Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 505 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 30 Lip 2025 14:10 

złoty
Jak wyżej... Auto w tym okresie w Autoreisen masz za 25 EUR/dzień (nie najtaniej jak na Kanary, ale jak na ostatnią chwilę i tak dobra cena), benzyna ok. 1 EUR. Wycieczki ewentualnie na La Gomerę lub na delfiny.
 Profil Relacje PM off  

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#502 PostWysłany: 30 Lip 2025 15:24 

Loty: 26
Kilometry: 67 603
srebrny
Absolutnie uważam, że branie wycieczek na Teneryfie to głupota. Sa tanie wypożyczalnie, dobre drogi, jeździ się bardzo łatwo. Plus pełna swoboda, jedziesz gdzie chcesz, stajesz gdzie chcesz. Sprawdźcie tylko wcześniej niektóre atrakcje, jak np kolejka na Teide, bo z dnia na dzień często nie ma biletów albo pojedyncze sztuki.
 Profil Relacje PM off  

#503 PostWysłany: 30 Lip 2025 15:50 

Bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Z autem mam o tyle kłopot że mam prawo jazdy ale już dawno nie jeździłem... Poza tym nie będę tam kilkuosobową grupą.

Japonka76 w których lokalnych agencjach kupić wycieczki (np. Puerto de La Cruz) aby dostać w bonusie bilet do Siam Park a najlepiej do Loro Park (północ wyspy a nie południe, bo tam właśnie będę)? Daj namiary to poproszę o ofertę jeszcze przed wyjazdem i zobaczymy czy wyjdzie taniej. Oczywiście bardzo dziękuję za podpowiedź.

Japonka76 napisał(a):
Wycieczki kup na miejscu. Jest tego masa. A jak kupisz w lokalnej agencji przynajmniej dwie, to dostaniesz rabat i może jakieś darmowe wejściówki np. do Siam Parku.
 Profil Relacje PM off  

#504 PostWysłany: 31 Lip 2025 11:01 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 179 751
niebieski
@karol1c Jeżeli lubicie wędrować to polecam świetny szlak zaczynający się w Puerto de la Cruz, Rambla de Castro co prawda bez samochodu będzie kawałek drogi do początku szlaku ale dla mnie nie byłoby to problemem, poniżej moja trasa i fotki z tej wędrówki

Taka wycieczka jest z free (trochę wysiłku) i też będziecie przechodzić koło plantacji bananów.
https://www.alltrails.com/explore/recording/popoludniowa-wycieczka-w-szlak-rambla-de-castro-03924fb?sh=jurek-yarvik&unfurl=false&showMemory=true

Załączniki:
IMG_7228.jpg
IMG_7228.jpg [ 316.75 KiB | Obejrzany 250 razy ]
IMG_7392.jpg
IMG_7392.jpg [ 307.18 KiB | Obejrzany 250 razy ]
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.

#505 PostWysłany: 31 Lip 2025 13:33 

srebrny
karol1c napisał(a):
Bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Z autem mam o tyle kłopot że mam prawo jazdy ale już dawno nie jeździłem... Poza tym nie będę tam kilkuosobową grupą.

Japonka76 w których lokalnych agencjach kupić wycieczki (np. Puerto de La Cruz) aby dostać w bonusie bilet do Siam Park a najlepiej do Loro Park (północ wyspy a nie południe, bo tam właśnie będę)? Daj namiary to poproszę o ofertę jeszcze przed wyjazdem i zobaczymy czy wyjdzie taniej. Oczywiście bardzo dziękuję za podpowiedź.

Japonka76 napisał(a):
Wycieczki kup na miejscu. Jest tego masa. A jak kupisz w lokalnej agencji przynajmniej dwie, to dostaniesz rabat i może jakieś darmowe wejściówki np. do Siam Parku.

tam po prostu co krok ktoś stoi i sprzedaje wycieczki+ oczywiście lokalne biura czy wypożyczalnie aut też mają w ofercie

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 505 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości