Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 24 Cze 2013 12:01 

ciacho_majonez napisał(a):
Pewnie było już wiele razy, ale potrzebuję na szybko:

Czy do lotów na Ukrainę Wizzem nie mają zastosowania przepisy o dużym/małym podręcznym? Czyli lecąc z Katowic do Kijowa nie muszę się tym przejmować?

Rozumiem, że Discount Club kupiony przy okazji rezerwacji w UE ma zastosowanie do kupowania biletów na Ukrainę?

Dziękuję :)

Masz rację-było o tym wiele razy..
To o co pytasz-wystarczy wyszukac lot na tej trasie na stronie wizza i wszystko bedzie widoczne na ekranie.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#362 PostWysłany: 30 Cze 2013 21:20 

Pierwszy raz zakupiony bilet i wybrana odprawa online. Stad moje pytanie: jak taka odprawa wygląda? Gdzie znajdę kartkę, którą powinienem sobie wydrukować?
 Profil Relacje PM off  

#363 PostWysłany: 30 Cze 2013 21:26 

Noel napisał(a):
Pierwszy raz zakupiony bilet i wybrana odprawa online. Stad moje pytanie: jak taka odprawa wygląda? Gdzie znajdę kartkę, którą powinienem sobie wydrukować?

http://www.fly4free.pl/odprawa-online-w ... -po-kroku/
 PM off  

#364 PostWysłany: 30 Cze 2013 23:57 

Loty: 80
Kilometry: 142 920
Kupiłam bilety z Modlina do Gruzji. Chciałam skorzystać z faktu zmiany lotniska na Chopina i za darmo zmienić sobie daty lotów.
Mogę to zrobić teraz (loty mam na wrzesień) czy dopiero, jak przyjdzie na mejla to potwierdzenie warunków na miesiąc przed podróżą?

Czy ktoś już może robił podobny manewr?
Widziałam kilka podobnych postów, ale chodziło o dość bliskie terminy wylotów.
 Profil Relacje PM off  

#365 PostWysłany: 01 Lip 2013 00:00 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Przyjdzie do Ciebie email że zmienił się lot i instrukcja co możesz z tym zrobić. Jak kupowałaś na wylot z Modlina i na wrzesień, to być może w ogóle taki mail nie przyjdzie bo wizz może wrócić na Modlin do tego czasu.
 Profil Relacje PM off  

#366 PostWysłany: 01 Lip 2013 00:18 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Diomeda napisał(a):
Kupiłam bilety z Modlina do Gruzji. Chciałam skorzystać z faktu zmiany lotniska na Chopina i za darmo zmienić sobie daty lotów.
Mogę to zrobić teraz (loty mam na wrzesień) czy dopiero, jak przyjdzie na mejla to potwierdzenie warunków na miesiąc przed podróżą?

Czy ktoś już może robił podobny manewr?
Widziałam kilka podobnych postów, ale chodziło o dość bliskie terminy wylotów.

Ja bym zmienił teraz w miarę szybko ;) Bo jak się okaże (a tu nigdy nic nie wiadomo), że WIZZ wróci do Modlina szybciej np. od września to nic nie zdziałasz za darmo!

#367 PostWysłany: 01 Lip 2013 23:22 

Lecimy z dziewczyną 3ciego lipca do Budapesztu. Chcąc dzisiaj zerknąć na karty pokładowe, zauważyłem, że pola "Obywatelstwo" i "Nr dokumentu tożsamości" jak i jego ważność są niewypełnione. Jest to jakiś problem? Jeśli tak, to da się jeszcze je jakoś wypełnić? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#368 PostWysłany: 01 Lip 2013 23:25 

Rycu napisał(a):
Lecimy z dziewczyną 3ciego lipca do Budapesztu. Chcąc dzisiaj zerknąć na karty pokładowe, zauważyłem, że pola "Obywatelstwo" i "Nr dokumentu tożsamości" jak i jego ważność są niewypełnione. Jest to jakiś problem? Jeśli tak, to da się jeszcze je jakoś wypełnić? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

Było 1000x na forum. Wszystko gra i tak ma być - przy lotach w Schengen pola te zostają puste.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#369 PostWysłany: 02 Lip 2013 18:46 

Kupiłem w niedziele (30 czerwca) jakoś o 21 bilet z Londynu do Gdańska wybrałem opcję przelewu i odrazu go wykonałem, dzisiaj wtorek 2 lipca i do tej pory nie dostałem potwierdzenia, że przelew doszedł do Wizzair. Na moim koncie Wizz nadal jest status "utrzymaj", w teorii wiem, że po 24h kasują rezerwację, ale moja nadal jest. Czekać jeszcze czy co?
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 02 Lip 2013 18:49 
Awatar użytkownika

srebrny
A w praktyce trzymają rezerwację z tydzień. Póki co nie ma obaw - minęły dopiero 2 dni robocze.
 Profil Relacje PM off  

#371 PostWysłany: 02 Lip 2013 18:52 

A czytałem coś, że waluta, którą wysyłam powinna być taka jak obowiązuje z kraju którego wylatuje. W moim przypadku to byłyby funty, ja zrobiłem przelew w złotówkach, to może stanowić jakiś problem?
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 02 Lip 2013 19:04 

W mejlu, którego dostałem jest podana kwota w PLN, wiec taką zrobiłem. A jak wygląda sprawa z dwoma imionami w Wizzair i Ryanair? W dowodzie mam dwa, ale kupując bilet wpisałem tylko pierwsze.
 Profil Relacje PM off  

#373 PostWysłany: 02 Lip 2013 19:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Nikt nie będzie się tym przejmował.
 Profil Relacje PM off  

#374 PostWysłany: 02 Lip 2013 19:09 

dzięki
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 03 Lip 2013 12:43 

halo,
chciałbym się upewnić. bagaż (duży podręczny) czy rejestrowany mogę dokupić później, już po zakupie biletów np w czasie inetrnetowej odprawy?
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#376 PostWysłany: 03 Lip 2013 12:47 

dzieki
 Profil Relacje PM off  

#377 PostWysłany: 03 Lip 2013 12:56 

maciejwroclaw napisał(a):
Rycu napisał(a):
przy lotach w Schengen pola te zostają puste.

Chyba, że lecisz z Lublina. Ja na lot z LUZ do TRF w marcu musiałem przy odprawie online wypełnić i obywatelstwo i nr dokumentu. Choć nie wykluczam , że być może to już się zmieniło.

Image
 Profil Relacje PM off  

#378 PostWysłany: 04 Lip 2013 15:49 

Teraz Lotem nie zgłaszasz się do stanowiska odpraw w Warszawie, trzeba się udać do self-checkin chyba, że później nadajesz bagaż do musisz z kartą iść do okienka. Zasady jak w Lufthansie teraz.

Teraz Lotem nie zgłaszasz się do stanowiska odpraw w Warszawie, trzeba się udać do self-checkin chyba, że później nadajesz bagaż do musisz z kartą iść do okienka. Zasady jak w Lufthansie teraz.

maciejwroclaw napisał(a):

2. Bagaż podręczny w economy to standardowe wymiary kabinówki i 8 kg. Czy poza tym można mieć torebkę albo laptopa? Czy wymiary i waga są sprawdzane tak restrykcyjnie jak w FR lub W6? :)

ad. 2 Nikt niczego nie sprawdza w praktyce.

Czyli dopowiadając sobie: można mieć podręczny plus dodatkowo torbę z laptopem?

Można, a jak będzie za duże to nawet dostaniesz karteczkę: Delivery at aircraft za darmo, zostanie wsadzony do luku, a co do sprawdzania to nie sprawdzają, patrzą tylko na kartę pokładową. Generalnie wymiary bez problemu możesz przekraczać, nie dopłacisz, a na krakówkach jak bagaż jest za duży (przynajmniej na ATR72 tak było, bo na Q400 to się nie spotkałem z tym - mają większe schowki) z automatu czasem zabierali do luku od razu.
 Profil Relacje PM off  

#379 PostWysłany: 06 Lip 2013 12:26 

Jak w temacie.
Czy na pokład LOT-u można wnieść reklamówkę z duty free bez konieczności wkładania jej do bagażu podręcznego?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#380 PostWysłany: 06 Lip 2013 12:42 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
Tak ...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości