Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 27 Sie 2018 22:13 
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 546 135
srebrny
Czy ktoś testował wycieczkę do miasta TK z opcją ewakuacji i powrotu na własną rękę? Mamy duuuużo czasu i nie chce mi się wracać z porannej wycieczki od razu na terminal, a na całodniową nie mam czasu (oraz nieco inne plany w mieście). Idealnie bym się zabrał z nimi na objazdówkę, a potem grzecznie podziękował w czasie dłuższej przerwy przy jednej z atrakcji :)

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off  

🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹 🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹
Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem Sardynia z weekendem za 819 PLN 🏝️ ✈️ City break z lotami i noclegiem
#102 PostWysłany: 27 Sie 2018 22:40 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Jak najbardziej. Trzeba tylko przewodnikowi powiedzieć to.
 Profil Relacje PM off
zawiert uważa post za pomocny.

#103 PostWysłany: 01 Gru 2018 20:29 

Loty: 29
Kilometry: 91 526
Witam , zakupiłem bilet w turkishairlines, wylot mam z Hannoveru do Ho Chi Minh drugiego grudnia o 17.45. Po drodze będę miał przesiadkę w Stambule trwająca kolo 30 godzin, czy linia powinna zapewnić mi hotel?
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 01 Gru 2018 21:02 

Loty: 312
Kilometry: 394 864
niebieski
Jeśli spełniasz poniższe warunki to tak:
Economy Class passengers having a connection time of 10 hours or longer and Business Class passengers having a connection time of 7 hours or longer can benefit from hotel service free of charge in case a transit flight with a shorter connection time is not provided for the related travel. (Note: For transit flights with a connection time shorter than the designated above, you will not be able to benefit from this service even if the transit flight with a shorter connection time is full.) For example, if passengers are provided with 2 different options for London - Dubai travel, as a flight with 6-hour connection time and a flight with 12-hour connection time, the passenger who has selected the flight with 12-hour connection time will not benefit from this service even if the 6-hour option is full.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości