Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 30 Gru 2011 19:48 
Awatar użytkownika

hmmm...

otrzymałam maila od hotel4u o znanej treści:

Thank you for booking with Hotels4u.com on 25th December 2011. We have identified that you made more than one booking using our Christmas £50 off promotion. Unfortunately the terms of the offer state that only one booking can be made per customer. In accordance with the terms of the offer, Hotels4u.com reserves the right to cancel the booking(s) of the lowest value when multiple bookings have been made by the same customer.

The following bookings have been cancelled and you will receive a full refund in due course

1. ZOSTAŁA rezerwacja (na mnie, moja kartą, na mojego maila)

2. USUNIĘTA rezerwacja dla mojej mamy (na mamę, karta mamy, mail mamy) usunięta
3. USUNIĘTA rezerwacja dla ciotki na wspólny wyjazd z rodzicami (na ciotkę, karta mamy, mail mamy)
4. USUNIĘTA - error w trakcie rezerwacji więc nawet nie brałam jej pod uwagę
5. USUNIĘTA - to samo

6. BRAK INFO nie uwzględniona w mailu została rezerwacja na mojego chłopaka - na moja kartę, mojego maila... więc nie wiem czy zaakceptowana czy nie

Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎 Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎
Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷 Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷
#362 PostWysłany: 30 Gru 2011 20:12 
Awatar użytkownika

nie mogę znaleźć na tablicy na FB rozmowy:

http://www.fly4free.pl/wp-content/uploa ... tels4u.png

:?: :?:

#363 PostWysłany: 30 Gru 2011 20:16 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Hotels4u Hi.
We have no plans to run a promotion on New Years Day. We are working hard on a brand new offer which will take place sometime in the New Year and we will let you know as soon as we have more details.
Kind Regards.
Adam.
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 30 Gru 2011 20:42 

lepszy numer! jestem wsciekly do granic gdyz mi takze wykasowali rezerwacje (wlasnie dostalem od nich email) najlepsze jest to ze ja zrobilem tlyko jedna rezerwacje. Tylko jedna noc i jeden hotel. Jedna platnosc. Twierdza ze wykupilem dwa noclegi, podaja dwa numery rezerwacji i jeda wykasowali... wykasowali moją a drugą (nie wiem do kogo należy) zostawili. Problem w tym ze zostawili komus innemu a ja zostalem bez niczego. Nie daruje im tego. Walcze.
 Profil Relacje PM off  

#365 PostWysłany: 30 Gru 2011 21:45 

swoja droga jestem zaskoczony ze H4U sa tacy zacieci w tropieniu tych rezerwacji.Juz 5 dni minelo a oni dajej sla maile. Mam nadzieje ze im przejdzie po nowym roku

#366 PostWysłany: 30 Gru 2011 21:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Kurcze, miałem teraz rezerwować hotel na znajomych w tych samych hotelach, ale widzę, że chyba warto się wstrzymać, bo może będę szukał od razu dla 4 osób.

Mimo, że wszystko robiłem wg regulaminu to zaczynam mieć obawy.

#367 PostWysłany: 31 Gru 2011 14:37 

gsH, w Westinie mieliście śniadanie? Mi w mailu podali cenę śniadania tak jakbym nie miał jej w rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#369 PostWysłany: 01 Sty 2012 22:21 

Oby wiecej takich promocji w 2012 :)
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 02 Sty 2012 16:13 

Loty: 94
Kilometry: 139 004
A które rezerwacje Wam anulują, jest jakaś reguła typu tańsza, następna w kolejności? Napisałem do nich maila z prośbą o potwierdzenie rezerwacji ale brak odpowiedzi od kilku dni więc pewnie pracują nad anulacją.
 Profil Relacje PM off  

#371 PostWysłany: 02 Sty 2012 16:27 

niebieski
Z jakiego maila przychodziły Wam anulacje? Z tego samego, co potwierdzenia?
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 02 Sty 2012 16:52 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Maris83
Dostałeś emaila z anulacją za multibooking ?
Każdą rezerwację miałeś na inne dane? czy coś się powtarzało ?

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#373 PostWysłany: 02 Sty 2012 18:18 

Loty: 1
Kilometry: 7 461
Jest ktoś komu nie anulowali rezerwacji chociaż zrobił ich więcej?
albo ktoś komu anulowali, a po napisaniu odwołania przywrócili?

Jak sądzicie do kiedy będą bawic się w anulacje?
 Profil Relacje PM off  

#374 PostWysłany: 02 Sty 2012 18:21 

u mnie wszystko ok - 29-31.12
Mimo paru maili do hotels4u o potwierdzenie platnosci, zadnej odpowiedzi. Dostalem tylko maila, ktorego juz wczesniej ktos wrzucal. W hotelu bez problemow, dostalismy jeden pokoj i pytan o rozne nazwiska w rezerwacji nie bylo:)
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 02 Sty 2012 18:31 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Maris83 napisał(a):
JIK napisał(a):
Maris83
Dostałeś emaila z anulacją za multibooking ?
Każdą rezerwację miałeś na inne dane? czy coś się powtarzało ?

Tak - anulacja za multibooking.

Dane:
4x moje imię i nazwisko
1x literówka w nazwisku
1x literówka w imieniu i nazwisku

Boże uchowaj :|

Profil Relacje PM off  

#376 PostWysłany: 02 Sty 2012 18:40 

HON fly4free
Marias: Biorąc pod uwagę, że naruszyłeś regulamin użycia kodu myślę że możesz oczekiwać z ich strony full refundu za bilet lotniczy:D
 Profil Relacje PM off  

#377 PostWysłany: 02 Sty 2012 19:20 
Awatar użytkownika

marek2011 napisał(a):
Marias: Biorąc pod uwagę, że naruszyłeś regulamin użycia kodu myślę że możesz oczekiwać z ich strony full refundu za bilet lotniczy:D

Moze nie zaplaca biletu ale hotel zostawia ;)
 Profil Relacje PM off  

#378 PostWysłany: 02 Sty 2012 19:44 

gibson007 napisał(a):
A które rezerwacje Wam anulują, jest jakaś reguła typu tańsza, następna w kolejności? Napisałem do nich maila z prośbą o potwierdzenie rezerwacji ale brak odpowiedzi od kilku dni więc pewnie pracują nad anulacją.

Jest przecież napisane w regulaminie. Anulują wszystkie najtańsze. Zostawiają jedną, najdroższą. Ludzie, czytajcie regulaminy, bo już kilka takich pytań się pojawiło. A regulamin nie jest długi i trudny.

Swoją drogą to niektórzy mają tupet... znając zasady to próbowali rezerwować na te same dane, bądź zmieniając kilka literek, a później mają jeszcze pretensje, że są anulowane rezerwacje. Przecież to nie jest duży problem żeby sprawdzić takie dane. Jak już chcecie na tym więcej skorzystać to zróbcie chociaż to z głową.

Maris83: Ja gdybym pracował w takiej firmie i dostał od Ciebie podobnego maila o zwrot kasy za bilet lotniczy to bym Cię wyśmiał:) Przecież Ty jawnie złamałeś regulamin, więc pewno niezły ubaw mają z Twojej wiadomości:)

Jeszcze odnośnie zwracania kasy. Trzeba było nie robić nie wiadomo ile rezerwacji na jednakowe dane, to byście nie mieli problemu ze zwrotem kasy, a teraz macie pretensje, że nie wiecie kiedy wam zwrócą pieniądze.
 Profil Relacje PM off  

#379 PostWysłany: 02 Sty 2012 20:16 

Loty: 25
Kilometry: 41 965
a mi anulowali najdroższa (w lutym) a tańsza zostawili (sylwester) xD. Po otrzymaniu maila o anulacji napisałem, że działają niezgodnie z regulaminem i oczekuje zrealizowania rezerwacji w lutym a anulacji rezerwacji sylwestrowej. Do tej pory żadnego kontaktu z ich strony. Na sylwestra nie pojechałem i będę ich męczył o zrealizowanie rezerwacji w lutym.
 Profil Relacje PM off  

#380 PostWysłany: 02 Sty 2012 20:23 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Mogę się mylić, ale wydaje mi się że jak nam pieniądze z kart zeszły, to h4u automatycznie pokrył nasze rezerwację w hotelach.
Dlatego nie którzy już skorzystali z promocji,a inni dostali potwierdzenie od hoteli że wszystko jest ok i zapraszają.
H4u teraz może domagać się zwrotu kasy od hoteli, i jak hotel odda to anulują, a jak nie to rezerwacje akceptują.
Jest to tylko moje gdybanie ;)

Oczywiście taki multibooking jakie wykonał Maris83 od razu anulują ;)

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości