Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Lut 2017 19:19 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
Cześć,
mam taki problem. Ląduje w Manili 4:40 wylatuje o 0:10. Także cały dzień w mieście. Wolałbym mieć hotel. I teraz pytanie czy znacie jakieś hotele które oferują noclegi na godziny? Bardziej chodzi mi o to aby po 6 rano ktoś mnie zameldował, z hotelu wyjdę pewnie ok 20.
I teraz zastanawiam się czy są hotele oferujące takie usługi czy po prostu muszę do kilku napisać indywidualnie.
Teoretycznie mam status w Accor uprawniający do wcześniejszego zameldowania, ale coś czuję, że mógłby być z tym problem aż tak wcześniej rano. A nie chciałbym siedzieć po nocnym locie w recepcji do 12 :)

Ostatnio edytowany przez Abcn, 12 Lut 2017 22:11, edytowano w sumie 1 raz
'w godz' w tytule :-)
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka na południe Włoch 😎 City break w Kalabrii za 759 PLN (loty + hotel ze śniadaniami) 😍 Wycieczka na południe Włoch 😎 City break w Kalabrii za 759 PLN (loty + hotel ze śniadaniami) 😍
Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️ Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️
#2 PostWysłany: 12 Lut 2017 20:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Takie hotele istnieja, np. Hotel Hotel Sogo Santolan, ale cen nie znam, bo nie korzystalem. ;)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off
dziabulek uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 12 Lut 2017 20:36 

@‌dziabulek‌ Takich hoteli na 'godziny' jest mnóstwo (praktycznie każdy nie będący międzynarodową sieciówką). Pytanie gdzie chcesz zostać? Wspomniane hotele SOGO oferują 10 godzinne 'noclegi' (tak mi się wydaje): http://www.hotelsogo.com/ Zobacz też: http://www.princecourthotels.com/page/p ... ant-manila . Możliwe, że Red Planet Hotels też ma coś podobnego. Ogólnie jest takich hoteli dużo, ja spałem w Hotel 2016 Manila (wtedy Sohotel) i miał takie opcje. Trochę są to 'hotele dla zakochanych", ale dają rade.
 PM off

#4 PostWysłany: 12 Lut 2017 22:04 

@‌dziabulek‌ Zapomniałem, na lotnisku jest też hotel na godziny (Wings Transit Lounge).
 PM off

#5 PostWysłany: 27 Lut 2017 22:10 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Poszukuję jakichś namiarów najlepiej współrzędne geograficzne :) hotelu blisko Ohyami Trans https://www.google.pl/maps/place/OHAYAM ... 20.9948262. Tylko na parę godzin przed planowanym transportem na północ wyspy. Chodzi o szybki prysznic i przechowanie bagażu, nic więcej.

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Mar 2017 05:15 

powieksz mape...masz tam pare hotelow w bliskiej odleglosci min. lakbayan hotel ,roland dormitory etc...extremadura street,2ulica za terminalem
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Mar 2017 12:26 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Na tej samej ulicy jest też jakiś Apitong Apartelle na godziny 3/6/12 z w miarę rozsądnymi cenami. Dzięki za nakierowanie :)

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 01 Mar 2017 12:45 

W ubiegłym tygodniu spałem w Pinoy Pamilia Hotel-blisko lotniska -127 php taxi.
na przyległych uliczkach kilka hoteli na godziny
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Mar 2017 04:21 

spoko loko,
dzisiaj akurat bylem tam w okolicy to hosteli i hoteli jest sporo,
nie wiem nic ma temat standardow , cen etc. bo nie nocowalem.

Pinoy mowisz haha, Halina tez tam jest ' tyle ze chyba polowa ceny z tego co widze
z lotniska macie loopa
dojechac do edsa za 20 peso , pozniej jeepney i jestescie w Pasay,

-- 02 Mar 2017 10:21 --

Ostatnio edytowany przez Abcn, 02 Mar 2017 12:18, edytowano w sumie 1 raz
Podwojony
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości