Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Następna
Autor Wiadomość
#541 PostWysłany: 07 Gru 2016 23:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Zawsze cieszy, jak polski zespół osiąga sukces na międzynarodowej arenie. Zostaje pogratulować !
2 ludzi lubi ten post.

Stylowy wypoczynek na Cyprze za 2559 PLN🏝️🌊 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze 😍 Stylowy wypoczynek na Cyprze za 2559 PLN🏝️🌊 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze 😍
Loty do Aten od 348 PLN 🏛🇬🇷 Kulturalnie i wygodnie najlepszą regionalną linią w Europie ️🏆✈ Loty do Aten od 348 PLN 🏛🇬🇷 Kulturalnie i wygodnie najlepszą regionalną linią w Europie ️🏆✈
#542 PostWysłany: 07 Gru 2016 23:48 
Awatar użytkownika

srebrny
Trzeba zmienić temat na: Mecze Legii w Lidze Europy ;)

Brawo!!

#543 PostWysłany: 07 Gru 2016 23:53 
Awatar użytkownika

Loty: 53
Kilometry: 142 596
niebieski
Brawo! Gratulacje z Wrocławia!

#544 PostWysłany: 08 Gru 2016 00:39 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Niektórym wielkim znawcą piłki z f4f pewnie dzisiaj przykro.
1-1-4 9-24 i awans do LE.
A miał być najgorszy start w historii LM. Wszystkie najgorsze statystyki pobite. Zapraszam do komentowania @‌gorny77‌ i spółka :D
Do zobaczyska w lutym w innym wątku. Brawo Legia!
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#545 PostWysłany: 08 Gru 2016 00:46 

Przepraszam, ale uwagi przynajmniej moje dotyczyły głównie zachowania kretynów zwanych kibolami, a i nie zapominajmy jednak o 2 konkretnych blamażach i 2 WZLOTACH

Oczywiście finalnie "Brawo Legia"

Zaczepiony piszę, tyle z mojej strony w tym temacie
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#546 PostWysłany: 08 Gru 2016 00:48 
Awatar użytkownika

Zbanowany
spoko @‌gorny77‌, przecież wszyscy dzisiaj świętujemy. Co do zachowania niestety masz racje, fajnie że koniec jest taki jakiego najwięksi optymiści nie przewidzieli. W tym również ja :D
 Profil Relacje PM off  

#547 PostWysłany: 08 Gru 2016 00:55 

srebrny
przypominam jak bylo na poczatku :-) dobrze ze pogonili dyzme

Załączniki:
450_49700.jpg
450_49700.jpg [ 68.51 KiB | Obejrzany 590 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#548 PostWysłany: 08 Gru 2016 00:55 

niebieski
JarekGdynia napisał(a):

Ten błąd to tak specjalnie, żeby wzmocnić przekaz? :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#549 PostWysłany: 08 Gru 2016 01:07 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
Ja wkleję tylko to:

Załącznik:
dddd.jpg
dddd.jpg [ 31.88 KiB | Obejrzany 558 razy ]

i tyle :)
2 ludzi lubi ten post.

#550 PostWysłany: 08 Gru 2016 01:10 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Okrzyknięta w październikowych doktoratach najgorszą drużyną w tej części galaktyki, Legia wychodzi z takiej grupy w LM.
Bardzo Was proszę - typujcie nadal :lol:

@‌gruby_inversia‌ Tak z przymrużeniem oka - liczymy ile meczów z rzędu Lech zyskuje?:P

Ostatnio edytowany przez Tom K, 08 Gru 2016 19:44, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#551 PostWysłany: 08 Gru 2016 01:12 

niebieski
No bez przesady z tą radością, wiele w tym było szczęścia. Jeden naprawdę dobry mecz z Realem, drugi - ostatni jako taki ze Sportingiem, gdzie żadna drużyna nic wielkiego nie pokazała. I tyle, o pozostałych spotkaniach lepiej zapomnieć. Pozostaje mieć tylko nadzieje, że trochę farta będzie też na wiosnę.

Tyle obiektywnie z mojej strony, kibica Legiii od zawsze.

Laponia | Komory | Bahrajn | Senegal | Santiago de Chile | Guca | Ladakh | Palestyna | Athos | Ziemia Ognista | Syberia zimą

Instagram: @podruuznik
 Profil Relacje PM off  

#552 PostWysłany: 08 Gru 2016 01:25 
Awatar użytkownika

Zbanowany
dajkamienia napisał(a):
JarekGdynia napisał(a):

Ten błąd to tak specjalnie, żeby wzmocnić przekaz? :D

Po pijaku się nie liczy :lol:

-- 08 Gru 2016 00:34 --

pbak napisał(a):
No bez przesady z tą radością, wiele w tym było szczęścia. Jeden naprawdę dobry mecz z Realem, .

W Senegalu w 2002 roku to samo mówili jak pokonali Francje na MŚ 1-0. Jeden naprawdę dobry mecz, reszta średnia, a naród świętował miesiąc. ;) Tego im nikt nie odbierze, tak samo jak nam (Legii) że w takiej grupie awansowali do LE, i że strzelili 9 bramek. Bo eksperci mówili, że jedna będzie sukcesem :D

Potencjalni rywale Legii w 1/16 LE:
FC København
Olympique Lyonnais
Tottenham Hotspur FC
Beşiktaş JK
Zienit Sankt Petersburg
AS Roma
AFC Ajax
Szachtar Donieck
FC Schalke 04
AC Sparta Praga
Fenerbahçe SK / Manchester United FC / Feyenoord Rotterdam (zwycięzca grupy A)
APÓEL / Olympiakós SFP (zwycięzca grupy B)
RSC Anderlecht / AS Saint-Étienne Loire (zwycięzca grupy C)
KRC Genk / Athletic Club de Bilbao (zwycięzca grupy F)
ACF Fiorentina / Qarabağ Ağdam (zwycięzca grupy J)
Osmanlıspor FK / Villarreal CF / Steaua Bukareszt / FC Zürich (zwycięzca grupy L)
 Profil Relacje PM off
Tom K lubi ten post.

#553 PostWysłany: 08 Gru 2016 09:31 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
Jako kibol Lecha Poznań nigdy zwycięstw Legii nie świętowałem i świętować nie będę. Dla kibiców z Warszawy mam szacunek i fajnie, że będą mogli pokazać się w Europie kolejny raz, bo mają swoją uznaną markę zdecydowanie większą niż sam klub.
Co do wyników sportowych to proponuję zejść trochę na ziemię. Dobrze, że zrehabilitowali się tą wygraną ze Sportingiem po wcześniejszych niebywałych blamażach. Ale dziwi mnie mowa o jakimś niebotycznym sukcesie i awansie z grupy LM. Fakty są takie, że awansowały Borussia i Real, a mistrz Polski został zdegradowany do Ligi Europy, w której gra dla każdego mistrza krajowego jest lekko poniżająca i większość klubów nie traktuje poważnie startu w tych rozgrywkach.

#554 PostWysłany: 08 Gru 2016 09:36 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Faktycznie, mega porażka. Dziwne że nie roznieśli Realu i nie wygrali LM. Każdy to 3 miejsce po losowaniu grup brałby w ciemno.
Ja wiem, że można Legii nie lubić, ale jeśli to nie jest sukcesem polskiej piłki to już nie wiem co jest.
 Profil Relacje PM off  

#555 PostWysłany: 08 Gru 2016 09:46 

srebrny
Moze awans do dalszych rozgrywek LM?! :mrgreen:
Gratulacje za awans do LE.
 Profil Relacje PM off  

#556 PostWysłany: 08 Gru 2016 09:46 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
@‌JarekGdynia‌ dla niektórych sukcesem byłoby to gdyby Legia nie awansowała w ogóle do LM albo już skoro się udało to w każdym meczu dostała po 0-5 ;)

Patrząc na wyniki owszem można je różnie odbierać. Były dwa naprawdę super mecze (Real 3-3 i Sporting 1-0), jeden nijaki (0-2 ze Sportingiem) jeden mega tragiczny (0-6 z BVB) i reszta słaba? średnia? ale za to z momentami w, których pokazali to, że potrafią walczyć z każdym i strzelić bramki nawet wielkim firmom ;)
Licząc na szybko aż 18 drużyn w tym sezonie w fazie grupowej strzeliło mniej bramek od Legii. To też jest fajny wynik patrząc na to jak zaczęli te rozgrywki i kogo mieli w grupie (bez patrzenia na stracone bramki bo to jest jasne, że wynik nie do pochwały)
To czego obawiałem się wczoraj to momentów, które mieli w każdym meczu czyli przestoju gdzie nagle tracą 2-3 bramki i jest pozamiatane. Na szczęście tym razem wszystko poszło tak jak powinno i mamy LE ;)

Co do biletów to widziałem parę osób, które były cofane od bramek gdy nie miały jak udokumentować danych z biletu(trybuna wschodnia). Więc niestety jednak chyba tego pilnowali.
JarekGdynia lubi ten post.

#557 PostWysłany: 08 Gru 2016 09:53 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
@‌JarekGdynia‌

Awans do 1/16 Ligi Europy jest jakimś niebotycznym sukcesem? No bez jaj. :roll:
Zdarzało się to już w ostatnich latach.

#558 PostWysłany: 08 Gru 2016 09:54 

niebieski
cavani napisał(a):
Co do wyników sportowych to proponuję zejść trochę na ziemię. Dobrze, że zrehabilitowali się tą wygraną ze Sportingiem po wcześniejszych niebywałych blamażach. Ale dziwi mnie mowa o jakimś niebotycznym sukcesie i awansie z grupy LM. Fakty są takie, że awansowały Borussia i Real, a mistrz Polski został zdegradowany do Ligi Europy, w której gra dla każdego mistrza krajowego jest lekko poniżająca i większość klubów nie traktuje poważnie startu w tych rozgrywkach.

Eeeeeeeee?? :shock:
Niebywałych?? Blamaż był ledwie jeden - u siebie z BVB. Wyjazd w Lizbonie bez historii, wyjazd w Madrycie - bardzo dobry mecz L jednak zakończony wysoką porażką, wyjazd do Dortmundu - sam przyznasz, że kosmos no i dziś, gdzie przez 70 minut Sporting wyglądał jak Lech w Jagiellonii w ubiegły weekend. No sorry, ale jak mam schodzić na Twoją ziemię to wolę zostać i cieszyć się, że podjęli rękawicę z takimi klubami jak Sporting Lizbona (!), Borussia Dortmund (!!!) i Real Madryt (!!!!!).
Jakimś sukcesie?? Chyba klasyczny ból 4 liter Ci się włączył :lol:

Kur** Panowie, czy zawsze musicie narzekać? Jest to sukces polskiej piłki i kropka. I nie zmieni tego Wasze nastawienie.

A z konkretów - księgowy L niedługo po stronie debet konta "rachunek bankowy" zanotuje 17.500.000,00 euro. Jednak jest to niebywały sukces 8-)

-- 08 Gru 2016 08:55 --

cavani napisał(a):
@‌JarekGdynia‌

Awans do 1/16 Ligi Europy jest jakimś niebotycznym sukcesem? No bez jaj. :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#559 PostWysłany: 08 Gru 2016 10:20 
Awatar użytkownika

Zbanowany
cavani napisał(a):
@‌JarekGdynia‌

Faktycznie.
Co roku Jaga, Wisła i Lech grają w fazie grupowej LM i wychodzą z niej do LE :D
Dla niektórych widzę, że Legia musiałaby wygrać Ligę Mistrzów żeby odniosła sukces bo pewnie porażka w finale to też nie byłoby nadzwyczajne osiągnięcie.

Po losowaniu grup każdy się śmiał, że bramka będzie sukcesem, nikt o punktach nawet nie wspomniał. A jak ktoś pisał że będą walczyć o 3 miejsce w grupie to go traktowano jak kosmite. A tu 9 strzelonych bramek, 4 zdobyte punkty i awans do LE kosztem mocnego Sportingu Lizbona.
Jeśli to nie jest sukcesem to ja już naprawdę nie wiem jak to nazwać.
Gratulacje dla Legii!
 Profil Relacje PM off
ponchek lubi ten post.

#560 PostWysłany: 08 Gru 2016 10:24 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
@‌cavani‌ Niektórych degradują do Ligi Europy, inni kończą przygodę tej lidze na rundzie kwalifikacyjnej. Studenci z Islandii, robotnicy z Litwy i takie tam przygody, prawda?:)
5 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość