Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 12 Lis 2012 10:45 

niebieski
Skibek napisał(a):
Witam!
Kupowałem komuś bilet na Wizza i ten ktoś mnie nie chcący odprawił na lot .. czy są jakieś konsekwencje nie stawienia się?
Chciałbym tylko uzyskać potwierdzenie ze nikt mnie nie będzie szukał...

Śpij spokojnie, żadnych konsekwencji nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥 Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥
Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
#162 PostWysłany: 12 Lis 2012 10:47 

niebieski
izaa0004 napisał(a):
A ja mam takie pytanie. W marcu lecę z WizzAirem z Katowic do Dortmundu, jeszcze biletu nie kupiłam, ale aktualnie najtańszy jest za 67 zł. Czy mam kupić czy może lepiej poczekać na jakąś zniżkę? Lecieć muszę, data w miarę elastyczna.
Czy ktoś mógłby doradzić? Nie chciałabym też w marcu kupować za 300 zł :D

Z biletami na marzec raczej się powinnaś wstrzymać do stycznia, ale to jest jak z pogodą - nigdy nic nie wiadomo. W Twoim przypadku różnica do ugrania jest jednak niewielka (44 zł teraz w przypadku 2xWDC lub 8 zł w najbardziej optymistycznej wersji), więc chyba powinnaś kupić.
 Profil Relacje PM off  

#163 PostWysłany: 12 Lis 2012 19:21 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Maciek78 napisał(a):
Skibek napisał(a):
Witam!
Kupowałem komuś bilet na Wizza i ten ktoś mnie nie chcący odprawił na lot .. czy są jakieś konsekwencje nie stawienia się?
Chciałbym tylko uzyskać potwierdzenie ze nikt mnie nie będzie szukał...

Śpij spokojnie, żadnych konsekwencji nie będzie.

Dzieki ;)

#164 PostWysłany: 12 Lis 2012 22:01 
Awatar użytkownika

Loty: 59
Kilometry: 74 028
niebieski
miszti napisał(a):
Z Modlina, czy nie z Modlina, jeśli nie masz bagażu rejestrowanego, to od razu idziesz na kontrolę :)

Potwierdzam dla przyszłych pokoleń - prawda to ci !!!

;-)

Wish to be on the road again ... next step is ...
don't know yet :)

Wybierasz się do Warszawy i potrzebujesz pomocy? Wal śmiało :)
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 13 Lis 2012 09:58 

Witam chciałem się na 100 % upewnić jaki bagaż mi przysługuje, gdyż nigdzie nie płaciłem za duży bagaż podręczny i nie chce mieć niespodzianki na lotnisku, proszę o weryfikację.

Załączniki:
1.jpg
1.jpg [ 152.18 KiB | Obejrzany 1055 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 13 Lis 2012 10:19 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
Na karcie masz napisane duży, więc duży.
Jeśli kupiłeś bilety przed 4 października to masz domyślnie z dużym podręcznym.
Dopiero od 4 października była opcja wyboru czy duży czy mały.
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 13 Lis 2012 10:27 

Dzięki wolałem się upewnić.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#168 PostWysłany: 13 Lis 2012 10:37 

Dzień dobry!
Mam takie pytanie: w sobotę lecę do Londynu liniami wizzair. Bilet rezerwowała mi koleżanka 26 wrześnie i jako opcję wybrała duży bagaż podręczny. Czy obowiązuje mnie dopłata do tego bagażu? teoretycznie dopłata obowiązuje loty rezerwowane od 4.10.2012 ale na karcie pokładowej nie ma daty rezerwacji więc jak to zostanie sprawdzone? Czy jeśli zjawię się na lotnisku z małym bagażem a na karcie pokładowej mam duży to będę musiała dopłacać? pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#169 PostWysłany: 13 Lis 2012 11:01 
Awatar użytkownika

srebrny
AniaKosa napisał(a):
Dzień dobry!
Mam takie pytanie: w sobotę lecę do Londynu liniami wizzair. Bilet rezerwowała mi koleżanka 26 wrześnie i jako opcję wybrała duży bagaż podręczny. Czy obowiązuje mnie dopłata do tego bagażu? teoretycznie dopłata obowiązuje loty rezerwowane od 4.10.2012 ale na karcie pokładowej nie ma daty rezerwacji więc jak to zostanie sprawdzone? Czy jeśli zjawię się na lotnisku z małym bagażem a na karcie pokładowej mam duży to będę musiała dopłacać? pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Przeniosłam Twój post do miejsca, gdzie przed chwilą było to omawiane :)
Zerknij na poprzednią stronę tego tematu, to zobaczysz jak wygląda nowa karta pokładowa i tam jest napisane, czy duży czy mały.
 Profil Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 14 Lis 2012 00:32 

Mam pytanie odnośnie zmian dotyczących bagażu podręcznego na loty wizzair. W sobotę 17.11 lecę z Gdańska do Londynu. Bilety rezerwowałam 26 września, czyli przed zmianami. Na karcie pokładowej mam wpisany duży bagaż podręczny i nie wiem czy będę musiała dopłacać czy nie? na stronie przewoźnika nie znalazłam informacji że dotyczy to lotów rezerwowanych po 4.10.2012, więc jeśli ktoś może mi podać link pod którym będzie to wyraźnie napisane to będę wdzięczna. Na karcie pokładowej nie ma daty rezerwacji, więc w jaki sposób jest to sprawdzane?
Drugie pytanie, w przypadku obowiązywania dopłaty, czy jeśli wezmę mały bagaż a na karcie mam duży to czy będę musiała i tak płacić czy nie? Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 14 Lis 2012 00:36 

niebieski
AniaKosa napisał(a):
Mam pytanie odnośnie zmian dotyczących bagażu podręcznego na loty wizzair. W sobotę 17.11 lecę z Gdańska do Londynu. Bilety rezerwowałam 26 września, czyli przed zmianami. Na karcie pokładowej mam wpisany duży bagaż podręczny i nie wiem czy będę musiała dopłacać czy nie? na stronie przewoźnika nie znalazłam informacji że dotyczy to lotów rezerwowanych po 4.10.2012, więc jeśli ktoś może mi podać link pod którym będzie to wyraźnie napisane to będę wdzięczna. Na karcie pokładowej nie ma daty rezerwacji, więc w jaki sposób jest to sprawdzane?
Drugie pytanie, w przypadku obowiązywania dopłaty, czy jeśli wezmę mały bagaż a na karcie mam duży to czy będę musiała i tak płacić czy nie? Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź.

jeśli na karcie pokładowej masz wpisany duży bagaż podręczny to takowy Ci przysługuje i nie będziesz musiała nic dopłacać (o ile Twój bagaż zmieści się w wymiarach dużego bagażu podręcznego)
 Profil Relacje PM off  

#172 PostWysłany: 14 Lis 2012 00:36 
Awatar użytkownika

srebrny
AniaKosa napisał(a):

post przenisiony, czytaj powyżej
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 14 Lis 2012 00:39 

niebieski
Proszę Cię... Masz duży i duży możesz wziąć. Jak nie weźmiesz żadnego to nikt nie będzie chciał od Ciebie dopłaty.
 Profil Relacje PM off  

#174 PostWysłany: 22 Lis 2012 18:56 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
dziwna sprawa, mojego lotu nie ma na konciewizzair ;)
robie troszke rezerwacji ale ta miała być typowo dla mnie, loguje sie na konto a tam takiej nie ma, pusto, czy ktoś miał już podobny przypadek ?

nr rezerwacji odnalazłem na mailu i odprawiłem sie bez problemów.
 Profil Relacje PM off  

#175 PostWysłany: 22 Lis 2012 19:16 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
suszek napisał(a):
dziwna sprawa, mojego lotu nie ma na konciewizzair ;)
robie troszke rezerwacji ale ta miała być typowo dla mnie, loguje sie na konto a tam takiej nie ma, pusto, czy ktoś miał już podobny przypadek ?

nr rezerwacji odnalazłem na mailu i odprawiłem sie bez problemów.

Tak, w wizz to norma. Nawet do nich nie pisz, bo odpisuja bzdury :) a to podaja jakas liczbe widocznych rezerwacji (zanizona dosc mocno, nawet nie sa swiadomi ile sie wyswietla), a to ze nie wyswietla rezerwacji oplacanych punktami itp itd, owczywiscie zadna z ich odpowiedzi nie ma pokrycia z rzeczywistoscia :D
 Profil Relacje PM off  

#176 PostWysłany: 22 Lis 2012 19:27 
Awatar użytkownika

HON fly4free
nie wyswietlala sie nigdy pelna liczba rezerwacji na koncie wizz
jezeli ich robisz sporo to nowsze "wypychaja" starsze mimo ze sa wciaz aktualne i loty dopiero sie odbeda
 Profil Relacje PM off  

#177 PostWysłany: 22 Lis 2012 19:56 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
nawet tego wcześniej nie zauważyłem, dzieki za informację ;)
i swoja droga nie ma to jak potwierdzenia meilowe ;)

btw. jeszcze - dostałem maila od wizzair - miesiąc po zakupie a to oznacza zmianę daty lotu, tylko za nic nie mogę sobie przypomniec czy w oryginale to był wtorek czy środa ... czy gdzieś mogę sprawdzić jak wyglądała rezerwacja na samym początku ? bo włąsnie ... maila nie mogę znaleść :)
 Profil Relacje PM off  

#178 PostWysłany: 24 Lis 2012 02:40 

Witam serdecznie. Pisze tutaj jako laik, gdyż nigdy nie leciałem samolotem. Mam pytanie odnośnie opłat. Kupiłem za pośrednictwem znajomego z kartą bilet z Warszawy do Brukseli za 21 pln w obie strony. Czy do tej kowty dochodzi jeszcze jakaś opłata związana z odprawą czy coś w ten deseń? Czy jest to jednak już kwota ostateczna i nie trzeba nic dopłacac? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#179 PostWysłany: 24 Lis 2012 02:44 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
niebieski
Nie ma zadnej dodatkowej oplaty jezeli odprawisz sie online za posrednictwem strony wizzair.com
 Profil Relacje PM off  

#180 PostWysłany: 24 Lis 2012 02:45 

dzięki wielkie za pomoc :>
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość