Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu:[b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym:[b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:[b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:[b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):[b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):[b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:[b].......[/b]

Inne uwagi:[b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 583 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 24 Wrz 2015 00:39 

Zbanowany
Crowne Plaza - Niagara Falls-Fallsview

Twój status w IHG
Platinium Ambassador

Czy polecasz ten hotel?
TAK

Jaki pokój zarezerwowałeś?
Standard, ze środków z aplikacji Hotel Tonight

Jaki pokój otrzymałeś?
1 KING FALLS VIEW BALCONY NONSMOKING (chyba najlepszy w tym hotelu, a na pewno najdroższy :D)

Bonus
2 butelki wody
check-out o 14
2 bilety WEGO 24h w cenie (normalna cena to 7 CAD/sztuka)

Executive Lounge
Nie ma.

Zalety
- super widok na wodospad
- balkon

Wady
-

Stosunek jakość/cena
Jak za darmo to nie ma co narzekać :D Upgrade nawet mimo tego że nierezerwowane na stronie IHG :D
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#262 PostWysłany: 08 Paź 2015 12:05 

srebrny
IC Moscow Tverskaya
Twój status w IHG
Platinium Ambassador
Czy polecasz ten hotel?
Raczej tak.
Standard, czyli Deluxe Room.
Jaki pokój otrzymałeś?
Standard, czyli Deluxe Room (potrzebowałem 2 oddzielne łóżka, a takie są tylko dla standardowych pokoi,
stąd brak upgrade do Superior Room, w zamian dali darmowe śniadania dla 2 osób).
Dodatkowo postarali się o wysokie piętro (10-te z 12-tu).
Bonus
gwarantowane dla Ambassadora - talerz świeżych owoców, 2 butelki wody (codziennie uzupełniane w razie potrzeby),
dodatkowo darmowy minibar, codziennie uzupełniany (dość skromny w sumie - 2 butelki małej Coli, 4 wody, 2 soki, 2 piwa, 2 batoniki).
Brak podarunku powitalnego - hotel w zamian po pobycie zasilił konto 2.000 pkt.
Executive Lounge
Jest, nie korzystałem.
Zalety
- centrum, niedaleko Kreml, Białoruski Dworzec (dobry transport do SVO).
Wady
- stosunkowo drogi, choć przy obecnych kursach wygląda to lepiej niż kiedyś.
Stosunek jakość/cena
Wykorzystałem voucher dla Ambassadorów, 2 noc bezpłatna, stąd nie wyszło źle.
System rozliczył pobyt jako 2 kwalifikujące noce.
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 08 Paź 2015 23:23 

niebieski
Spire

Holiday Inn Łódź

Słabo. Co prawda pobyt za punkty (5000), ale zupełnie się nie postarali. A może to ja nie jestem typem "bo mi się należy, a nawet jeśli nie, to elicie powinniście dać" i się nie dopominam?

Czekał na mnie list, w którym były wymienione moje przywileje:
- express check-in (był taki express, że Pani "zapomniała" o Welcome Amenity)
- Welcome Amenity: 500 dodatkowych punktów lub Voucher do baru (wziąłem punkty)
- Podwyższony standard pokoju (w miarę dostępności) - nie zaproponowano
- Bezpłatny internet (był, ale to żadna atrakcja)
- Gazetę codzienną (GW lub Rzeczpospolita)
- późny check-out - nie skorzystałem
- punkty PCR za każdy pobyt

Generalnie moja refleksja na temat Spire (bo pobycie w USA i tym noclegu w Łodzi) jest następująca: trzeba chyba(?) poczekać do nowego roku, żeby ten status miał jakikolwiek sens poza "prestiżem" (w znaczeniu: "Dziękujemy, że jest Pan lojalny IHG" na recepcji). Mam nadzieję, że IHG choć raz będzie hojne i albo upgrade będzie gwarantowany, albo/i śniadania bezpłatne dla 1/2 osób.

W przeciwnym razie nie warto za tym gonić (choć ja nie goniłem).
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 22 Paź 2015 03:22 
Awatar użytkownika

Loty: 970
Kilometry: 2 125 130
HON fly4free
Gold
Holiday Inn Mart Plaza Chicago

Zarezerwowałem standardowy pokój (ładny mi standard za 305$/doba sic!), dostałem King Bed Suite Skyline View. 300 punktów.
Dziś rano wszedłem do łazienki i zastał mnie przewrócony do góry nogami ogromny karaluch (miał spokojnie z 5 cm).
Nie mógł się biedak przewrócić na drugą stronę, więc spokojnie umyłem zęby, ubrałem się i poszedłem do recepcji porozmawiać z managerką.
Przeprosiła i zapewniła, że nie mają problemów z insektami, lecz ten bydlak musiał gdzieś tak urosnąć.

Poprosiłem o nowy pokój bo ten chyba wymagał dezynsekcji. Jako, że byli fully booked to poprosili bym się spakował, przechował bagaże i dostanę pokój jak wrócę po południu z biura.

Wróciłem, dostałem taki sam pokój i jak szedłem na kolację to zacząłem się zastanawiać, że w sumie trochę więcej by się należało niż "przepraszam".
Po powrocie z kolacji jednak pozytywne zaskoczenie - odręczny list z przeprosinami, 1000 punktów na konto, 50$ kredyt na konto oraz kosz różności z przekąskami, owocami, wodą oraz 2 browarki.

Stanęli jednak na wysokości zadania :-)

#265 PostWysłany: 28 Paź 2015 00:03 

Loty: 97
Kilometry: 243 469
InterContinental BERLIN

Twój status w IHG
Gold
Superior room
Jaki pokój otrzymałeś?
Superior room
Napisz coś o pokoju
- średniej wielkości pokój,
- brak dokładnej informacji o ofercie hotelowej,
- fajne rozwiązanie drzwi łazienki (podwójne, przesuwne) i prysznica (słuchawka na giętkim wężyku lub stały natrysk wody z sufitu)
Executive Lounge
N/D
Zalety
- basen z jakuzzi w hotelu,
- bogaty wybór oferty śniadaniowej (m.in. barek dziecięcy i kącik chiński), chętnie usługujący kelnerzy,
- taryfa " 5,000 Bonus Point Package + Breakfast: 5,000 Bonus Points per stay & breakfast each day"
Wady
- po wyposażeniu pokoju widać upływ czasu,
- brak jakiegokolwiek poczęstunku czy podniesienia standardu pokoju (choć prawdę powiedziawszy i tak się nie należał),
Stosunek jakość/cena
- jak na Berlin cena średnia: można znaleźć coś w połowie ceny ale także pokoje sporo droższe w zwykłych HI,
- zamawiałem pokój w cenie 154EUR, po zalogowaniu na konto widniała cena 169EUR a w rzeczywistości zapłaciłem 160,60EUR

#266 PostWysłany: 28 Paź 2015 00:27 

niebieski
Zapłaciłeś też podatek miejski. Trzeba było powiedzieć, że jesteś w celach biznesowych to byś tego nie zapłacił - pisałem o tym już.
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 04 Lis 2015 19:19 
Awatar użytkownika

niebieski
Holiday Inn Józefów
Listopad 2015

Twój status w IHG RC
GOLD

Czy polecasz ten hotel?
TAK

STANDARD

Jaki pokój otrzymałeś?
EXECUTIVE ( 3 piętro - Executive Club Level )

Napisz coś o pokoju
Pokój czysty, przestronny. 2 wody+ 3 ładnie opakowane czekoladki gratis. List powitalny od dyrektora, czajniczek, kawa, herbata, 2 x szlafroki z kapciami, przyzwoite kosmetyki Thierry Mugler w łazience...
Wieczorem przygotowanie łóżka do snu / turndown service (nie było mnie akurat w pokoju) + czekoladka na poduszce + uzupełnienie wypitej wcześniej wody.

Zalety
Darmowe wypożyczenie roweru na godzinę, gratis dostęp do basenu i sauny.
Voucher na welcome drink lub voucher na 300 pkt.
Bardzo miła obsługa hotelowa, ale bar czynny tylko do godz. 23.

#268 PostWysłany: 11 Lis 2015 23:10 

niebieski
Intercontinental Warszawa

Twój status w IHG
Gold

Junior suite

Jaki pokój otrzymałeś?
Junior suite

Napisz coś o pokoju
- dwupokojowy apartament (salon + narożna sypialnia) z ładnym widokiem - okna na północ i zachód

Executive Lounge
nie korzystałem

Bonusy statusowe
- do wyboru przy zameldowaniu: 200 punktów / dwa vouchery do baru / film pay-per-view
- butelka czerwonego wina
- pralinki, ciastka, owoce
- duże ilości wody mineralnej ;)
- late check-out do 14
 Profil Relacje PM off  

#269 PostWysłany: 12 Lis 2015 12:23 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Podczas zamieszczania postów w tym temacie od teraz, prosimy o korzystanie z następującego szablonu:
Kod:
[b]Nazwa hotelu:[/b]
[b]Twój status w programie lojalnościowym:[/b]
[b]Rodzaj zarezerwowanego pokoju:[/b]
[b]Przywileje otrzymane w związku ze statusem:[/b]
[b]Stawka za zarezerowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):[/b]
[b]Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):[/b]
[b]Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:[/b]
[b]Inne uwagi:[/b]
 Profil Relacje PM off
szymonpoznan1 lubi ten post.
szymonpoznan1 uważa post za pomocny.

#270 PostWysłany: 12 Lis 2015 15:03 

niebieski
Nazwa hotelu:
Holiday Inn Prague Congress Centre

Twój status w programie lojalnościowym:
Gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:
Standard room

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:
- 300 punktów
- późniejsze wymeldowanie o 14 (zaproponowane przez recepcję)
- upgrade do Executive King
- czekoladki
- duża woda mineralna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):
Salonik jest ubogi, stanowią go dwa połączone pokoje na najwyższym piętrze - jeden stanowi część 'biurowa' - dostępny jest komputer z drukarką i biurka do pracy, w drugim przekąski na zimno, soft drinki i ekspres do kawy.

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:
Całkiem przyjemny, nastawiony na biznes hotel. Lokalizacja w 4 dzielnicy, w centrum kongresowym przy stacji metra Vysehrad (3 przystanki od dworca głównego).
Dobre, urozmaicone śniadania.
Ciekawostkę stanowią telewizory CRT w pokojach ;)

Inne uwagi:
-
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 15 Lis 2015 11:40 

Holiday Inn Alicante
Nazwa hotelu:
Holiday Inn Alicante

Club i rewizyta po tygodniu Gold (widoczny status w systemie)

Standard room

Totalnie nic

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:
Generalnie jestem rozczarowany poziomem hoteli sieci IHG w Hiszpanii.
W ww hotelu pokoje proszą się o remont, sauna w opłakanym stanie w przebieralni i szatni przy niej prysznic z urwanym uchwytem do zawieszenia u góry. Śniadania bardzo słabe,
w porównaniu z naszymi Hi (Łódź i Józefów). Kosmetyki z "pomki" przy wannie i umywalce (no name). Brak czajnika i/lub expresu do kawy.
Byłem jeszcze w dwóch HIX-ach i śniadania również dużo słabsze niż na naszym Okęciu (brak ciepłego dania).
We wszystkich hotelach nie było w ogóle wody w pokojach? Czy to jest normalne?
 Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 19 Lis 2015 12:29 

platynowy
Nazwa hotelu:
InterContinental Amstel Amsterdam

Ambassador (Gold), status dziewczyny

EXECUTIVE CITY VIEW ROOM zmieniony w IHG na 1 KING BED EXECUTIVE ROOM CITY VIEW

-zameldowanie kolo 11 normalnie od 12 dla Ambassadora, nie bylo dużego oblozenia w hotelu
-upgrade do EXECUTIVE RIVER VIEW ROOM (z widokiem na rzekę Amstel)
-koszyk owoców
-woda, na drugi dzień uzupełniona
-późny check-out do 16:00 (nie korzystaliśmy)
-jeden film na cały pobyt
-szybki internet
-gazeta
-karteczka hotelowa z podpisem menadżera.
-wieczorna obsługa

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):
Przez IHG (dwie dodatkowe nocki za free z ITN)

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):
Nie korzystaliśmy

W miare blisko centrum, spokojna i cicha okolica, metro i przystanki tramwajowe z 300 m od hotelu.
Obsługa na najwyższym poziomie, czuliśmy się jakby obsługiwali jakiś vipów a nie przeciętnych zjadaczy chleba :)
Cały check-in trwał z dobre 10 minut z masa pytań i informacjami o przywilejach, na wygodnych fotelach jak na jakiejś rozmowie kwalifikacyjnej:) z wodą na powitanie.
Poza tym ta sama recepcjonistka oprowadziła nas po hotelu i zaprowadziła do pokoju, poopowiadała również o hotelu.
Akurat jak nas prowadzila do pokoju na korytarzu wisiała tabliczka do Royal Suite, naiwne serce myślało że to dla nas ;) niestety pokój tylko obok ;)
TAK, hotel zdecydowanie godny polecenia.

Inne uwagi:
Pewnie za normalna stawkę pewnie w życiu nie zdecydowalibyśmy się na pokój okolo 400 EUR za dobę.
A ponieważ cały pobyt, można rzec był całkowicie za darmo tym bardziej satysfakcja większa.
Hotel i pokoje urządzone w stylu klasycznym żeby nie rzec w królewskim.
Tu jakoś mi to nie przeszkadzało, tak jak w IC w Rzymie (tamten hotel był taki ciasnawy), ten bardzo przestronny.
Podsumowując Amstel zrobił na nas piorunujące wrażenie, a w szczególności obsługa.
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 26 Gru 2015 03:02 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Nazwa hotelu: InterContinental Budapest
Twój status w programie lojalnościowym: Gold
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Classic Standard
Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Welcome drink dla 1 osoby (wino/piwo)
Stawka za zarezerowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):BRG
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):NA
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Rewelacyjna lokalizacja, pewnie lepsze pokoje mają widok na Dunaj, wzgórze zamkowe i Most Łańcuchowy. Fantastyczne śniadanie. I to tyle chyba. Pokój który dostaliśmy kompletnie bez rewelacji.
Inne uwagi: NA

Nazwa hotelu: Holiday Inn ISTANBUL CITY
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Zwykły twin
Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Upgrade do fajnego Suite z wanną dla dwóch osób w kształcie serca; welcome drink/punkty - wziąłem punkty
Stawka za zarezerowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):BRG
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):NA
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Raczej polecam. Wygodny dojazd trawajem i do lotniska Ataturka (z przesiadką na metro) i do centrum turystycznego. Miła obsługa. Śniadanie jedynie dosyć kiepskie.
Inne uwagi: NA
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.
cekace uważa post za pomocny.

#274 PostWysłany: 28 Gru 2015 23:59 

Nazwa hotelu: IC Warszawa
Twój status w programie lojalnościowym: Club
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard Room
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do King/Queen Club Lounge Access na 38 piętrze; welcome drink/punkty - punkty
Stawka za zarezerowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): nie otrzymałem informacji, że mam dostęp, a w appce zobaczyłem po wymeldowaniu ;)
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Obsługa trochę zabiegana, kolejka przy check-in, ale pokój czysty i przestronny, z widokiem na Stare Miasto ;) Na plus centralne położenie
Inne uwagi: stawka ze śniadaniem, ale się zjawiłem z 2 os. i musiałem dopłacić 105 PLN za śniadanie.. Które było średnie, duży wybór, ale "ciepłe potrawy" zimne, i jakby przeleżałe.. reszta okey.

Nazwa hotelu: Holiday Inn Lodz
Twój status w programie lojalnościowym: Club
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Twin Room
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Twin Room, wifi, 2 wody
Stawka za zarezerowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Fajny hotel, w środku miasta, blisko przystanki tramwajowe, hotel czysty, winda superszybka, śniadanko na plus, choć skromniejsze niż IC to smakowało lepiej.
Inne uwagi: ul. Piotrkowska w części jednokierunkowa, nie da się zawrócić, jak się nie trafi na parking za pierwszym razem to trzeba nieźle nadrobić cały "kwartał".

#275 PostWysłany: 04 Sty 2016 09:48 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
Nazwa hotelu: HI Vilnius
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Executive
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: welcome drink/punkty - punkty dopisane po 10 minutach od zameldowania :) oprócz tego woda i batoniki w pokoju, późny check-out (14.00)
Stawka za zarezerowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): PointBreaks
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): nie dotyczy
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak
Inne uwagi: Zimno, szczególnie w łazience. Sam hotel bardzo ładny, bardzo mi się podobały kolory w pokojach, ogólnie "dizajn" na wielki plus. Wkurzająca strefa płatnego parkowania więc auto stało 1.5km od hotelu na parkingu przy Kościuszki za 3euro/doba. Blisko do Starego Miasta. za tą cenę ideał :)

Nazwa hotelu: Crowne Plaza Vilnius
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do Deluxe i to jakiego....
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): pełna + BPP
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak saloniku
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Zdecydowanie TAK
Inne uwagi: Nie wiem czy to ze względu na małe obłożenie (było po prostu pusto) ale przemiły chłopak na recepcji dał nam upgrade do Deluxe i to w wersji Corner...13 piętro, 40m2 samego pokoju + łazienka i przedpokój, wspaniały widok na miasto...Wystrój pokoju - rewelacja, najprzyjemniejszy pokój w jakim do tej pory mieszkałem...
Dostęp do strefy wellness za pomocą karty, mały basen fajne jacuzzi ale opanowane przez 2 rosyjskojęzyczne pary które zrobiły sobie imprezę zamkniętą z morzem alkoholu ;) sauny tak nagrzane że się nie dało wejść :)
Parking za darmo, śniadanie bardzo dobre. Trochę daleko od centrum ale da się przeżyć. 3x TAK, zdecydowanie polecam.
zbyhu lubi ten post.

#276 PostWysłany: 09 Sty 2016 00:22 

Loty: 9
Kilometry: 4 243
Nazwa hotelu:
*InterContinental Warszawa

*Gold Ambassador

*Executive Junior Suite + Club

*Early Check In - 9 rano
*Voucher na drinki w barze na 1 piętrze (2 pax)
*Standardowa wstawka dla AMB - 4x woda, owoce (przeróżne i pyszne), wino
*Late Check Out 16:00 (możliwość pozostania w saloniku do 17:30)
*Początkowo miał być upgrade do Senior Suite/Presidental, jednak przyjechała ambasada Kataru, która zajęła całe 40 piętro
*Śniadanie "na dole", mimo że nie wykupywaliśmy

*Best Price Guarantee zamiast 260 EUR

*Standardowo, czyli kto był ten wie ;)
*Kolacja pyszna jak zwykle, na bieżąco dokładane potrawy

*Polecam zawsze i wszędzie ;)

Inne uwagi:
*W ubiegłym roku w hotelu tym spędziłem jakieś 7 nocy, z czego 6 było ze statusem AMB. Nie ma co się rozpisywać nad każdym, gdyż były one bardzo zbliżone do siebie.
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 09 Sty 2016 00:59 

Nazwa hotelu: HI Vilnius
Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Executive
Przywileje otrzymane w związku ze statusem: woda i batonik w pokoju; kawa - ekspres Nespresso; welcome drink/punkty - punkty 300 x2 (2 pokoje )
Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): PointBreaks
Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): nie dotyczy
Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Tak
Inne uwagi: Hotel ładny, czysty, miła obsługa, właściwie w centrum miasta. Dzień wcześniej zarezerwowałem parking na dwie doby, miał kosztować 8 euro za dobę jednak ku mojemu zdziwieniu nie ściągnięto mi za to ani eurocenta :). Mróz był srogi , ale parking bardzo fajny w podziemiu hotelowym z dojazdem windą praktycznie pod drzwi samochodu.
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 09 Sty 2016 01:31 

Nazwa hotelu:
*Holiday Inn Vilnius

*IHG Gold Ambassador

*Executive

*Upgrade do jedynego w hotelu Junior Suite
*Check Out do 17:00

*5.000pkt

*Wspaniały hotel, ze wspaniałą obsługą, niezwykle nowoczesny, apartament przestronny, ekspres Dolce Gusto, suszarka i prostownica do włosów szwajcarskiej marki w szafie, prysznic walk in, jacuzzi w łazience, dwie umywalki

Inne uwagi:
*Na pewno wpadnę ponownie, chociażby za normalną stawkę
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#279 PostWysłany: 12 Sty 2016 13:10 

Loty: 741
Kilometry: 1 291 590
srebrny
Nazwa hotelu: Intercontinental Warszawa

Twój status w programie lojalnościowym:Club

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard z łózkiem King Size

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Nie chciało mi się w to wierzyć ale upgrade do części klubowej - 40pietro, do wyboru voucher 200pktów, drink, late check out

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Według mnie najlepszy 5* hotel w W-wie, porównuję do tych co byłem - Westin,Hilton, Sheraton. Więcej nie ma sensu pisać, zarówno na forum jak i na TA czy bookingu jest masa recenzji

Inne uwagi:

#280 PostWysłany: 13 Sty 2016 09:23 

OSK napisał(a):
Nazwa hotelu: Intercontinental Warszawa

Twój status w programie lojalnościowym:Club

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:Standard z łózkiem King Size

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Nie chciało mi się w to wierzyć ale upgrade do części klubowej - 40pietro, do wyboru voucher 200pktów, drink, late check out

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Według mnie najlepszy 5* hotel w W-wie, porównuję do tych co byłem - Westin,Hilton, Sheraton. Więcej nie ma sensu pisać, zarówno na forum jak i na TA czy bookingu jest masa recenzji

Inne uwagi:

Jeśli to twój pierwszy pobyt tam to się nie dziw :D
Zawsze tak rozpieszczają nowych gości, nawet bez szczególnego statusu.
Ja też jak byłem tam pierwszy raz, dostałem część klubową na 39 piętrze i pokój 11 (narożny).
Ciekawostka jest taka, że z każdym pobytem dostaję coraz niższe piętro i niedługo im braknie chyba...:D
 Profil Relacje PM off
zbyhu lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 583 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 30  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość