Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1483 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  Następna
Autor Wiadomość
#561 PostWysłany: 06 Sty 2019 01:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@slawek309, jesli zarezerwowales i dostales potwierdzenie na maila, to czemu mialbys dostac odmowe, to nie EF. ;)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

Sycylia okołoweekendowo za 759 PLN ☀️😎 Loty do Palermo + aparthotel z podgrzewanym jacuzzi na dachu 🔥👙 Sycylia okołoweekendowo za 759 PLN ☀️😎 Loty do Palermo + aparthotel z podgrzewanym jacuzzi na dachu 🔥👙
Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN
#562 PostWysłany: 06 Sty 2019 13:29 

Jak w Qatarze z bagażem podręcznym? Bardzo sprawdzają rozmiar plecaków?
 Profil Relacje PM off  

#563 PostWysłany: 06 Sty 2019 17:12 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@Emejcz, Qatar z reguly jest spoko. :D

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
 Profil Relacje PM off  

#564 PostWysłany: 06 Sty 2019 19:08 

ok.Dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#565 PostWysłany: 07 Sty 2019 02:00 
Awatar użytkownika

Loty: 612
Kilometry: 958 331
niebieski
tropikey napisał(a):
Jak zaćwierkał twitter QR, na 17.01 chyba coś szykują. Może będzie okazja do nowych wpisów w dziale "znalazłem tani przelot" ;)

No, no, wyglada na to, ze zaczelo sie nawet wczesniej, 7. stycznia.
2 x Qmiles & 2 x Qpoints za loty az do konca sierpnia.

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off  

#566 PostWysłany: 07 Sty 2019 11:28 

Czy widzicie jakieś zagrożenia płynące ze zrobienia 2 osobnych rezerwacji przy locie dwóch osób? Tak, żeby załapać się na nocleg w Doha w jedną i drugą stronę?

Może się zmienić FARE po wykonaniu pierwszej rezerwacji, ale jest opcja wykupienia utrzymania ceny (38zł).
Coś jeszcze?
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 08 Sty 2019 03:12 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@kamiltec, wlasciwie to nie ma przeciwskazan, o ile wymagane warunki beda spelnione. ;)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#568 PostWysłany: 08 Sty 2019 08:17 

cccc napisał(a):
@kamiltec, wlasciwie to nie ma przeciwskazan, o ile wymagane warunki beda spelnione. ;)

Masz na myśli czas przesiadki oraz bilet rozpoczynający się od właściwych cyfr, czy coś jeszcze? W regulaminie niczego więcej się nie doszukałem.
Na poprzednich stronach tego tematu pojawił się jeden wzór na obliczanie tarfy; nie wiem czy też go brać pod uwagę.

Podczas rezerwacji hotelu podaje się dane obydwu gości. Czy istnieje zagrożenie, ze bedzie anulacja noclegu, jeżeli dane gości hotelowych będą się powtarzać przy lotach w 2 kierunkach, nawet jeżeli numery biletów są inne?
 Profil Relacje PM off  

#569 PostWysłany: 08 Sty 2019 09:42 
Awatar użytkownika

Loty: 272
Kilometry: 523 218
niebieski
@kamiltec na którymś blogu podróżniczym czytałem, że nie ma problemu w jedną stronę rezerwujesz hotel na siebie, w drugą na swojego towarzysza podróży.

edit
z bloga http://spiekua.pl/blog/katar-zdzieckiem/
Nasza rada: Jeśli podróżujecie co najmniej w dwójkę – rezerwując hotel na drogę powrotną wpiszcie numer biletu partnera podróży (na ten sam niestety można zrobić tylko jedną rezerwację).

Bulgaria
 Profil Relacje PM off  

#570 PostWysłany: 09 Sty 2019 14:52 

Witam,

czy żeby skorzystać z oferty +Qatar musze rezerwować lot jako multicity, czy wystarczy ze mam round-trip z przesiadka w doha 16h? Rezerwacji chce dokonać przez skyscanner - gotogate. Jak wybieram ten sam lot jako round trip to jest duzo taniej niz w przypadku multicity z przesiadka w Doha.
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 09 Sty 2019 14:55 

Loty: 34
Kilometry: 85 452
srebrny
wystarczy round trip. A nawet nie wiem, czy nie musi to być round trip - wydaje mi się, że kiedyś przy multi-city nie działało
 Profil Relacje PM off  

#572 PostWysłany: 09 Sty 2019 15:07 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@bartosh747 pod koniec 2017 bookowalem “Multi-City” i moglem skorzystac z oferty +Qatar. :)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#573 PostWysłany: 09 Sty 2019 15:38 

A czy ktoś rezerwował teraz +Qatar w przypadku podrózy Round-Way?

Taką dostałem do nich odpowiedz przed chwilą:

"Please note you must book multi-city to be eligible for plus qatar."
 Profil Relacje PM off  

#574 PostWysłany: 09 Sty 2019 15:45 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@bartosh747 skoro jestes z nimi w kontakcie to zapytaj. :D

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#575 PostWysłany: 09 Sty 2019 15:51 

@cccc odpowiedz juz dostałem która mówi że musi być multi-city. Bardziej chodziło mi czy ktos próbował zrobić rezerwację z biletu Round-Way teraz na +Qatar i się jednak mu to udało :)
 Profil Relacje PM off  

#576 PostWysłany: 09 Sty 2019 15:54 

Loty: 34
Kilometry: 85 452
srebrny
W regulaminie nic nie ma na temat tego, że musi być to multicity
 Profil Relacje PM off  

#577 PostWysłany: 09 Sty 2019 16:17 

@trocha jedynie w instrukcji na stronie głownej jest żeby wybrać multi-city. Jeszcze z nimi wymieniam korespondencje ale zapytałem czy może ktoś nie spotkał się z taką sytuacją wczesniej i jaki był jej finał.
 Profil Relacje PM off  

#578 PostWysłany: 09 Sty 2019 17:24 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
W FAQ rzeczywiscie nic nie ma na temat multi-city i pewnie inne warjacje sa mozliwe. :)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#579 PostWysłany: 09 Sty 2019 21:03 

29 marca czeka mnie i 3 znajomych (w tym jedno dziecko lat 6) lot BGK-DOH-WAW i zamierzamy skorzystać z darmowego noclegu. Upatrzyliśmy już sobie Souq Waqif Boutique Hotel, po czym nagle zniknął on z listy hoteli dostępnych w tym terminie. Orientuje się ktoś może czy jest szansa, że powróci do listy dostępnych?
 Profil Relacje PM off  

#580 PostWysłany: 09 Sty 2019 21:09 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@stania, ten hotel znikal juz pare razy z programu +Qatar i znow sie pojawial. ;)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1483 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 75  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: bergamoot, Mio oraz 6 gości