Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 920 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: ZEN.com
#181 PostWysłany: 28 Lut 2022 09:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
stawka za jeden z rachunkow firmowych
 Profil Relacje PM off  

Tanio i daleko❗😮 USA, Meksyk oraz RPA od 1449 PLN ✈️🗽🌤️🏖️ Tanio i daleko❗😮 USA, Meksyk oraz RPA od 1449 PLN ✈️🗽🌤️🏖️
First minute: all inclusive na greckiej wyspie Zakintos za 1788 PLN ☀️🍹 Loty + tydzień w hotelu niedaleko plaży 🏖️ First minute: all inclusive na greckiej wyspie Zakintos za 1788 PLN ☀️🍹 Loty + tydzień w hotelu niedaleko plaży 🏖️
#182 PostWysłany: 28 Lut 2022 10:00 

niebieski
Masz jeszcze Curve, Aion Bank, Dipocket z darmowych.
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 28 Lut 2022 10:35 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
aaa widzę, ze chyba klikałem dla firmy... bo tam się zakładki zmieniły, uciekam z REvoluta bo z tego co poczytałem pomimo licencji są powiązani z RU
 Profil Relacje PM off
flus lubi ten post.

#184 PostWysłany: 28 Lut 2022 12:08 

niebieski
p.wl napisał(a):
Zen Personal oferuje 3 opcje:

- bez abonamentu

https://www.zen.com/en/personal/pricing

gdzie znalazłeś taką informację?
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 28 Lut 2022 12:12 
Awatar użytkownika

Loty: 620
Kilometry: 970 666
niebieski
Mozna poprosic Support o zmiane planu na bezabonamentowy.
Caly zeszly rok bylem "wypisany" z planu platnego.

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off
pasta lubi ten post.

#186 PostWysłany: 02 Mar 2022 13:46 
Awatar użytkownika

Loty: 620
Kilometry: 970 666
niebieski
Zen pomaga Ukrainie.

Dzięki. Od dziś za wszystko płacę kartą Zen.

https://www.zen.com/pl/zen-statement

https://www.zen.com/pl/helpukraine

Cytuj:
Oficjalne oświadczenie ZEN.COM
W sprawie rosyjskiej agresji w Ukrainie

Drodzy,

W chwili, gdy Ukraina broni się przed rosyjską inwazją, potrzebne jest każde realne wsparcie – w które mogą i powinny się włączać także firmy. Ochotnicy angażujący się w pomoc dla ukraińskich uchodźców – a są przecież wśród nich także nasi i wasi pracownicy – potrzebują nieskrępowanych możliwości działania.

Płatny, nielimitowany urlop, który mogą otrzymać wszyscy pracujący w ZEN, pozwala im w pełni skoncentrować się na niesieniu skutecznej pomocy innym. To proste narzędzie, które może wdrożyć każdy biznes.

Wykorzystujmy także inne możliwości organizacyjne, logistyczne i finansowe, jakie ma biznes. Tylko działając solidarnie, zdołamy naprawdę wesprzeć ludzi, których świat stanął w płomieniach.

Ze swojej strony podjęliśmy następujące kroki:

Schronienie
Udostępniamy uchodźcom nasze biura gdzie na przestrzeni ponad 5500 m2 będziemy przyjmowali matki z dziećmi oraz wychowanków domów dziecka (wraz z placówkami na Ukrainie pracujemy nad ich bezpiecznym sprowadzeniem do Polski). Organizujemy materace i rzeczy potrzebne do zakwaterowania jak największej liczby osób. Członkowie naszego zespołu dzielą się również swoimi mieszkaniami z ukraińskimi rodzinami.

Pobyt
Będziemy pomagać uchodźcom w znalezieniu źródeł utrzymania. Jeśli znacie kogoś, kto szuka pracy (niekoniecznie w ZEN.COM), przesyłajcie nam CV na adres: helpukraine@zen.com z tytułem „CV”. Udzielimy wsparcia w legalizacji pobytu i zatrudnienia w Polsce.

Usługi
Wprowadzamy darmowy dostęp do naszych usług dla obywateli Ukrainy. Podjęliśmy działania, aby nasza aplikacja była dostępna również dla osób posługujących się tylko językiem ukraińskim.

Zbiórki
Pod adresem https://www.zen.com/helpukraine znajdziecie uruchomioną dla naszych klientów zbiórkę,z której kwota zostanie przekazana wprost do ukraińskich organizacji, takich jak Caritas Ukraine, Lekarze Bez Granic oraz Narodowy Bank Ukrainy (jego wspieranie – co wiemy od naszych ukraińskich pracowników i przyjaciół – jest obecnie szczególnie potrzebne i można to zrobić także bezpośrednio: https://bank.gov.ua/en/).

Każda firma ma inne możliwości działania. Tak, jak potrafimy dobrze prowadzić biznes jako przedsiębiorcy, tak samo możemy być skuteczni w niesieniu pomocy. Wspierajmy lokalne inicjatywy, twórzmy firmowe zbiórki środków, udostępniajmy swoje mieszkania, domy i biura potrzebującym. Róbmy to jak najszybciej, już teraz, bo nie ma chwili do stracenia.

Jeśli macie własne pomysły w jaki jeszcze sposób ZEN.COM może pomóc ofiarom konfliktu, przesyłajcie je do nas na helpukraine@zen.com z tytułem „Pomoc” – być może uda się nam zrobić razem jeszcze więcej dobrego.

Z wyrazami szacunku,
Dawid Rożek,

CEO ZEN.COM

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#187 PostWysłany: 04 Mar 2022 22:54 

Witajcie!

Mam takie pytanie, czy w zen przy pakiecie osobistym mogę przy działalności gospodarczej podać polski numer konta na fakturze przeze mnie wystawionej? Chodzi mi o to czy bez problemu te pieniądze wpłyną i czy ZEN nie będzie robiło problemów. W zwykłych bankach przy działalności gospodarczej nie ma żadnych problemów, bo jak wiadomo jednoosobowa działalność gospodarcza może wystawiać faktury z kontem prywatnym. Nie jestem również vatowcem, więc nie ma problemu z VAT i drugim kontem na ten VAT.
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 12 Mar 2022 15:02 

[quote="maciek84mz"]Witajcie!

Tak
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 23 Mar 2022 21:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Witajcie, mamm pytanie do osób korzystających z Zen, zainstalowanego z App Gallery. Czy po najnowszej aktualizacji do 1.47.0 działają Wam powiadomienia? Na moim Huawei P40 Pro do tej pory wszystko było ok. Po update brak info o płatnościach kartą, przelewach mimo aktywnej zgody na działanie w tle itp, wyczyszczeniu pamięci apki, reinstalacji..

Zgłosiłem problem do supportu ale jestem ciekawy, czy znów jakiś indywidualny problem u mnie czy inni też go doświadczają, dzięki 🙂
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 28 Mar 2022 18:59 

niebieski
Robił ktoś z Was przelew w USD z ZEN do Kantoru Aliora? Przelew SWIFT w ZEN w opcji SHA jest darmowy (tak pokazuje ZEN), no ale zawsze banki "po drodze" mogą coś naliczyć. Ktoś testował taki przelew do Aliora?
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 02 Kwi 2022 13:07 

Loty: 46
Kilometry: 97 019
Testuje co mieisac do bnppariba bez oplat

#192 PostWysłany: 02 Kwi 2022 13:24 

srebrny
@bawarka
Robiłem taki przelew, brak opłat
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 06 Kwi 2022 13:20 

Czy da się doładować Zen kartą kredytową Pekao. Santander Consumer Bank odrzuca
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 05 Maj 2022 16:44 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Zen ma jakies problemy z wymianą waluty dzis

https://twitter.com/niebezpiecznik/stat ... 3848551424
 Profil Relacje PM off
correos lubi ten post.

#195 PostWysłany: 08 Maj 2022 10:32 

niebieski
skrzat napisał(a):

BTW widzę, że ZEN daje konto w UK, więc będzie można skorzystać do przelewów np. z Quidco.

Czy ktoś wypłacał cashsbck z Quidco na konto lokalne w GBP?
Ostatnio kilka razy próbowałem, kasa nie dochodziła, tylko wracała z powrotem do quidco.

#196 PostWysłany: 08 Maj 2022 11:01 
Awatar użytkownika

platynowy
@witekkowal Sorki za OT, ale z Quidco bez problemu kasa wpływa na lokalne konto GBP w Revolut.
 Profil Relacje PM off
witekkowal lubi ten post.
witekkowal uważa post za pomocny.

#197 PostWysłany: 27 Maj 2022 17:10 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Choose FlixBus to go wherever you want. 🚐 With ZEN you get 6% instant cashback on tickets purchased online.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#198 PostWysłany: 25 Cze 2022 00:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Płaciłem ostatnio Zenkiem na Landrynie i na 2 x na stronie Edka. Dziś sprawdzam i Wizzair rozliczony dwukrotnie, Opodo to 2 +2.

Posprawdzałem i nie no, płaciłem 1 +2. Gadam z konsultantem na czacie i on też widzi to jako osobne transkacje. Przyjął zgłoszenie i sprawdzą to. Ale dziwna sprawa. Coś nam Zenek się sypie.

BTW wszyscy narzekają, że czeka się po 100 osób w kolejce na czacie do Zen. Byłem pierwszy. Ale może to ta pora późna i akurat tak wcelowałem.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 25 Cze 2022 08:55 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Mogę podróżować ostatnio tylko w weekendy. Nie sledze już bardzo wnikliwie zasad rozliczania transakcji w walutach obcych w weekendy. Kupiłem w piątek NOK transakcje w Bergen zarówno pin jak i zblizeniowo bez zarzutu. Kolejny piątek kupiłem SEK analogicznie Sztokholm Pin zblizeniowo wszystko gra. Co zostało w wymieniłem na PLN i wytransferowalem. Saldo 0.00

Bedzie potrzeba znów zasilę i tak w kółko. Może się da przyciąć grosz tu grosz tam inna karta, moneybackiem etc. Dla mnie na wyjazdy nr 1. Polecam
 Profil Relacje PM off
Grzenio1970 lubi ten post.

#200 PostWysłany: 01 Lip 2022 17:44 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Plastiki wydawane od 4 lipca nie będą zawierać na odwrocie wrażliwych danych: numeru karty, kodu CVC czy daty ważności.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 920 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 46  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości