Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 22 Sty 2016 22:09 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
wyższe rzędy 3 kat na dzisiejszy mecz we Wrocku, które normalnie kosztowały 69 zostały dziś obcięte do 29zł. Może w kolejnych dniach będzie podobna sytuacja :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹 🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹
Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem
#402 PostWysłany: 22 Sty 2016 22:46 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Szkoda, że nie dało rady wrzucić do koszyka tych biletów za 0 pln na jutrzejszy mecz Polaków, w A20 :P

Image
 Profil Relacje PM off
ane.wald lubi ten post.

#403 PostWysłany: 23 Sty 2016 13:38 

Loty: 12
Kilometry: 13 354
Jakie macie doświadczenie z ebilet.pl? Jeśli kupiłem bilety wczoraj na bardzo dobre miejsca, to nie ma się co martwić, że ktoś mógł kupić na te same miejsca?

majowka-w-slowenii,1510,94055
 Profil Relacje PM off  

#404 PostWysłany: 23 Sty 2016 13:47 

niebieski
a dostałeś potwierdzenie na emaila? Jeżeli tak to je masz.
Ja kiedyś miałem problem z księgowaniem płatności i bilety mi przepadły. Pieniądze oczywiście zwrócili ale na bilety musiałem dalej polować :(
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:03 
Awatar użytkownika

HON fly4free
CyganskiKsiaze napisał(a):
Jakie macie doświadczenie z ebilet.pl? Jeśli kupiłem bilety wczoraj na bardzo dobre miejsca, to nie ma się co martwić, że ktoś mógł kupić na te same miejsca?

Tak, kupił to samo miejsce jeszcze pan Henryk z Wałbrzycha i pani Jadzia z Tarnowa. Co to jest za pytanie w ogóle... :roll:
 Profil Relacje PM off  

#406 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
niebieski
Sa bilety na dzisiaj do Krakowa , nawet +99 za jedna z bramek.
 Profil Relacje PM off  

#407 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:15 
Awatar użytkownika

niebieski
@Książe bilety z ebilet sa pewne , w przeciwieństwie do koników gdzie mogą miec 5 kopii tego samego miejsca i wtedy jest problem
 Profil Relacje PM off  

#408 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:20 

Niestety bilety z ebilet wcale nie sa takie pewne, byłem na 3 meczach grupowych i za kazdym razem miałem wymieniane bilety, raz ze wzgledow bezpieczenstwa i dwa razy ze wzgledu na relokacje sektorow... az dzisiaj boje sie co bedzie :(
 Profil Relacje PM off  

#409 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:24 

biedab napisał(a):
Niestety bilety z ebilet wcale nie sa takie pewne, byłem na 3 meczach grupowych i za kazdym razem miałem wymieniane bilety,
(

nie wymieniane, a zmieniane + to, że w dniu meczu trafiają takie ilości biletów świadczy, że za sprzedaż wzięli się AMATORZY, a nie fachowcy

Bilety są bezpieczne, tak jak piszesz, system pilnuje, by nikt nie dostał dwóch tych samych miejsc, zmiany wynikają np. z braku wiedzy organizatorów co do rozlokowania kamer, a jak zmieniają to zawsze na LEPSZE!
 PM off  

#410 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Mam do oddania 1 bilet na dzisiaj za stówkę. Priv
Aleksandra_Ka lubi ten post.
Aleksandra_Ka uważa post za pomocny.

#411 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:31 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 129 118
niebieski
Bilety na dzisiejszy mecz sie mnoza na ebilet, teraz juz ponad 180 szt wolnych :)
 Profil Relacje PM off  

#412 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:51 
Awatar użytkownika

niebieski
komedia trwa , kto ma blisko ten skorzysta... Herra i tak powie że wyprzedały sie pól roku temu w 5min
 Profil Relacje PM off  

#413 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W dwie! :[
 Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 23 Sty 2016 14:58 

dexMorgan napisał(a):
komedia trwa , kto ma blisko ten skorzysta... Herra i tak powie że wyprzedały sie pól roku temu w 5min

miasto Kraków płaci straszne pieniądze, by Polacy przez cały turniej i ogólnie najważniejsza część turnieju była rozgrywana tam, że odbija sobie z związkiem na cenach biletów + wrzucaniu biletów w puli "tylko dla mieszkańców"

Ale same mecze super + my jako kibice na meczach, czego nie można powiedzieć np. o oprawach meczu + sprzedaży (byłem na meczu z Francją, jadę jeszcze na jeden mecz Polaków w tej rundzie)
 PM off  

#415 PostWysłany: 23 Sty 2016 15:09 

Anonymous napisał(a):
miasto Kraków płaci straszne pieniądze, by Polacy przez cały turniej i ogólnie najważniejsza część turnieju była rozgrywana tam, że odbija sobie z związkiem na cenach biletów + wrzucaniu biletów w puli "tylko dla mieszkańców"

Skąd wiesz?
 PM off  

#416 PostWysłany: 23 Sty 2016 15:13 

@gorny77 zwał jak zwał, nie twierdziłem ze bilety nie sa bezpieczne ale chciałem uswiadomic koledze pytajacemu wczesniej, ze nawet majac w reku bilety na dobre miejsca nie moze byc pewien ze bedzie na nich siedział, nie ma gwarancji ze dostanie lepsze (ja dostałem za kamera), poza tym uwierz mi ze za kazdym razem byłem porzadnie wkurzony, gdy musiałem czekac w duzej kolejce, marznac a na dodatek wchodzic juz po rozpoczeciu pierwszego meczu :oops:
 Profil Relacje PM off  

#417 PostWysłany: 23 Sty 2016 16:11 

Anonymous napisał(a):
Anonymous napisał(a):

Skąd wiesz?

z ...internetu + śledzę na jakich zasadach miastach polskie miasta otrzymują mecze mistrzostw w siatkówce, hokeju, teraz mistrzost w piłce ręcznej

Kod:
Katowice dołożą do organizacji Euro 4 miliony złotych. Wrocław i Kraków dały więcej, więc to tam odbędzie się faza główna, a potem mecze o medale.

Kod:
Umowa o współpracy przy organizacji Mistrzostw Europy w Piłce Ręcznej Mężczyzn (Men’s EHF EURO 2016 Poland) dotyczy promocji i reklamy Gminy Miejskiej Kraków w związku z organizacją wspomnianych mistrzostw. Została zawarta w 2014 roku na kwotę 9 mln złotych – informuje Sasorski.

Kraków będzie gospodarzem 19 meczów EURO 2016, w tym wszystkich z udziałem reprezentacji Polski, półfinałów i finału, ceremonii otwarcia i zakończenia turnieju oraz losowania grup turnieju finałowego.
 PM off  

#418 PostWysłany: 23 Sty 2016 17:16 

niebieski
nawet C18 i C6 teraz wrzucili na dzisiaj :)
 Profil Relacje PM off
dyneck lubi ten post.

#419 PostWysłany: 23 Sty 2016 17:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Biletów za 59zł masę dziś wrzucili (z 20 różnych miejsc kupowalnych widziałem, dało się spokojnie dojść do płatności). Szkoda, że jednak nie mogłem dzisiaj podjechać do Krakowa :/
 Profil Relacje PM off
drop lubi ten post.
drop uważa post za pomocny.

#420 PostWysłany: 23 Sty 2016 23:19 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ponoć każda drużyna musi mieć gorszy mecz w turnieju. Francuzi mieli z nami, my dzisiaj. Norwegia przegra z Francją. Będzie ciężko o pólfinał, jeden wielki horror.
Jak słyszałem w TV dzisiaj te 15 tys kibiców to siatka czy nawet nożna (to co się ostatnio dzieje na kadrze) mogą się schować. Petaeda. Mimo porażki szkoda że mnie tam dzisiaj z Wami nie było.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość