne daty.
Do Manili można dolecieć liniami Cebu Pacific z Osaki za 770 zł.
Koszty wychodzą spore, ale porównywalne do pomysłu z promem/koleją, za to można trochę pobyć w tanich, tropikalnych Filipinach - lot na wyspę Boracay czy Palawan z Manili to koszt od kilkadziesiąt zł.
Być może Cebu Pacific uruchomi jakąś promocję, a może ktoś zna inne tanie linie operujące między Japonią i Filipinami?
 Profil Relacje PM off  

#485 PostWysłany: 05 Lip 2012 16:24 
Awatar użytkownika

niebieski
la-la napisał(a):
To ZMR : Ta pewnosc wzial z http://www.aferry.pl/prom-do-japonii.htm - linka podanego prszez toba.
A co do atrakcji - to nie bedzie atrkcja.Na 2 dzien jusz...
Obcy(dla rosjanow)-tak i tam nie jedza.Dla pocatku trszeba rozmawiac po-rosijsku. ;)

Sprawdzałem z tego linka kilka dat - w klasie ekonomicznej koszt podróży OW wynosi 221,40 EUR.
Tylko po co się tak męczyć za własne pieniądze - chyba, że ktoś lubi spędzić 6 dni w pociągu i potrafi cieszyć się widokami zza brudnego okna.
 Profil Relacje PM off  

#486 PostWysłany: 05 Lip 2012 16:27 

la-la napisał(a):
To ZMR : Ta pewnosc wzial z http://www.aferry.pl/prom-do-japonii.htm - linka podanego prszez toba.
A co do atrakcji - to nie bedzie atrkcja.Na 2 dzien jusz...
Obcy(dla rosjanow)-tak i tam nie jedza.Dla pocatku trszeba rozmawiac po-rosijsku. ;)

Nie wiem co dla Ciebie jest atrakcja?Ale ja juz np.wyrosłem z ogladania miast,stolic i wole przyrode/chill out.
Więc ogladanie krajobrazu z okien pociagu moze byc ciekawe.
Owszem 400euro to drogo,dochodzi jeszcze wiza do Rosji oraz koszt samego biletu na kolej.Który ile wynosi|?
 PM off  

#487 PostWysłany: 05 Lip 2012 16:28 

srebrny
szczerze mowiac to jakos nigdy tego nie rozumialem, tj. potrzeby przejechania sie bez celu tydzien pociagiem,
ani to tanie, ani jakos przyjemne, przynajmniej dla mnie patrzenie sie na las przez 7 dni przez brudne
okne przyjemnoscia nie jest, szkoda urlopu/zycia. kumpel Rosjanim twierdzil, ze jedyne co tam mozna
robic to pic wodke te 7 dni w pociagu.
 Profil Relacje PM off  

#488 PostWysłany: 05 Lip 2012 16:30 

jobi napisał(a):
Być może komuś się przyda :

Saudi Arabian ma kilka lotów z Manili do Mediolanu za 404 USD: 24.10 i 8,12,15,19,22 grudnia.
Prawie na pewno za jakiś czas dojdą tez inne daty.
Do Manili można dolecieć liniami Cebu Pacific z Osaki za 770 zł.
Koszty wychodzą spore, ale porównywalne do pomysłu z promem/koleją, za to można trochę pobyć w tanich, tropikalnych Filipinach - lot na wyspę Boracay czy Palawan z Manili to koszt od kilkadziesiąt zł.
Być może Cebu Pacific uruchomi jakąś promocję, a może ktoś zna inne tanie linie operujące między Japonią i Filipinami?

No jest to jakiś pomysł alternatywny.Czekam na więcej pomysłów i propozycji tras.
Ja własnie przypomniałem sobie o pkt.M&M.Na powrót do UE potrzeba 40tyś.pkt.plus podatki które pewnie wyjda z 1tyś?
 PM off  

#490 PostWysłany: 05 Lip 2012 16:46 
Awatar użytkownika

srebrny
la-la napisał(a):

Bilet od Vladyvostoku do Moskwy bedzie kolo 300 euro.
Ja tez wyros nie w dworcu.... ;)[/quote]
Nie wiem czy tylko ja, ale bardzo ciężko jest zrozumiec o czym piszesz...masz problem z poprawna polszczyzną?
 Profil Relacje PM off  

#491 PostWysłany: 05 Lip 2012 16:58 

nawet moderator nie czyta wcześniejszych postów i zadaje pytanie na które padła już odpowiedź na bodajże poprzedniej stronie?
kolega napisał, że w połowie jest Polakiem, być może mówi jako tako po polsku a z pisaniem idzie mu gorzej bo nie używa polskiego w piśmie...

gdzieś na jednej z 55 stron widziałem ile mil zarobicie na tej podróży ale nie mogę znaleźć... jest ktoś w stanie odpowiedzieć?

//blackall: faktycznie przeoczylem, dzieki :)

#492 PostWysłany: 05 Lip 2012 17:07 
Awatar użytkownika

srebrny
dzikidzik napisał(a):
nawet moderator nie czyta wcześniejszych postów i zadaje pytanie na które padła już odpowiedź na bodajże poprzedniej stronie?
kolega napisał, że w połowie jest Polakiem, być może mówi jako tako po polsku a z pisaniem idzie mu gorzej bo nie używa polskiego w piśmie

Nie czytałem gdyż temat mnie nie dotyczy, przeczytałem tylko ostatnią wypowiedz. Dzieki za info :-)
 Profil Relacje PM off  

#493 PostWysłany: 05 Lip 2012 18:02 

Andi napisał(a):
gdzieś na jednej z 55 stron widziałem ile mil zarobicie na tej podróży ale nie mogę znaleźć... jest ktoś w stanie odpowiedzieć?

Ile i czy się zarobi to zależy kto jest zapisany w jakim programie FF.

Odległości milowe to:
BRI-ROM - 232
ROM-TYO - 6147
TYO-MIL - 6077
MIL-BRI - 488

#494 PostWysłany: 06 Lip 2012 12:14 

michcioj napisał(a):
szczerze mowiac to jakos nigdy tego nie rozumialem, tj. potrzeby przejechania sie bez celu tydzien pociagiem,
ani to tanie, ani jakos przyjemne, przynajmniej dla mnie patrzenie sie na las przez 7 dni przez brudne
okne przyjemnoscia nie jest, szkoda urlopu/zycia. kumpel Rosjanim twierdzil, ze jedyne co tam mozna
robic to pic wodke te 7 dni w pociagu.

No to w takim razie już wiesz po co sie siedzi 6dni w pociągu!:)))
 PM off  

#495 PostWysłany: 06 Lip 2012 12:16 

la-la napisał(a):
Cytuj:
Nie wiem co dla Ciebie jest atrakcja?Ale ja juz np.wyrosłem z ogladania miast,stolic i wole przyrode/chill out.
Więc ogladanie krajobrazu z okien pociagu moze byc ciekawe.
Owszem 400euro to drogo,dochodzi jeszcze wiza do Rosji oraz koszt samego biletu na kolej.Który ile wynosi|?[/list]

Bilet od Vladyvostoku do Moskwy bedzie kolo 300 euro.
Ja tez wyros nie w dworcu.... ;)

No i popsuliście mi koncepcje powrotu.Zaczynam dojrzewać do myśli ze zakup biletu w promo za 1,2tys. RT byłby lepszym pomysłem.
 PM off  

#496 PostWysłany: 06 Lip 2012 13:24 

Ja lecę w kwietniu '13 więc jest szansa na wynalezienie jakiegoś powrotu mam nadzieję a gdyby Alitalia zmieniła godziny lotów...ehhh... ;)
 Profil Relacje PM off  

#497 PostWysłany: 06 Lip 2012 13:25 

jacek69 napisał(a):
Od początku jestem zdania, że Tokio za 400 zeta w jedną stronę, bez możliwości powrotu w podobnej cenie, nie jest super pomysłem, (poza przypadkiem, gdy ktoś chciał się przejechać koleją transyberyjską przy okazji).
Lepiej było kupić za 200 Euro zimą Alitalią w dwie strony bezstresowo i w dowolnym terminie, a nawet za 300 w ostatniej promocji.
Singapur za 500 zł. w jedną stronę jeszcze się kalkuluje, bo o sensowny powrót stamtąd łatwiej.

ZAtem trzeba będzie dać na tace i sie modlić o jakieś promo:).
JA sądze ze jakbym skleił powrót za 1tyś to ma to sens ale z teg co widze to nie jest to możliwe.
 PM off  

#498 PostWysłany: 06 Lip 2012 13:36 

srebrny
@piotr tez lece w kwietniu 2013 i mam taka nadzieje, ze al italia zmieni godziny,czasu duzo wiec kto wie :))
kiedy dokladnie lecisz ?
 Profil Relacje PM off  

#499 PostWysłany: 06 Lip 2012 14:07 

jacek69 napisał(a):
Mnie się wydaje, że choć jest to mało realne, to i tak nie ma sensu, bo mogłeś kupić bilet RT za 200-300 Euro, bez napinania się i szukania powrotu do ostatniej chwili.

ZAtem zostaje pobyt na 4h i powrót do Rzymu albo dalej na Sycylie.I tak Japonia za 400pln to bedzie rekord!:)
 PM off  

#500 PostWysłany: 06 Lip 2012 15:19 

michcioj napisał(a):
@piotr tez lece w kwietniu 2013 i mam taka nadzieje, ze al italia zmieni godziny,czasu duzo wiec kto wie :))
kiedy dokladnie lecisz ?

Lecę 20 kwietnia a ty??
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 710 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 36  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Laczek Feluś oraz 14 gości