Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lis 2017 16:33 

W amoku kupiłam bilety na Kube z el burito deala ale chyba się tam zanudzę i wymyśliłam że polecę do Miami z Havany, nie mam zupełnie pomysłu na jak długo ani co warto na Florydzie objechać.
Bilety do Hawany mam 14-28.02 ale myślimy aby dokupić bilety i wrócić z USA, planowałam może tydzień na Kubie i potem nie wiem 10-14 dni w USA.
Czy może lepiej polecieć do innego miasta?
Pls help :)
 Profil Relacje PM off  

All inclusive latem w Turcji 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu już od 2309 PLN All inclusive latem w Turcji 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu już od 2309 PLN
All inclusive na Majorce 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu przy plaży za 2349 PLN All inclusive na Majorce 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu przy plaży za 2349 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lis 2017 17:06 

srebrny
Na pewno się zanudzisz na Kubie.
Może dwa dni na Kubie, potem dwa dni Australia, jeden dzień Nowa Zelandia, dwa dni Chiny, jeden dzień Tajlandia, jeden Indie, dwa dni Skandynawia, dwa dni Kanada i jeden USA?
Nudno nie będziesz miała...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lis 2017 17:13 

srebrny
Sarkazm chyba niepotrzebny.
Oczywiscie masz racje. 2tygodnie na Kubie to czas optymalny by poznac kulture ktora za pare lat zniknie. Warto bylo tam byc kilka lat temu, warto tam byc teraz.

Jrsli faktycznie to dla was z dlugo to polecam rejs na inne okoliczne wyspy. Z Havany mozna dostac sie na fajne wycieczki. 7dni zleci na zwiedzaniu najblizszej okolicy.

Lot do USA wydaje mi sie ignorancja karaibow. Otworz maps.google.pl i zobacz jakie mozliwosci do okola !!

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lis 2017 17:14 

Bardzo dziękuję za wnikliwą odpowiedz, myślałam jeszcze z 2 dni na Marsie i może Księżyc :lol:
Zadałam pytanie o plan na Florydę lub inną destynacje w USA, bo kilkoro znajomych odradzało Kubę na 2 tyg, zresztą ja bilet kupiłam pod wpływem chwili. Dopiero niedawno stwierdziłam, że to miejsce nie do końca na tak długo się dla mnie nadaje, ze wolałąbym przy okazji do stanów skoczyć.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lis 2017 17:24 

srebrny
ale czego oczekujesz?
Poczytaj co można zobaczyć na Florydzie, a tym bardziej w "innych destynacjach USA" i zadaj konkretne pytanie. Trochę tych destynacji jest, a skoro jesteś wymagającą podróżniczką (turystką) to najpierw poczytaj gdzie może Ci odpowiadać i wróć z konkretnym pytaniem, nie działaj więcej w amoku.
Pamiętaj o podwójnej wizie wjazdowej na Kubę jeżeli będziesz jednak chciała wracać na swoim bilecie przez Havane.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Sty 2018 18:01 
Awatar użytkownika

platynowy
Po co sie 'znecac' nad kolezanka. Zrobila, jak zrobila, chce zmienic, jej pieniadze i jej problem i jej checi...
A wracajac do pytania, to jak zwykle zalezy co chcesz/lubisz: jezdzenie wzdluz i wszerz, przyroda, rozrywka, imprezy, zakupy, byczenie sie na plazy, wszystkie te atrajce Floryda moze zaproponowac (zwlaszcza plaze) a cale USA nawet znacznie wiecej. Napisz co cie kreci, to moze cos ciekawego ktos podpowie.
Na kanwie ostatniego postu i na szybko, co mozna zrobic w kilka dni na Florydzie: wschod-usa,761,120616#p1035499
 Profil Relacje PM off
pavkajg uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość