Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 46  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 01 Paź 2016 00:29 

niebieski
Ale co ma do rzeczy fakt, że Legii kibicem nie jestem? To już nie mam prawa komentować?
Moje preferencje niewiele mają tu do rzeczy.

Sorry, 0:7 to nie 0:8. Niestety. Więc chyba nie pomyliłem się nazywając Legię czerwoną latarnią LM póki co.
A co do stylu - pełnych spotkań Dynama i Brugii nie oglądałem ale śledzę dokładnie skróty/statystyki i to Legia dla mnie najgorzej się zaprezentowała. Nawet głupi rekord najszybsze 0:3 w LM też dopełnia czary goryczy ...
Można tłumaczyć 0:6 brakiem Pazdana i rewolucją w obronie. Ale smród się rozszedł i 0:6 w historii zapisane. Takie wyniki w LM w domu to rzadkość.

Ja żadnych żali i pretensji nie mam. Po prostu oceniam i tyle. I mnie wkurza, że niby taki profesjonalny klub robi taki bałagan.
Zatrudnienie Hasiego to już była pomyłka. Chyba tylko zarząd w to wierzył bo poza tą wiarą nic nie przemawiało za nim, kibice też byli sceptyczni. A bałaganu ciąg dalszy bo ściąganie Magiery też nie wygląda aby to było dobrze przeanalizowane.
Chociaż i tak największa wtopa to sprawy organizacyjne i polityka wobec kibiców. Ciągła obserwacja przez UEFA a tu pozwalają na takie wybryki.
Niestety ale ostatnie miesiące to ciągle wtopy zarządzających Legią. Na wiosnę być może odejdzie Pazdan i Nikolić to znowu się zacznie rewolucja. Bo transfery przed tą rundą to chyba tylko Hasiemu powierzyli a sami skupili się na wakacjach.

I zacznij czytać w końcu z rozumieniem. Nigdzie nie napisałem, że Legii nie lubię. Także nie jestem kibicem ani Lecha, ani Wisły ani Jagi co pewnie już takie podejrzenia. Legii kibicowałem nieraz w pucharach. Ale teraz jest taki burdel, że nerwy puściły i swoje przemyślenia opisałem. Jeżeli jest inaczej to pokaż to. Ale bez wyciągania "innomiastowości".

Wywalenia Legii z pucharów nie będzie bo Legia po 4 meczach w LM raczej będzie miała dłuższą przerwę. Póki co muszą gonić grupę mistrzowską ... a jak dogonią to i tak wątpię aby na czołówkę starczyło sił. Magiera to dla mnie zagadka, bardzo ryzykowna.
A zatem już mało okazji do kolejnej kibicowskiej wtopy. Ze Sportingiem u siebie ochrona pewnie przetrzepie jak nigdy dotąd. A Dortmund czy Madryt to na szczęście nie Wilno i może głupoty nie przyjdą do głowy ...

Dzisiaj z Lechią mecz czyli dobra okazja aby pokazać czy idzie ku lepszemu ...
O mój zespół się nie martw. Radzą sobie lepiej niż powinni ....
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜 Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜
🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍 🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍
#322 PostWysłany: 01 Paź 2016 12:51 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Temat wyciągnięty z mediów. Jak ktoś wie więcej i zna bardziej temat nich pisze tutaj.

Rozłam właścicielski w Legii
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,721.html

Wojna w Legii. Leśnodorski: Od zawsze różniliśmy się z Mioduskim
http://m.legia.sport.pl/legia/1,139309, ... uskim.html

Lesniodarski o Mioduskim:Dariusz nie dołożył do klubu nawet złotówki

Jak pojawi się na Youtube odcinek Stan Futbolu to od razu podesle link
 Profil Relacje PM off
JarekGdynia lubi ten post.

#323 PostWysłany: 04 Paź 2016 13:51 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
Jutro o 10 startuje otwarta sprzedaż biletów na mecz Real - Legia. Zgodnie z komunikatem ze strony i przepisami UEFA "No To Rasizm" Polacy zostaną niewpuszczeni na inny sektor niż gości.

Za official realmadrid.com

Information: According to current UEFA legislation and regulations, seats for tickets assigned to supporters of the visiting team, which are only available for purchase through LEGIA WARSZAWA, will be located in an area duly separated from the rest of the audience for security reasons. Real Madrid therefore reserves the right to refuse entry to the stadium to supporters of the visiting team with tickets purchased through other means, not located in the area provided for that purpose.
 Profil Relacje PM off  

#324 PostWysłany: 04 Paź 2016 14:01 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
To bardziej odgórne "uefowskie" ple ple ple. Pamiętam jak już 6 lat temu, na Camp Nou jak szedłem na LM Barcelona - Kopenhaga, to widząc blondyna pani w kasie poprosiła o paszport. Z drugiej strony nie wiem czy przed każdym meczem są takie komunikaty. W każdm razie kto ma trochę oleju w głowie, ten wejdzie.

#325 PostWysłany: 05 Paź 2016 11:08 

Real do tego ple,ple,ple się stosuje i nie sprzedaje biletów kibicom gości na własne sektory - blokują karty danego kraju z którym grają/ipki :D

To samo było na meczu ze sportingiem więc to nie przez ekscesy z borussią: http://www.forumscp.com/index.php?topic=67628.20

Sam się właśnie przekonałem:
Na oficjalnej stronie:
error z płatnością
Image

Na ticketmaster.es dostałem sms z banku 3dsecure, potwierdziłem, niby wszystko ok ale przy przekierowaniu na ticketmaster wywaliło mi error i kasa nie ściągnięta. Teraz w ogóle na ticketmaster nie widzę żadnych biletów poza vip.
Image

Telefon do kolegi na zmywak i poszło od razu.

Ostatnio edytowany przez mikam, 05 Paź 2016 11:23, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#326 PostWysłany: 05 Paź 2016 11:10 

niebieski
Na pewno nie ma przed każdym meczem takiego komunikatu. Bilety od dziś w sprzedaży.moim zdaniem nie powinno być problemu z wejściem. Szczerze mówiąc spodziewam się sporej grupy Polaków która wejdzie na stadion,nie licząc sektora gości.
Nie warto brać że sobą koszulki Legii. Lepiej założyć strój z napisem CR7 :-D

Boniek wstawi się za Legią
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... t-mi-wstyd
 Profil Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 05 Paź 2016 16:18 

niebieski
Pamiętam, że na meczu Real - Man Utd nie mieli problemu z wpuszczaniem na swoje sektory ludzi w koszulkach Man Utd. "Renoma" Kibiców Legii chyba jednak ma tutaj znaczenie.

#328 PostWysłany: 05 Paź 2016 18:59 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
Informacyjnie odnośnie biletów na mecz Real-Legia:

Bilety na mecz z Realem Madryt

W poniedziałek 10 października w godzinach 17-20 w Sports Barze Łazienkowska 3 będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz w Madrycie tylko dla osób jeżdżących na mecze wyjazdowe. Warunkiem zakupu biletu jest udokumentowana obecność na co najmniej 2 meczach wyjazdowych w ostatnich 18 miesiącach. Cena biletu 160 zł. Dane potrzebne potrzebne do zapisania: imię, nazwisko, PESEL i numer telefonu.

Osoby zapisane na czartery również prosimy o przyjście tego dnia (poniedziałek) po bilet - będzie przygotowane osobne stanowisko.

We wtorek 11 października w godzinach 17-20 w Sports Barze Łazienkowska 3 będzie prowadzona otwarta sprzedaż biletów na mecz w Madrycie dla pozostałych kibiców o ile te wcześniej nie zostaną wyprzedane. Cena biletu 160 zł. Dane potrzebne potrzebne do zapisania: imię, nazwisko, PESEL i numer telefonu.

#329 PostWysłany: 05 Paź 2016 19:48 

niebieski
:D

Załączniki:
01.jpg
01.jpg [ 80.08 KiB | Obejrzany 1038 razy ]
 Profil Relacje PM off
kamwad lubi ten post.

#330 PostWysłany: 06 Paź 2016 18:30 

niebieski
12 października dowiemy się czy kara Legii zostanie utrzymana. Jak ugraja,ze stadion będzie otwarty to tak naprawdę będzie zasługa Bońka
 Profil Relacje PM off  

#331 PostWysłany: 06 Paź 2016 22:34 

niebieski
Wybory w PZPN się zbliżają, więc nie tylko Legia ma w tej historii coś do ugrania.
Zresztą nie angażowałby się w tę sprawę, gdyby wcześniej nie wybadał terenu (vide zwłoka z ogłoszeniem decyzji o wsparciu Legii).
Myślę, że szanse na udaną apelację są, bo Boniek poparł Ceferina w staraniach o schedę po Platinim.
Gdyby jeszcze nasi grali ze Słowenią już teraz, a nie w listopadzie ;)
 Profil Relacje PM off  

#332 PostWysłany: 06 Paź 2016 23:40 

niebieski
Ciekawe komentarze lecą na realmadryt.pl :-D wchodzę na tą stronę tylko jak jest jakiś temat związany z LM i Legią, można się pośmiać:-D
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=69204
 Profil Relacje PM off
Tom K lubi ten post.
Tom K uważa post za pomocny.

#333 PostWysłany: 06 Paź 2016 23:50 

niebieski
Komentarze komentarzami, ale brak możliwości zakupu biletów dla osób z Carnetem Madridista to już czyste sk...
 Profil Relacje PM off  

#334 PostWysłany: 07 Paź 2016 08:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Też myślę, że Zibi to za cwany lis, żeby w ciemno nadwyrężać swoją reputację (znaczy się zgodnie z obecną nomenklaturą - punkty statusowe). Pewnie odbył parę rozmów i szanse są spore, o ile już nie jest wszystko dogadane.
 Profil Relacje PM off
Tom K lubi ten post.

#335 PostWysłany: 07 Paź 2016 09:00 

niebieski
luck1991 napisał(a):
Ciekawe komentarze lecą na realmadryt.pl :-D wchodzę na tą stronę tylko jak jest jakiś temat związany z LM i Legią, można się pośmiać:-D
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=69204

Ładnie obala tezę jakoby nikt się nie przejął zadymą na Legii i wszystko było normalnie.
A póki co zanosi się na to, że kibice nie wejdą nie tylko na Legię ale także i na stadion w Madrycie.
A mam znajomych, którzy bilety lotnicze do Madrytu już mają ... może być niemiła niespodzianka.

A co do apelacji Bonka. Ja bym stawiał, że UEFA się nie ugnie. Ale zobaczymy. Wiadomo, wewnętrzne gierki tam idą cały czas.
 Profil Relacje PM off  

#336 PostWysłany: 07 Paź 2016 10:42 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
Ciekawe czy na podobny krok zdecydują się w Dortmundzie.

#337 PostWysłany: 07 Paź 2016 11:07 

niebieski
Real ma do tego prawo i trzeba to zaakceptować. Teraz jesteście świadomi ile są dla nich warci kibice z Polski :D :D :D Liczę,że Legia uczyni podobnie i zablokuje hiszpańskie transakcje.
@‌dajkamienia‌ @rydzo
Po drugie jest wielu pośredników , osoby sprzedające bilet pod stadionem. Z tego co się dowiedziałem to niemieckie karty bezproblemowo przechodzą. Przypuszczam,że któryś z twoich znajomych zna osobę,która posiada kartę naszych niemieckich sąsiadów. A jak macie inne niepolskie karty to próbujcie ich użyć :)
bilety są naprawdę tanie,
na viagogo wejściówki za ok 200 zł z opłatami można kupić :)

Ostatnio edytowany przez luck1991 07 Paź 2016 11:43, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#338 PostWysłany: 07 Paź 2016 11:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Przechodzą inne niż polskie :)

bilety nie są imienne -to już jakiś plus , na Rome miałem z danymi i były one sprawdzane 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 07 Paź 2016 11:29 

niebieski
Tak bilety nie są imienne,widziałem bilet w formie pdf u jednej osoby.Byłem zaskoczony taką sytuacją,nie ma danych osoby na bilecie :)@dexMorgan Na karty z UK tez są wyczuleni ;) System odrzucał te karty.
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 07 Paź 2016 17:09 

A wy dalej ciągnięcie to uparcie, że to z powodu legia-borussia.

Blokują karty każdemu państwu które przyjeżdża do Madrytu na ligę mistrzów.
Taki sam komunikat był na Sportingu, taki sam będzie jak ruszy sprzedaż na borrusie.

Na stronach pośredników też macie takie komunikaty:
http://f0935.ticketbureau.com/real-madr ... ts/882209/
http://f0935.ticketbureau.com/real-madr ... ts/882220/

NOTICE:
In compliance with UEFA rules, citizens from the visiting team's country cannot buy tickets for this match, with the exception of VIP tickets, which are neutral.

Jedna strona puści komunikat niczego nie dodając, kolejnych 10 doda od siebie że to przez 'zamieszki'

Karty z UK działają bez problemu.
 Profil Relacje PM off
R_W lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 901 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 46  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość