Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 14 Sty 2016 18:08 
Awatar użytkownika

srebrny
Znów są bilety na mecz otwarcia dostępne.

City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️ City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️
☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍 ☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍
#282 PostWysłany: 14 Sty 2016 20:53 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
niebieski
Rozbrajająca szczerość systemu - udostępnili na finał sektor C22 z kiepską widocznością i napisane jest "Sektor - C22 - złe".
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 14 Sty 2016 21:33 

Oglądał ktoś sport po wiadomościach pan herra z usmiecham na ustach powiedział ze nie tylko bilety na mecze Polaków są wyprzedane ale także na Wrocław

Powinni go zwolnić jutro za wprowadzenie milionów ludzi w błąd
 Profil Relacje PM off  

#284 PostWysłany: 14 Sty 2016 21:47 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Ale tak samo mówią na wydarzeniach piłkarskich. Podczas Mundiali i Euro, że bilety wyprzedane od miesięcy, a ludzie kupują :-D
 Profil Relacje PM off  

#285 PostWysłany: 14 Sty 2016 23:08 
Awatar użytkownika

srebrny
Ciekawa data i godzina :roll:

https://pilkareczna.ebilet.pl/bilety.php?id=96979

#286 PostWysłany: 14 Sty 2016 23:13 

niebieski
Oni pewną godzinę wpisują, dziś było, że sprzedaż zakończyła się 14.01 o 00.00
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 15 Sty 2016 10:29 

niebieski
I znowu bilety na mecz otwarcia ... nie wiem po co to sprawdzą bo mam już na wszystko ale to jednak wciąga :)
 Profil Relacje PM off  

#288 PostWysłany: 15 Sty 2016 10:36 

Wydaje mi się, że tych dorzutek nie ma co zrzucać tylko na organizację imprezy w PL. Takie sytuacje powtarzają się też na innych turniejach, koncertach, imprezach sportowych czy meczach, nie tylko u nas. Na mistrzostwach w siatkówce we Wrocławiu też taka sytuacja miała miejsce. Zawsze wracają jakieś pule biletów, tylko nie zawsze trafiają do ogólnej otwartej sprzedaży. Trochę jeżdżę po Europie, nie ma co psioczyć tylko na nasz kraj:) Często również informacja medialna o "wyprzedaniu" lub "niewielkiej liczbie pozostałych w sprzedaży biletów" to tylko komunikat od organizatora. Pojedyncze bilety lub nawet całe pakiety dalej mogą byc okresowo w sprzedaży.
 Profil Relacje PM off  

#289 PostWysłany: 15 Sty 2016 11:19 

niebieski
Niech przykładem będzie Euro 2012,90 procent gazet pisała ,że nie ma już biletów. A tak naprawdę dopiero wtedy była możliwość zdobycia wszystkich biletów. Ale większość osób wierzy oglupiajacym mediom!

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off
Kravkrk lubi ten post.

#290 PostWysłany: 15 Sty 2016 11:30 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Ale Czerwony Jacek wczoraj mówił w telewizji że hala wyprzedana...oszukali mnie :shock: :cry:

A co do zwrotów - rozumiem zwroty, niewykorzystanie puli przez sponsorów itd., ale nie w taki sposób, że właściwie codziennie było w sprzedaży dorzucane po kilkaset biletów....Powinni wziąć te bilety wszystkie razem wystawić jednego dnia i tyle, a to co (z)robili to żenada.
 Profil Relacje PM off  

#291 PostWysłany: 15 Sty 2016 12:43 

niebieski
A może ktoś wie ile ma kosztować przechowalnia bagażu obok hali? Nie mogę się dodzwonić :-P A fejsa Euro 2016 prowadzi jakiś Harry i nic nie wie!

Profil Relacje PM off  

#292 PostWysłany: 15 Sty 2016 15:31 

niebieski
Za 30 zł można wykupić parking i zostawić rzeczy w aucie :)
 Profil Relacje PM off  

#293 PostWysłany: 15 Sty 2016 22:30 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 194 250
Zbanowany
niebieski
Ok ja zakupiłem sobie dzisiaj z nowej puli najtańsze bilety na 4 dzień w Gdańsku za 29 zł. Jest jeszcze wolnych około 30 miejsc. Także kto chce niech próbuje.
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 15 Sty 2016 23:40 
Awatar użytkownika

niebieski
dajcie znać jak było od strony organizacyjnej :) konkretnie czy sapali coś o plecaki ,aparaty itd ,oraz czy były jakieś suweniry nie po 200zł
 Profil Relacje PM off  

#295 PostWysłany: 15 Sty 2016 23:57 

Loty: 23
Kilometry: 72 725
niebieski
mikrupski napisał(a):
Oglądał ktoś sport po wiadomościach pan herra z usmiecham na ustach powiedział ze nie tylko bilety na mecze Polaków są wyprzedane ale także na Wrocław

Powiedział, że na mecze Polaków bilety zostały wykupione w 2 i 6 minut!
 Profil Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.

#296 PostWysłany: 16 Sty 2016 01:54 

niebieski
Cyrk z aparatami duży,ludzie do depozytu zanosili. Rygorystyczne sprawdzanie. Nie można wnosić jedzenia. Ceny w gastronomii takie krakowskie. Niektórzy Janusze to cały zestaw pamiątek kupowali. Ubrani w koszulkę,czapkę i bluzę Euro :-P Ja zmieniłem miejsce na sektor A19. Jak ktoś będzie w kolejnych dniach to śmiało może się tam wybrać. Tak do 8 rzędu bez problemu.Pełno osób z akredytacja i wolontariuszy tam siedzi :-) Cen souvenirow nie znam,meczem się interesowałem ;-) Nwm po ile szły bilety na czarnym rynku,nie miałem czasu popytać :-P

Profil Relacje PM off  

#297 PostWysłany: 16 Sty 2016 09:36 
Awatar użytkownika

srebrny
My przyszliśmy na halę w trakcie ceremonii otwarcia. "Dzikich tłumów" do wejścia już nie było,bo wszyscy w środku. Kontrola to "proszę rozpiąć kurtkę", więc żadna i bez problemu można było wnieść jedzenie. Pierwszy raz byłem w Arenie i zdziwiłem się, że mogę wejść do jakiego sektora chce i nikt biletów nie sprawdza, byłem w 3-chyba że to wyjątek.

#298 PostWysłany: 16 Sty 2016 11:04 

niebieski
Czy ktoś z Was też slyszał, że spiker zachęcał do zakupienia oficjalnego programu imprezy ?
Obszedłem wszystkie stoiska po meczu i nikt nie wiedział o co chodzi.
 Profil Relacje PM off  

#299 PostWysłany: 16 Sty 2016 11:35 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Kilka spostrzeżeń ode mnie:

Sam mecz świetny, wiedziałem czego mogę oczekiwać i nie zawiodłem się ani trochę. Karny obroniony przez "Kasę" - mistrzostwo świata, taki gość to skarb :D

Tak jak mówiłem, kompletu nie było na pewno, nie wiem który to był sektor, ale jeden prawie w całości był pusty, trochę bieda, ale z drugiej strony jak konie zostały z biletami to dobrze. Mnie gość chciał wcisnąć bilety za 100 zł przy nominalnej 159 zł, chociaż z drugiej strony widziałem ludzi z kartkami "kupię bilet". Zatrważająca jest nieporadność niektórych. Ale generalnie pogoda nie pomagała w handlu ;)

Kontrola - mnie ochroniarz obmacał, miałem aparat w kieszenie kurtki ale nawet się nim nie zainteresował i nie kazał wyjmować. Żony w ogóle nie sprawdzali, nawet torebki, chociaż Pani przed nami miałą solidnego "pilota" i musiała się chwalić co tam ma. Czyli sprawdzają na wyrywki.

Ogólna organizacja - hmm, dla mnie trochę kulawa. Spiker był kiepski. Przed rozpoczęciem spotkania bawił się w jakąś durną meksykańską falę w slo-motion, nie zachęcał ludzi do dopingu jakoś specjalnie, a nie potrafił zrobić bardzo prostej rzeczy czyli jak wyczytują nazwiska naszych to krzyczy imię, ludzie odpowiadają nazwiskiem, które dodatkowo pojawia się na telebimach, jakby ktoś nie znał.
Kolejna rzecz hymn - dla mnie to niepojęte, że na meczu otwarcia, w dodatku jako gospodarze tak zabiera się do hymnu. Ok poszedł hymn Serbii, po jego zakończeniu spiker zacząć się drzeć, "uwaga za chwilę Polski hymn", "wszystkie barwy w góre", "jedziemy z tematem" i powinna być taka torpeda, że Areną powinno trząść. A tu - "official anthem of Poland" i dawaj. Trochę bieda.

Na meczu obecny był Prezydent. Abstrahując od tego czy ktoś go lubi czy nie, to jest Prezydent, na meczu otwarcia i powinno się go odpowiednio powitać. Jedni by się ucieszyli, drudzy dogadywali ale szacunek do urzędu by był.

Ceremonia otwarcia bardzo mi się podobała, DJ dobrze dawał po garach ;)

Kolejny (który to już) minus dla Czerwonego Jacka - obiecywał wzmocnienie komunikacji po meczu, żeby ludzie zostawili auta w domu, na przystanku był tak dziki tłum, że dziwię się w ogóle że wsiadłem. Ja nie wiem czy to jest taki wielki problem zsynchronizować kilka tramwajów z pętli w NH by na 15 min przed końcem meczy wyjechały co 3-5 i brały ludzi i tak powiedzmy 30 min ? Jak widać dla Jacka i ZIKiT-u tak.

Generalnie jestem bardzo zadowolony z pobytu na meczu, było świetnie, aczkolwiek utwierdziłem się w przekonaniu że wolę klubowe rozgrywki i dopingowanie reprezentacyjne jest "januszowe" i nie do końca to jest to co ja lubię najbardziej. Ale było super, kto ma bilety na inne mecze Polaków na pewno nie będzie żałował ;)
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 16 Sty 2016 12:45 

niebieski
Kravkrk napisał(a):
Ogólna organizacja - hmm, dla mnie trochę kulawa. Spiker był kiepski. Przed rozpoczęciem spotkania bawił się w jakąś durną meksykańską falę w slo-motion, nie zachęcał ludzi do dopingu jakoś specjalnie, a nie potrafił zrobić bardzo prostej rzeczy czyli jak wyczytują nazwiska naszych to krzyczy imię, ludzie odpowiadają nazwiskiem, które dodatkowo pojawia się na telebimach, jakby ktoś nie znał.
Kolejna rzecz hymn - dla mnie to niepojęte, że na meczu otwarcia, w dodatku jako gospodarze tak zabiera się do hymnu. Ok poszedł hymn Serbii, po jego zakończeniu spiker zacząć się drzeć, "uwaga za chwilę Polski hymn", "wszystkie barwy w góre", "jedziemy z tematem" i powinna być taka torpeda, że Areną powinno trząść. A tu - "official anthem of Poland" i dawaj. Trochę bieda.

Na meczu obecny był Prezydent. Abstrahując od tego czy ktoś go lubi czy nie, to jest Prezydent, na meczu otwarcia i powinno się go odpowiednio powitać. Jedni by się ucieszyli, drudzy dogadywali ale szacunek do urzędu by był.

Co do spikera to myślę, ze to mogło być narzucone z góry, że ma obie reprezentacje zapowiadać bezstronnie. Dla mnie akurat spoko, że nie darł się cały czas i nie dyrygował ludźmi jak na siatkówce. Doping był kulawy jak gra się nie kleiła ale jak się zaczęło układać to było całkiem spoko spontanicznie.
Co do prezydenta to pełna zgoda - o jego obecności dowiedziałem się dopiero ze zdjęć po meczu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość