Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 345 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 08 Wrz 2015 22:15 
Site Admin
Awatar użytkownika

Nie ma dat nawet podanych, trudno pomóc. Sprawdź np ibis styles Leyton, mnie dość tanio wyszedł, a dojazd nie taki zły (20 min do Liverpool Str)

Przejrzyj jeszcze trivago i hotelscombined
 Profil Relacje PM off  

💥CO ZA CENA💥 Loty na Sycylię dla wszystkich od 128 PLN 😱 🌴 💥CO ZA CENA💥 Loty na Sycylię dla wszystkich od 128 PLN 😱 🌴
Wiosenny relaks na Majorce 🌴 Urlop w 4* hotelu z wyżywieniem na tydzień za 1988 PLN🇪🇸😎 Wiosenny relaks na Majorce 🌴 Urlop w 4* hotelu z wyżywieniem na tydzień za 1988 PLN🇪🇸😎
#182 PostWysłany: 08 Wrz 2015 22:41 

Moich znajomych lokuję tutaj:
http://tanie-noclegi-londyn.co.uk/
3 strefa metra Black Horse Rd., blisko przystanku autobusowego.sklepu z polskim jedzeniem. Tanio, czysto. Do dyspozycji kuchnia, ogródek.Prowadzi Polka.
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 21 Wrz 2015 15:59 

niebieski
Polecam http://www.accorhotels.com/gb/hotel-803 ... ndex.shtml

Cena za pokój 3 osobowy 350 zł - pokój skromny ale czysty i pachnący, lokalizacja w dzielnicy muzułmańskiej obok meczetu mimo to czułem się swobodnie i bezpiecznie, dużo turystów z Niemiec i z Azji. Przed hotelem przystanek autobusowy, dodatkowo hotel pomiędzy dwiema stacjami metra, jakieś 250 m do tesco i 500 m do drugiego tesco. Jeśli ktoś bywał w polskich Ibisach Budget to standard taki sam jak np w Warszawskiej Reducie którą można wypróbować za 39 zł z tym że tu miałem pokój trzyosobowy gdzie piętrowe łóżko było dodatkową frajdą dla mojego syna. Hotel służył nam tylko do spania wracaliśmy późno a wychodziliśmy wcześnie, krótki wypad idealny.

Dodatkowo przechowalnia bagażu w dniu przyjazdu bezpłatna, jak przylecisz o świcie możesz zostawić bezpłatnie bagaż i ruszyć w miasto, w dniu wyjazdu płatne 2 GBP od jednej walizki dla porównania przechowalnia na Liverpool Street Station 10 GBP od walizki.
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 03 Paź 2015 21:41 

Loty: 85
Kilometry: 234 712
niebieski
Witam serdecznie
Polecanych noclegów jest całkiem sporo jednak dla osoby takiej jak ja, która nie ma rozeznania w systemie komunikacji dostępności atrakcji jest to sprawa trudna. W połowie listopada wybieram się na koncert do takiego miejsca jak Royal Festival Hall. http://www.southbankcentre.co.uk/venues ... allKoncert jest o godzinie 20 więc szukam noclegu niedaleko tego miejsca tak aby bezpiecznie najlepiej komunikacją miejską wrócić do hotelu. Na drugi dzień o 16 wracam do Poznania. W związku z tym, że jest to jedna noc cena tak do 400-500 zł najlepiej za pokój dwuosobowy. z góry dziękuję za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 03 Paź 2015 22:06 
Site Admin
Awatar użytkownika

Jeśli chodzi o komunikację proponuję spojrzeć na post podczepiony na górze tematu: londyn-i-komunikacja-miejska,1408,3189&start=460 znajdziesz informacje tam biletach i mapki. Powodzenia ;)
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 03 Paź 2015 23:40 
Awatar użytkownika

Loty: 60
Kilometry: 76 028
niebieski
Mogę dodać, że Oysterkę warto kupić już dla dwóch przejazdów metrem przez więcej niż jedną strefę (zwłaszcza, jeśli chcemy wrócić do Londynu), pojedynczy bilet - konkretnie to był przejazd z 2 do 1 strefy - kosztuje 4,80 GBP czyli dwa 9,60 GBP, "odbity" z Oysterki - 2,30 czyli 4,60 za dwa + 5 GBP za oysterkę. A jej ważność to rok od ostatniego użycia.
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 04 Paź 2015 08:20 

Kartę można zawsze zwrócić w kasie. Dostajesz zwrot posiadanych na niej środków plus 5GBP za kartę.
1 rok ważności? O ile pamiętam dostałem kasę za starą kartę którą kupowałem jeszcze za 3GBP.
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 04 Paź 2015 09:34 
Awatar użytkownika

Loty: 60
Kilometry: 76 028
niebieski
O tym roku mówił pracownik metra.
A tej starej używałeś czy leżała dłużej niż rok?
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 04 Paź 2015 18:13 

Loty: 85
Kilometry: 234 712
niebieski
dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi dotyczące komunikacji jednakże wdzięczny byłbym za pomoc w kwestii noclegu :)
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 28 Paź 2015 15:48 

Loty: 124
Kilometry: 227 163
niebieski
Czy OYSTER CARD, która nie była używana od 2013 roku, dalej powinna być ważna?
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 28 Paź 2015 15:55 

niebieski
Pytanie mocno noclegowe ;).

Tak powinna byc wazna!
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 28 Paź 2015 16:12 

Loty: 124
Kilometry: 227 163
niebieski
sorki, nie ten temat, ale akurat powyżej o tym było :) Dzięki za odp :)
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 29 Paź 2015 19:36 

ulasko_88 napisał(a):
Ja z kolei tydzień temu byłam w Smart Russel Square - pomiędzy Soho a Camden Town. Lokalizacja świetna, cena jeszcze lepsza i śniadanie w cenie, ale poza tym plusów brak. Płaciłam ok. 24 funty za łóżko.

Naczytałem się złych recenzji na temat tego hostelu, więc po pobycie byłem bardzo pozytywnie zaskoczony :) Spałem 3 noce w pokoju 9 bed, płaciłem koło £14 za noc w weekend, bardzo tanio. W pokoju było uchylone cały czas duże okno, dodatkowo na ścianie był zamontowany wiatrak, który chodził non-stop, więc duszno nie było. Jak na standard za tą cenę bardzo czysto wszędzie. Prysznice mega denerwujące, aczkolwiek dobrze utrzymane i umyć się dało. Śniadanie skąpe (tosty, dżem, nutella, płatki i mleko, kawa, herbata), ale dosyć fajny akcent i zjeść można. Oczywiście w pokoju znalazł się jeden gość (na dziewięciu), który usilnie starał się zepsuć moje wrażenie z pobytu w hostelu, ale mu się nie udało :) Ogólnie polecam.
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 06 Lis 2015 02:11 

Drodzy,

W lutym 17 do 24 jedziemy w 5 osób do Londynu i szukamy hotelu/noclegu. Zainteresowani jesteśmy opcjami 1x3 + 1x2 lub 1x5 zależy co się trafi i jak to cenowo wyjdzie. Zależy na na niezbyt wysokiej cenie 2500-3800, jeśli mielibyśmy się w tej górnej granicy zamykać to dobrze byłoby już z wliczonym śniadaniem. Jeśli coś godnego polecenia macie lub gdzieś zobaczycie ofertę to proszę dajcie znać.

Pozdrawiam,
Mikołaj
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 06 Lis 2015 09:14 
Awatar użytkownika

niebieski
@yazwa na wcześniejszych stronach tego wątku jest parę obiektów, które mogłyby spełnić Twoje oczekiwania. Jeśli nie - skorzystaj z jak-szukac-tanich-noclegow-v-0-2,20,70308.
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 06 Lis 2015 09:21 

yazwa napisał(a):
Drodzy,

W lutym 17 do 24 jedziemy w 5 osób do Londynu i szukamy hotelu/noclegu. Zainteresowani jesteśmy opcjami 1x3 + 1x2 lub 1x5 zależy co się trafi i jak to cenowo wyjdzie. Zależy na na niezbyt wysokiej cenie 2500-3800, jeśli mielibyśmy się w tej górnej granicy zamykać to dobrze byłoby już z wliczonym śniadaniem. Jeśli coś godnego polecenia macie lub gdzieś zobaczycie ofertę to proszę dajcie znać.

Pozdrawiam,
Mikołaj

polecam Avni Kensington Hotel..bylem tam dwa razy w lutym-marca.
Super dzielnica, spokojna, bezpieczna, hotel blisko metra i sklepow.
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 12 Lis 2015 18:52 

@inozz to co podałeś dużo za drogie dla nas.

@Kara przeglądałem poprzednie ale niestety nic mi nie przypasowało (wybredny jestem), ale z chęcią sprawdzę te podpowiedzi.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 12 Lis 2015 21:07 

niebieski
Pisałem w innym wątku (o Galahotels).BestWestern Illford-bezpiecznie,cicho i w miarę blisko.Pokój Economy Room/Bed And Breakfast w Twoim terminie, 5 osób do 100funtów/noc.My w 4 płaciliśmy po 75 pokój(kwiecień).Bliżej spaliśmy w Viking Hotel,TANIEJ,śniadania podstawowe,więcej hałasu wewnątrz i na zewnątrz,ale również polecam.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 13 Lis 2015 12:57 

złoty
inozz napisał(a):
polecam Avni Kensington Hotel..bylem tam dwa razy w lutym-marca.
Super dzielnica, spokojna, bezpieczna, hotel blisko metra i sklepow.

Ja niestety nie mogę polecić tego hotelu. Nocowałem tam 2 razy ze względu na bliskość do hali Earls Court, gdzie jeździłem na targi i mam o tym hotelu jak najgorsze zdanie. Przytoczę anegdotkę: wyjazd 6 facetów z pracy - zamówione pokoje twin (i potwierdzone przez hotel). Na miejscu okazuje się,że są double (bez możliwości rozsunięcia łóżek). Schodzę do recepcji i słyszę od Pakistańczyka - sorry ale opcja twin/double jest tylko sugestią,której nie musimy respektować i nie zamienię wam pokojów. Pół godziny kłótni, telefon do managera (też Pakistańczyk), kolejna godzina kłótni przez telefon i mamy 3kę z dostawką i 2x double. Koledzy którzy spali na jednym łóżku przez 3 dni nie odzywali się do siebie (podobno jeden chrapał za głośno) :) . Rano spotykam Rosjan, którzy przyjechali na tą samą imprezę. Oni też spali w jednym łóżku (a raczej nie byli ułomkami). Krócej się kłócili... Masakra. Poza tym pokoje małe,aby dojść do toalety trzeba przeskakiwać łóżko, bardzo cieńkie ściany i tragiczne śniadanie (tosty, dżem i serki). Naprawdę nie polecam.

Jako że do Londynu jeżdzę regularnie - polecam wyprzedaże IHG. Wtedy za 49 funtów można wziąć pokój w przyzwoitym hotelu przy metrze (tańsze są na opłotkach). Parę dni temu rezerwowałem na luty nowy HIE Excel właśnie za 49 funtów (akurat w Excel mam targi). Normalna cena w przyzwoitych hotelach w tej okolicy wynosi około 200 GBP.
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 22 Lis 2015 15:54 
Awatar użytkownika

niebieski
(Relatywnie) Tanie hotele, hostele i campingi: http://www.toptiplondon.com/accommodation
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 345 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość