Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 46  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 18 Paź 2016 17:22 

srebrny
Co do kary, to uważam ją za słuszną i wspólmierną. Jeśli teraz sobie uefa nie poradzi z tym problemem, to kiedy?!

Trochę natomiast mi żal (normalnych) kibiców Legii z powodu upokorzeń, których doznają, oglądając w jakim stylu przegrywa ich klub kolejne mecze.
Pamiętam, jak mój Widzew dostał baty (bodajże 7-0 z jakimś tam Eintrachtem). Chodziłem załamany przez kilka dni :)
 Profil Relacje PM off
Juve lubi ten post.

🔥 MEGA 🔥 Loty na Teneryfę, Gran Canarię, Fuerteventurę i Lanzarote od 280 PLN 😎 🔥 MEGA 🔥 Loty na Teneryfę, Gran Canarię, Fuerteventurę i Lanzarote od 280 PLN 😎
Relaks na Krecie w 4* hotelu z widokiem na morze 🌊 Tygodniowe wczasy z wyżywieniem za 2339 PLN 😎 Relaks na Krecie w 4* hotelu z widokiem na morze 🌊 Tygodniowe wczasy z wyżywieniem za 2339 PLN 😎
#362 PostWysłany: 18 Paź 2016 17:27 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
9 mój drogi, 9.
2 ludzi lubi ten post.
kuracjusz uważa post za pomocny.

#363 PostWysłany: 18 Paź 2016 17:31 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
Dziś będzie podobnie
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 18 Paź 2016 20:33 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 573 567
platynowy
#legia daje dziś radę w social media ;)

Image
 Profil Relacje PM off
dworkam uważa post za pomocny.

#365 PostWysłany: 18 Paź 2016 21:02 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Może i tak, ale to śmiech przez łzy.
Załącznik:
stan.jpg
stan.jpg [ 53.9 KiB | Obejrzany 953 razy ]

#366 PostWysłany: 18 Paź 2016 21:43 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ja tam się nie zdziwie, jak po dzisiejszym meczu Uefa da Legii odpocząć rok od pucharów.
Szkoda, LM to miało być wielkie święto. Widać, że kibole L-ki inaczej rozumieją to słowo.
 Profil Relacje PM off
Juve lubi ten post.

#367 PostWysłany: 18 Paź 2016 22:53 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Na (NIE)szczęście UEFA ma w głębokim poważaniu działania kibiców po za stadionem.
Przykładem było euro 2016 także te zachowania nie beda miały wpływu na jakieś tam kary.
Szczerze jestem ciekawy co tam sie wydarzyło przed tym stadionem. Nie bronię tych bandytów ale raczej obstawiał bym wersje ze to Hispzanska policja zaczęła zbyt szybko pacyfikować kibiców. Nie maja doświadczenia z tego typu grupami wiec pewnie sie podpalili i zamiast zaprowadzić porządek stworzyli zagrożenie.
 Profil Relacje PM off
Justin Credible lubi ten post.

#368 PostWysłany: 18 Paź 2016 23:00 
Awatar użytkownika

niebieski
To ja dla odmiany coś o meczu, zanim znowu zaczną się elaboraty.

Jako kibic L jestem spokojny. Okej, porażka to porażką ale zagrali tak jak jest w stanie zagrać mistrz z tej części Europy z czołówą drużyną świata. Serducho zostawione, słupek przy 0:0 będzie się śnił. Żeluś bez bramki, a miał załadować pięć. 50 tysięcy oliwkożerców przekrzyczane. Tylko internetowe śmieszki wieszczące dwucyfrówki i wstyd na dwie dekady zawiedzione:) W dwóch słowach: wieczór udany.
3 ludzi lubi ten post.

#369 PostWysłany: 18 Paź 2016 23:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Teraz trochę popłynąłeś. Jeśli uważasz, że 1 słownie jedna strzelona bramka w trzech meczach i 13 straconych to dobry wyniki, to gratuluję poczucia humoru. Mogę bez problemu przytoczyć wyniki zespołów z naszego regionu, które zaprezentowały się dużo lepiej niż zespół z Warszawy.

#370 PostWysłany: 18 Paź 2016 23:15 

niebieski
Legia zabrała lepiej niż oczekiwano. Może i wynik gorszy niż gra.
Chociaż ja miałem wrażenie, że Real nie grał na 100 czy 90%.

No ale kibice znowu dali popis. Bydło a nie kibice.
I co tu się dziwić, że nawet Boniek nie mógł pomóc i decyzja nie została zmieniona.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#371 PostWysłany: 18 Paź 2016 23:24 
Awatar użytkownika

niebieski
pawelos napisał(a):
Teraz trochę popłynąłeś. Jeśli uważasz, że 1 słownie jedna strzelona bramka w trzech meczach i 13 straconych to dobry wyniki, to gratuluję poczucia humoru. Mogę bez problemu przytoczyć wyniki zespołów z naszego regionu, które zaprezentowały się dużo lepiej niż zespół z Warszawy.

Myślę, że przede wszystkim powinieneś zacząć od czytania ze zrozumieniem. Potem spytaj kogoś czy na pewno jest tak jak Ci się wydaje. Potem ewentualnie, jeśli zajdzie potrzeba napisz post(a)* na forum.

*Bardzo dziękuję użytkownikowi @‌pawelos‌ za trafną uwagę.

Ostatnio edytowany przez Tom K, 18 Paź 2016 23:37, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 18 Paź 2016 23:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Oczywiście, że pisałeś o tym konkretnym meczu to doskonale zrozumiałem, chciałem jedna pokazać obraz całości a nie zdarzenie wyciągnięte z kontekstu i na tym tle pokazać, że nie masz racji. Bo jednak to nadal 5:1 przy przeciwniku, który nie grał nawet na 80% swoich możliwości.
@‌Tom K‌ Najpierw proponuję, zapoznać się z podstawowymi zasadami pisowni języka polskiego. Sformułowanie typu " napisz posta" to już nie jest błąd tylko wielbłąd.

Ostatnio edytowany przez pawelos, 18 Paź 2016 23:32, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#373 PostWysłany: 18 Paź 2016 23:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Ahaaaa. No dobrze. Obraz całości. To szkoda, że w '74 popadało.

#374 PostWysłany: 19 Paź 2016 07:20 

srebrny
@‌Tom K‌
Po co się zasłaniasz Europą Środkową? Przed rokiem(czy dwoma) ukraiński zespół zawojował puchar eufa, więc twoja analiza z faktami się mija, ale przecież to nieważne.
Weź na klatę porażkę, jak facet, bo za takiego się uważasz przecież, pisząc między słowami, że Hiszpanie i Portugalczycy, to tacy półfaceci :D
Tym bardziej obciach, że macho dostali baty od "panienek". Albo tacy z legionistów "macho" :? :mrgreen:
Zgadzam się z tobą w tym, że wieczór udany.
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 19 Paź 2016 08:58 

rydzo napisał(a):

Jeszcze raz zapytam, może chociaż raz ktoś mi odpowie.
Skąd Wy wiecie, że to byli kibicie Legii? To, że się ktoś pobił przed stadionem przed meczem Legii, nie czyni z niego kibica tego klubu. Kibice byli na stadionie i kibicowali. Przed obiektem mógł się pobić każdy, jako potencjalnych kandydatów wskazuję bandytów z Sevilli, znanych ze swojej agresji względem polskich kibiców:
http://www.gol24.pl/kibice/a/pseudokibi ... a,9591902/

Gdyby UEFA interesowała się tym, co dzieje się poza trybunami, odpowiedzialność dyscyplinarną za te zajścia powinien ponieść Real Madryt, który nie zabezpieczył właściwie imprezy masowej.
 PM off  

#376 PostWysłany: 19 Paź 2016 09:06 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Bezpośrednio przed meczem Real Madryt - Legia Warszawa, pod stadionem tego pierwszego dochodzi do przepychanek/bójki. Kto to może być, pomyślmy ?
Tak, na pewno byli to kibice odległej o 500 km od Madrytu Sevilli, którzy dodatkowo tego samego dnia grali wyjazd w Zagrzebiu. Nie pojechali na wyjazd i specjalnie tłukli się 500 km żeby wtłuc Legii przez to że kiedyś mieli zatarg ze Śląskiem, którmu skroili flagi a później dostali w pałe :lol:
Ja to uważam, że to byli ruscy z CSKA, którzy mają układ z Widzewem, a wiadomo jak to między Widzewem a Legią jest.

Już na prawdę bez przesady.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#377 PostWysłany: 19 Paź 2016 09:12 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
Sugerujesz jakiś spisek, rozumiem, że to wynajęci prowokatorzy, którzy ubrali się w sklepiku klubowym Legii (takie stroje można kupić w wielu sklepach sportowych w Europie) ;)

Owszem trzeba mieć świadomość, że akurat w tym przypadku to był margines i widać że kibice byli skoncentrowani na wspieraniu Legii, ale nie przesadzajmy w budowaniu słabo uprawomocnionych wątpliwości.

Ale zgodzę się jeżeli Twoją intencją było wskazanie, że udział w takich zamieszkach w jakimś stopniu dyskwalifikuje z bycia kibicem...
becek lubi ten post.

#378 PostWysłany: 19 Paź 2016 09:15 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Anonymous napisał(a):
rydzo napisał(a):

Skąd Wy wiecie, że to byli kibicie Legii? To, że się ktoś pobił przed stadionem przed meczem Legii, nie czyni z niego kibica tego klubu. Kibice byli na stadionie i kibicowali. Przed obiektem mógł się pobić każdy, jako potencjalnych kandydatów wskazuję bandytów z Sevilli, znanych ze swojej agresji względem polskich kibiców:

Gdyby UEFA interesowała się tym, co dzieje się poza trybunami, odpowiedzialność dyscyplinarną za te zajścia powinien ponieść Real Madryt, który nie zabezpieczył właściwie imprezy masowej.

Nie tylko chodnika przed Bernabeu, ale też barów, gdzie Polacy napadli na kelnerki i chcieli okraść bar. Tego Hiszpanie też właściwie nie zabezpieczyli! Muszą ponieść odpowiedzialność.
Zresztą może to nie byli kibice Legii. Może oni tylko przechodzili. Z szalikami.
becek lubi ten post.

#379 PostWysłany: 19 Paź 2016 09:24 

niebieski
Jak reprezentacja grała słabo to to "bydło" jeździło i dopingowało, innym się dupy ruszyć nie chciało, jak kluby grają słabo, niezależnie od ligi to to "bydło" jeździ i dopinguje. Gdyby nie to "bydło" to polska piłka na trybunach już dawno by przypominała 3 ligę w Papui Nowej Gwinei A generalizowanie wszystkich jest żałosne.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 20 Paź 2016 00:19, edytowano w sumie 1 raz
poprawka ortogr.
 Profil Relacje PM off
R_W lubi ten post.

#380 PostWysłany: 19 Paź 2016 09:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Anonymous napisał(a):
rydzo napisał(a):

100% zgody
Image
to sa prawdziwi, pomocni kibice legiii :lol:

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 46  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości