Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 48 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Gru 2013 10:48 
Awatar użytkownika

niebieski
limaK napisał(a):
Potrzebuję lot na trasie WRO-WAW, w pewną lutową niedzielę. Na razie znalazłem za ok. 23 EUR (bez prowizji za płatność kartą).
Da się taniej? Ja mam MC Synca tylko... no i średnio staje się to opłacalne przy tej płatności. :|

Daj znać, gdzie jest taka cena :)
Ja potrzebuję WAW-WRO na początku stycznia. Ceny póki co wszędzie kosmiczne.

Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍 Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍
#22 PostWysłany: 23 Gru 2013 12:30 

kerad85 napisał(a):
limaK napisał(a):
Potrzebuję lot na trasie WRO-WAW, w pewną lutową niedzielę. Na razie znalazłem za ok. 23 EUR (bez prowizji za płatność kartą).
Da się taniej? Ja mam MC Synca tylko... no i średnio staje się to opłacalne przy tej płatności. :|

Daj znać, gdzie jest taka cena :)
Ja potrzebuję WAW-WRO na początku stycznia. Ceny póki co wszędzie kosmiczne.

ja potrzebuję War-Kra na wtorek!
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 23 Gru 2013 13:19 

Panowie, psujecie klimat tego forum. Mówicie, że można latać za darmo, że wy wiecie jak, ale nie powiecie innym. Zatrzymajcie w takim razie te informacje dla siebie, bo psujecie klimat tego forum i wywołujecie frustrację wśród mniej wprawionych podróżników.
 PM off  

#24 PostWysłany: 24 Gru 2013 02:04 

dokladnie po co mowic ze lecialem czy bede lecialza tyle czy tyle skoro nie chce sie powiedziec jak to zrobic by za tyle leciec, to zaprzecza istocie fly4free. nie chcesz powiedziec to wpogole nic nie mow i tyle.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 24 Gru 2013 02:06 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Bo czasem wystarczy wiedzieć że jest do osiągnięcia taka cena i każdy przy odrobinie poświęconego czasu ją sobie znajdzie. Analogicznie do FD. Jak się poda informację i przepis publicznie to sposób znika w kilka godzin/kilkanaście minut, a tak sobie wisi i jak ktoś bardzo chce to znajdzie.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 24 Gru 2013 02:24 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Mimo tego, że jestem rok na tym forum i spędziłem wiele godzin na szukanie opcji, przejść przez wyszukiwarkę, to dotychczas nic nie znalazłem godnego uwagi. Trudno są lepsi. Niech żyją sobie tymi promocjami.

#27 PostWysłany: 24 Gru 2013 02:40 

zbyhu napisał(a):
Bo czasem wystarczy wiedzieć że jest do osiągnięcia taka cena i każdy przy odrobinie poświęconego czasu ją sobie znajdzie. Analogicznie do FD. Jak się poda informację i przepis publicznie to sposób znika w kilka godzin/kilkanaście minut, a tak sobie wisi i jak ktoś bardzo chce to znajdzie.

lecę w przyszłym miesiącu do Australii za 800 zł jak znajdziesz to Twoje zdrowie;)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 24 Gru 2013 02:58 
Awatar użytkownika

HON fly4free
kokiet napisał(a):
zbyhu napisał(a):

lecę w przyszłym miesiącu do Australii za 800 zł jak znajdziesz to Twoje zdrowie;)

Zakładając, że to jest prawda, gdyby upublicznić taki deal to raczej nikt by nie poleciał, ani tym bardziej ty, bo bilety by zostały anulowane :-)
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 24 Gru 2013 03:33 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
zbyhu napisał(a):

Ostatnio odnoszę wrażenie, że chyba jest ze mną coś nie tak. Poświęciłem mnóstwo czasu na na rozpracowanie deal'a
i co bym nie zrobił nie schodzę poniżej 20 euro trasie szz-waw.
Miesiąc temu udało mi się zakupić poz-waw za 11 euro, ale te piękne czasy już dawno minęły.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 24 Gru 2013 04:34 
Awatar użytkownika

niebieski
A dziad wiedział nie powiedział...

To chociaż napiszcie jak to działało po tym jak już przestało działać. Bo inaczej to faktycznie zatrzymajcie takie info dla siebie, chyba że chodzi o podbudowanie swojego niedowartościowanego ego w stylu "hahahahahah a ja latam na krajówkach za 12 euro i jestem taki za*******y i co wy na to???"

:o
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 24 Gru 2013 10:50 

HON fly4free
Ideą forum nie jest podawanie gotowych rozwiązań po to, żeby ludzie w łatwy sposób kupili sobie 100 krajówek, tylko dzielenie się pewnymi wskazówkami dla osób siedzących w temacie lub skłonnych poświęcić swój cenny czas na poszukanie tego i owego. Wylewanie frustracji przez żółtodziobów nic nie zmieni...

Natomiast mój apel do ludzi poważnie traktujących temat (i mających ochotę dzielić się spostrzeżeniami) jest podawanie dokładnej ceny, którą uzyskali oraz potwierdzanie faktu, że udało im się w tej cenie to zarezerować i otrzymali etix.

Wyliczanie "widzianych" i "zasłyszanych" cen w OTA bez weryfikacji ich rezerwowalności mija się z celem, gdyż w wielu przypadkach pozornie świetnych cen nie da się ich zarezerować albo da się lecz nie są wystawiane etixy.

Dotyczy to nie tylko krajówek, tylko każdego innego biletu.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 28 Gru 2013 16:24 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
marek2011 napisał(a):
Ideą forum nie jest podawanie gotowych rozwiązań po to, żeby ludzie w łatwy sposób kupili sobie 100 krajówek, tylko dzielenie się pewnymi wskazówkami dla osób siedzących w temacie lub skłonnych poświęcić swój cenny czas na poszukanie tego i owego. Wylewanie frustracji przez żółtodziobów nic nie zmieni...

Niestety, zdecydowana większość się nie podzieli. To tak jak z opiniami o sprzęcie - jak będzie negatywna, to ktos napisze, jak pozytywna, to nie ;)

#33 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:01 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Kupiłem krajówkę na Fluege.de i dostałem potwierdzenie, ale nie zrobiono blokady i nie wysłano etixu. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?

#34 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:05 

Loty: 72
Kilometry: 100 193
niebieski
Ile czekałeś na bilet?
kittycate lubi ten post.

#35 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:05 
Awatar użytkownika

HON fly4free
przemos74 napisał(a):
Kupiłem krajówkę na Fluege.de i dostałem potwierdzenie, ale nie zrobiono blokady i nie wysłano etixu. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?

Odnośnie fluege.de było sporo napisane i raczej nic dobrego :-)
 Profil Relacje PM off
kittycate lubi ten post.

#36 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:14 

niebieski
Marsjanin jeszcze przedwczoraj przechodził, nie wiem jak teraz. Spróbuj tam

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

#37 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:15 

niebieski
skrzat napisał(a):
przemos74 napisał(a):

2-3 godziny po rezerwacji na fluege.de dostałem etixy. Moje doświaczenie było bardzo pozytywne.
 Profil Relacje PM off
kittycate lubi ten post.

#38 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Właśnie dostałem rachunek i etixy.
Świetna sprawa :)

#39 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:23 

Loty: 72
Kilometry: 100 193
niebieski
blasto napisał(a):
skrzat napisał(a):
przemos74 napisał(a):

2-3 godziny po rezerwacji na fluege.de dostałem etixy. Moje doświaczenie było bardzo pozytywne.

Ja też nie mogę złego słowa powiedzieć.Kupiłem 2/3 bilety przez pomyłkę to jakaś ukrainka starająca się mówić po "polskiemu" dzwoniła do mnie,pisała maila oraz sms czy to nie pomyłka. Anulowali mi bez problemu.

#40 PostWysłany: 09 Sty 2014 14:35 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
niebieski
Co masz na myśli "przez pomyłkę"?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 48 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 7 gości