Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Kwi 2018 00:01 

Cóż, nie mam innej możliwości, to będzie prywatna, ale ciekawa wyprawa i osoba u której się zatrzymam będzie zarazem przewodnikiem w tym ciekawym i pięknym kraju. Wybieram się tam w celach prywatnych, chętnie wybiorę się z kimś, kto jest ciekawy tego miejsca. Najważniejszą kwestią jest lot, termin to pierwsza połowa maja na okres 1-2 tygodni. Dobrze, aby ta osoba znała angielski. Nocleg jest zorganizowany. W pobliżu miejsca, gdzie będę jest piękne jezioro i wzgórza.

-- 15 Kwi 2018 00:01 --

Aktualnie znam dokładny termin wyjazdu, będzie to od 26 maja do 8 czerwca. Szukam kogoś kto dobrze zna angielski. Będzie zarazem okazja zobaczyć ten kraj i wziąć udział w tradycyjnej ceremonii. Poznać ten kraj, tak jak żyją tam ludzie na co dzień. Mogę pokryć część kosztów. Noclegi są zapewnione.
 Profil Relacje PM off  

Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️ ⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️
#2 PostWysłany: 26 Kwi 2018 14:47 

Wyjazd do Rwandy - Nyarugenge od 26 maja 2018 do 6 lub 8 czerwca 2018 roku. Poszukuję tłumacza z dobą znajomością języka angielskiego. Biorę ślub w Rwandzie.Podróż opłacę w obydwie strony + ubezpieczenie zdrowotne. Kraj jest bezpieczny i przyjazny ludziom. Będziemy w towarzystwie mojej przyszłej żony, która bardzo dobrze zna specyfikę i kulturę tego kraju. Mieszka tam od urodzenia. Możliwość wzięcia udziału w tradycyjnej ceremonii ślubnej. Będziemy mieszkać u rodzinny panny młodej na przedmieściach Kigali. Przewodnik, pokaże nam ciekawe miejsca w tym pięknym kraju tysiąca wzgórz. Proszę o kontakt osoby zainteresowane.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Kwi 2018 15:01 

srebrny
Aż mnie dziwi, że nikt na taką szczodrą propozycję nie reaguje.
Sam znając biegle angielski zaoferowałybym się bez wahania. Rwanda jest piękna, a do tego bezpieczna...No i blisko do goryli i innych atrakcji.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Kwi 2018 22:45 

Ze znajomym jadę, tu chodziło o moją przyszłą żonę, a jadę z kimś kogo znam od lat. Opcja była, ale skoro nikt nie skorzystał to mój znajomy wykombinował aby ze mną tam jechać.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Kwi 2018 23:15 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@krzewiciel gratulacje, Rwanda to rzeczywiscie fajny i ciekawy kraj, mialem okazje odwiedzic w tym roku.
Kobiety z Rwandy uchodza za jedne z najladniejszych w Afryce i podobno dobre Zony. :)
BTW najlepiej jechac z kims kogo znasz.
Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off
krzewiciel uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 04 Sie 2019 20:39 

Dziś już od przeszło roku jesteśmy małżeństwem i wszystko jest jak być powinno. To bardzo opiekuńcza i inteligentna kobieta. Sama podróż była nieco szalona, ale zakończyła się pełnym sukcesem. Ostatecznie jechałem ze znajomym, ale akcja była niesamowita. Dzisiaj angażujemy się wspólnie, aby też coś pomóc, szczególnie dzieciom z jej kraju, pomoc organizujemy przez jej rodzinę. I po pierwszej próbie ze znajomymi i dobrym efekcie, planujemy ponownie coś zorganizować.Chętnie też wraz z żoną możemy więcej opowiedzieć o jej kraju.

https://zrzutka.pl/rwanda
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość