Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lip 2016 10:07 

Witam,wraz z żoną mamy zakupione bilety do Dubaju na grudzień.Z racji tego że będziemy tam 12 dni ,chcielibyśmy zobaczyć coś poza Dubajem.Stąd moja prośba o pomoc w rozplanowaniu tych 12 dni.Sam myślałem o Abu Dabi,lub Omanie.
Z góry dziękuje za rady.
Pozdrawiam,Marcin

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#2 PostWysłany: 18 Lip 2016 10:21 
Awatar użytkownika

Loty: 90
Kilometry: 139 765
niebieski
Jak dla mnie 12 dni to trochę za długo jak na ZEA. Na forum jest trochę relacji, np. ZEA + Oman. Proponuję stamtąd zaczerpnąć inspirację.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Lip 2016 10:43 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

relacje-z-zea,1213,46325
dubaj-pierwszy-raz-podstawowe-informacje,1213,35649
abu-dhabi-w-1-dzien,1143,96814
wschodnie-wybrzeze-zea,1143,85602

ogólnie: atrakcje,forum,1143

oman,forum,908
 Profil Relacje PM off
Salvaje uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość