Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 26 Lip 2020 19:14 
Awatar użytkownika

Loty: 512
Kilometry: 985 010
złoty
Nie lecimy nigdzie. Ja kupiłam Lwów na te same daty. Ale jak na razie nikt nie dołączył, bo jak mniemam we Lwowie większość już była. A poza tym to słaby kierunek na wakacje. Nie ma plaży, ani morza;-)
Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam do dołączenia do mnie. A Zlot w Odessie przeniesiemy na wakacje 2021.

Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę! Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę!
Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍 Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍
#102 PostWysłany: 26 Lip 2020 19:26 

Loty: 16
Kilometry: 20 948
niebieski
No my już również byliśmy i to nawet chyba z 5 czy 6 razy ale jeszcze dużo zostało nam do zwiedzania.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 26 Lip 2020 23:30 
Awatar użytkownika

Loty: 27
Kilometry: 45 291
Zbanowany
niebieski
A może zrobić warto w tym roku taki minizlot w Polsce? Sytuacja ciągle się zmienia jak widać, jeden kraj zamyka granice, drugi otwiera, z lotami to już wgl masakra. W maju Sarajevo odpadło, teraz Odessa... Do Norwegii w czerwcu dojechałem tylko dlatego, że jechałem drogą lądową. Bez tego też by była niepewność.

Między 5 a 13 września zaplanowane jest Winobranie w Zielonej Górze. Święto, na którym można spróbować wszelkich win, będą też jakieś koncerty itp... Z tego co słyszałem, Winobranie mimo pandemii ma się odbyć, ale w okrojonej formie. Więc to może być dobra okazja do zlotu, bo zawsze coś będzie się działo, a w razie jakby imprezę odwołali to będzie pewność, że do Zielonej Góry się dojedzie lub doleci z WAW do IEG i podobne wino kupi w jednej z winiarni ;)
Więc bym proponował właśnie taki krajowy zlot zrobić ;) bo podejrzewam, że część osób w te regiony jeszcze nie zaglądała, a w tym czasie zdecydowanie warto ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#104 PostWysłany: 27 Lip 2020 06:22 
Awatar użytkownika

złoty
Wszystkie propozycje mile widziane. Ale żeby to wyszło, to najpierw:
Załóż nowy temat.
Ustal termin i konkretne miejsce.
Namów kilka osób, które będą zdecydowane jechać.
A potem już samo pójdzie, dołączy kto będzie chciał;-)

#105 PostWysłany: 28 Lip 2020 15:39 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Tylko ja takich wtyków tu jeszcze nie mam dobrych, żeby kogoś namówić, bo jeszcze na żadnym zlocie nikogo nie poznałem :D rzuciłem luźną propozycję, może jak ktoś tu czyta to poczuje się zachęcony ;) a termin to nawet nie wiem sam, bo teoretycznie to Święto trwa od 5 do 13 września, ale przez koronę może się on zmienić i zapewne być okrojony bardziej ;)
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 29 Lip 2020 23:51 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@NikodemFM dawaj prosze ten zlocik, gdzie lata samolocik. :D
Rada starszych rozpatrzy wniosek.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 01 Sie 2020 15:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
cccc napisał(a):
Rada starszych rozpatrzy wniosek.

No to wniosek rozpatrzymy gdzieś w połowie sierpnia, kiedy będą już wszystkie szczegóły ;) tak samo z terminem, to będzie gdzieś drugi tydzień września, tyle póki co wiadomo ;) pewnie najlepiej będzie jakby to był jakiś weekend, żeby Ci co pracują mogli przyjechać.

Ale istotna informacja to taka, że Winobranie odbędzie się na pewno (tylko, że po prostu w okrojonej formie). Główny punkt, czyli degustacja win również będzie ;) to co wiadomo obecnie: https://gazetalubuska.pl/winobranie-202 ... 1-15098031
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 14 Wrz 2020 15:28 

Loty: 16
Kilometry: 20 948
niebieski
Dobre ceny Odessy na listopad np:13-16.11.2020 i moje 3 podejście do niej właśnie w tym terminie , może tym razem się uda bo na listopad Wizz skasował mi Charków i w lutym Cypr.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 15 Wrz 2020 11:13 
Awatar użytkownika

złoty
Odessa w listopadzie to zimno i deszcz i wichury. Ja proponuję Odessę na wakacje za rok;-)

#110 PostWysłany: 15 Wrz 2020 18:19 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 349 600
Zbanowany
Trzeba znaleźć ogrzewany pub z dachem i ścianami i tyle. Albo lepiej: kilkanaście do pub crawlingu.

Poza tym uważam za skrajnie nieodpowiedzialne, defetystyczne i rujnujące, ze takie polityczne zjawisko jak covid spowodowało, że nie odbył się zlot jakikolwiek.

Może się jeszcze zastanowimy nad czymś gdzie mozna dolecieć na drzwiach do stodoły. Jakieś BGI czy cosik podobnego
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 15 Wrz 2020 18:20 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 349 600
Zbanowany
BGY ofc
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 15 Wrz 2020 19:20 
Awatar użytkownika

złoty
Wolałabym jednak Barbados, ale skoro nalegasz;-)
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość