Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Następna
Autor Wiadomość
#341 PostWysłany: 19 Sty 2016 14:58 
Awatar użytkownika

dexMorgan napisał(a):
też byłem we Wrocku , faktycznie sporo ludzi na 1 meczu. Ogólnie dośc fajna widocznosc z najtańszych miejsc (polecam jednak B1 D1 a nie te niżej) . nie było problemów z aparatem, jedzeniem itd. Organizacja więc na plus.

na drugim było juz luźniej, niemcy poszli pić browar i wcinać kiełbaski więc wykorzystałem to i wbiłem do A2 ,sporo było wolnych miejsc. Fajne mecze ,rozrywka warta mega ceny 29 zł :D

patrząc teraz na ebilet i 99+ na prawie każdy dzień 2 rundy, szanse na wolne miejsca w najlepszych sektorach są wręcz pewne 8-) kwestia też ile urlopu wzieli Szwedzi i Duńczycy.

Wczoraj akurat wracałem z pracy koło godziny 18 w pobliżu Hali Ludowej - kilku koni sprzedawało bilety za 40-50% ceny nominalnej.
Chyba pójdę w ciemno jutro pod halę.
 Profil Relacje PM off  

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#342 PostWysłany: 19 Sty 2016 15:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja wczoraj wybrałem się we Wrocławiu na mecze. Oba fajne i emocjonujące i oba z dobrą atmosferę. Na hali dużo słoweńców ze zorganizowanym dopingiem (na swoim meczu, potem zniknęli w połowie), jeszcze więcej Szwedów (wszyscy w barwach) i jeszcze więcej Niemców (ale wielu z nich się ujawniło dopiero w emocjonującej końcówce). Ale generalnie atmosfera meczowa, pozytywnie się zaskoczyłem, bardziej mi się podobało niż np. na MS w siatkówce na meczach Polaków gdzie jest jednak piknikowo i biesiadnie. Siedzieliśmy daleko od Szwedów, słuchać ich nie było w "niemieckich" rejonach hali, ale przed meczem w korytarzach hali to się bawili, śpiewali i tańczyli na całego, bardzo pozytywnie. Niemcy za to w kuluarach spokojnie, ale na trybunach niezły, zorganizowany doping z bębnem.

Na naszych miejscach (za bramką, najtańsza kategoria zdaje się) rozstawiono kamerą i jeden z wolontariuszy dał nam bilety na A1 (najwyższa kategoria), także zawodnicy i emocje na wyciągnięcie ręki ;) Na kolejny mecz mamy chyba te same miejsca, więc znowu mam nadzieję, na darmowy upgrade. Żonę trzeba było przekonywać, żeby poszła ale tak się spodobało, że na kolejny mecz we Wrocławiu na który mam bilety też chce iść. Ja mam też jeszcze bilety na polaków do Krakowa, mam nadzieję, że tam będzie podoba atmosfera.

Z negatywnych uwag?
- catering - piwo jak na imprezach masowych, jedzenie na ciepło, zapiekanka przede wszystkim wyglądały dramatycznie, picie dają odkręcone albo do kubka, nachosy smaczne, za 12zł.
- konferansjer - jedna zabawa w przerwie, niezbyt ambitna i raczej nie interesująca zbyt wielu osób poza dwójką biorących udział. Do tego poziom angielskiego tych Panów... no dość dramatyczny, mogli już znaleźć kogoś kto potrafi poprawnie powiedzieć coś innego niż "clap your hands" i "support your team". Pominę już, że Niemka biorąca udział w zabawie wywróciła się na schodach i ją po zabawie medycy opatrywali... bo zabawa polegała na bieganiu między krzesełkami na trybunach i przybijaniu piątek...

bilety pod halą? Nie wiem czy się jutro nie wybrać w ciemno. Szliśmy wczoraj na drugą połowę pierwszego meczu, więc jak większość już weszła, także Panowie z biletami byli już dość zdesperowani. Na odcinku od wytwórni filmowej do wejścia zaczepiło nas 5 osób chcących nam sprzedać bilety, pytających wprost czy chcemy bilety, jak sami mówili "za pół darmo". Nie interesowałem się zbytnio ile to jest pół darmo i jakie mają kategorie, ale jeśli godzinę po rozpoczęciu się pierwszego meczu mieli tyle biletów, że tam stali i zaczepiali i to w ilości kilku osób to obstawiam, że faktycznie sprzedawali w bardzo promocyjnych cenach.
 Profil Relacje PM off
invasion lubi ten post.

#343 PostWysłany: 19 Sty 2016 16:01 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
ciekawa cena za 1 kat :D tylko nie mogę znaleźć sektoru,gdzie za tyle mogę kupić bilet :D

Załączniki:
euros.png
euros.png [ 30.66 KiB | Obejrzany 886 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#344 PostWysłany: 19 Sty 2016 16:12 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Namówiliście mnie :) Będę we Wrocławiu w najbliższy piątek na obu meczach.
 Profil Relacje PM off
kiew lubi ten post.

#345 PostWysłany: 19 Sty 2016 21:20 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 194 250
Zbanowany
niebieski
To tak ja wczoraj byłem w Ergo na drugim dniu meczowym czyli Rosja - Węgry i Dania - Czarnogóra.

Image

Parking przy hali za samochód 20 zł !!! Przy hipodromie 10 zł! Złodziejstwo w czystej postaci, na szczęście zaparkowałem samochód pod blokami na Żabiance za free. Kontrola na hali mega szczegółowa nie mogłem wnieść szaliku Ferencvárosi TC, bo szalik klubowy i koniec nie można i tyle. Całe szczęście że pan z ochrony był spoko gość i nie wyrzucił mi tego szalika tylko kazał odnieść do auta. Wracam i znowu kontrola szczegółowa na maxa, opróżnianie kieszeni rozpięcie kurtki. Macanko całego ciała (knoppersy nie przeszły :( ). Na halę przybyłem 30 minut do pierwszego meczu. Ja z racji tego że miałem najtańszy bilet za 29 zł to udałem się schodami na górę. Widok jak za te pieniądze nie był wcale taki zły. Frekwencja na pierwszym meczu to około 75%, kibice znowu wywiesili prawilny transparent.

Image

Mecz nie ma co oszukiwać spoko, Wiktor Kirejew rozegrał wyborne spotkanie.
Drugi mecz to już istne show w wykonaniu kibiców Duńskich, których było z minimum połowa hali, do tego hymn Duński śpiewany a capella, ciary były! Pod koniec meczu, Polscy kibice dopingowali już Czarnogórę, zachęcani przez uwaga! Jednego pana po 40, który się cieszył jak dziecko po bramkach Montenegro, i zachęcał innych do kibicowania Czarnogórze, co mu się udąło i mniej więcej hala fajnie się podzieliła komu kibicuje. Jedna uwaga ten pan był jedynym obywatelem Czarnogóry na tym spotkaniu! Widać go na zdjęciu poniżej w lewym dolnym rogu jak siedzi sam z flagą Czarnogóry.

Image

Ogólnie podsumowując te dwa mecze i ta atmosfera za 29 zł. To dobry interes i warto było się wybrać na te mecze. Niestety jest minus, a są nim Polscy kibice, którzy nie mają pojęcia o piłce ręcznej, już nie wspominając o mówieniu w języku angielskim. Przykład podchodzi do nich spikerka i zadaje pytanie naprawdę prostym angielskim kto wygra mecz a oni? Sorry I don't speak English lub nie rozumiem. :? Niby nic a jednak niesmak pozostaje. Dwa konkursy w przerwie i ludzie nieogarnięci, no sorry zadają pytanie ile bramek padło w ostatnich mistrzostwach Europy w Danii i jeszcze im mówią że średnio na mecz wypada 50 bramek, a oni co? 40 tyś, 550 no ręce opadają. :roll: Jednak nie ma co narzekać warto było iść i ostrzegam parking drogi strasznie, kontrole są naprawdę szczegółowe. I na koniec hymn Węgier:

Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#346 PostWysłany: 19 Sty 2016 22:05 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
macio106 napisał(a):
Niestety jest minus, a są nim Polscy kibice, którzy nie mają pojęcia o piłce ręcznej, już nie wspominając o mówieniu w języku angielskim.
A mi się wydawało, że grunt to dobrze się bawić ;)
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 19 Sty 2016 22:15 

W Polsce mowi sie po polsku a nie po angielsku. Polscy kibice sa rewelacyjni. Polskie transparenty sa bogate w tresc, przemyslane i stanowia doskonala platforme przekazu. Polskim kibicom naleza sie jedynie brawa.
Realnym ciezarem i zgrzytem tych mistrzostw jest szwedzka druzyna.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#348 PostWysłany: 19 Sty 2016 22:52 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
@macio106, czyli uważasz, że przed meczem powinien być test ze znajomości reguł piłki ręcznej, najlepiej po angielsku? Jak nie zdasz, nie wpuszczamy? Ja też nie wiem ile padło bramek kiedyś tam, ani jakie są wymiary bramki, ani czym różnią się przewinienia (raz kartka, raz karny, raz kara). Mimo to wybieram się na mecz.
Jedyne, czego nie mogę zrozumieć u naszych kibiców, to smarowanie nazw miejscowości na fladze narodowej. Dla mnie to znieważenie barw narodowych. Fladze, zgodnie z ustawą o godle (...) należy się najwyższy szacunek.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#349 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:07 
Awatar użytkownika

Zbanowany
ane.wald napisał(a):
@luck1991 to co, zakładamy się o flaszkę "dobrego whisky" :) ?

@ane.wald Gratuluje wygranej :D
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
lahcimmm2 uważa post za pomocny.

#350 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:09 

niebieski
Moje ulubione dwa cytaty dzisiejszych komentatorów:
"Kiedy on bierze koszulę w zęby to wiadomo, że będzie się dziać" i
"Mamy dla państwa, tak ewangelicznie mówiąc, dobrą nowinę."

@JarekGdynia Mam nadzieję, że @luck1991 wcale się nie obraził za taki obrót sprawy ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
lahcimmm2 uważa post za pomocny.

#351 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:12 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
luck1991 pewnie poleciał od razu po meczu szukać dobrego trunku dla ciebie
 Profil Relacje PM off
Justin Credible lubi ten post.

#352 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:14 

niebieski
Raczej czeka na autografy :)
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:14 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Podejrzewam, że z radością Ci tą flaszke kupi ;)
Ja na początku myślałem że ten drugi komentator jest za Francją bo tak się nimi podniecał i nawet wiedział ile bramek dany zawodnik ma w reprezentacji.
Polscy kibice - najlepsi na świecie! Kto był niech napisze jak wrażenia, generalnie mega zazdroszczę tym 15tys ludzi co widzieli ten mecz na żywo :D
 Profil Relacje PM off
invasion lubi ten post.

#354 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:16 

niebieski
Terminarz meczów reprezentacji Polski (wszystkie spotkania odbędą się w Tauron Arenie, Kraków):

Polska - Norwegia (23 stycznia, godz. 18:15)

Polska - Białoruś (25 stycznia, godz. 20:30)

Polska - Chorwacja (27 stycznia, godz. 16:00)
 Profil Relacje PM off
ane.wald lubi ten post.
ane.wald uważa post za pomocny.

#355 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Godziny gry Polski zmienią się na 20:30 :D
www.okruszek.org.pl
www.pustamiska.pl
 Profil Relacje PM off  

#356 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:23 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
Na mecz z Białorusią jest jeszcze kilka biletów za 119 zł.

#357 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:25 

niebieski
Pewnie za chwilę coś wróci,bo kibice zaczeli kupować właśnie wejściówki :-)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#358 PostWysłany: 19 Sty 2016 23:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Szkoda, że nie ma meczów w Warszawie. Trochę daleko jak dla mnie jechać do Krakowa czy Gdańska na jakikolwiek mecz.

To co pokazali Nasi z Francuzami to MISTRZOSTWO ŚWIATA! Wierze w mistrza!
Mam nadzieje, że po tych mistrzostwach będzie więcej mówiono o piłce ręcznej. Cały czas albo piłka nożna, albo siatkówka. Porównując ceny biletów piłki nożnej a ręcznej to jest przepaść...
 Profil Relacje PM off  

#359 PostWysłany: 20 Sty 2016 00:13 

niebieski
Butelka na zlocie we Lwowie :D
A wracając do planu gier. Na Polsacie Sport News pokazali terminarz i wszystkie mecze gramy o 20.30.
 Profil Relacje PM off
JarekGdynia lubi ten post.

#360 PostWysłany: 20 Sty 2016 00:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Wybrałam się dzięki Waszej informacji o nowych biletach, dzięki bardzo. Była naprawdę wyjątkowa atmosfera, łącząc to z moją dobrą miejscówką było wybornie. Mój pierwszy mecz reprezentacji i nie ostatni (wcześniej tylko mecze Wisły) :-)

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość