Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna
Autor Wiadomość
#541 PostWysłany: 29 Mar 2013 14:00 

urbinio napisał(a):
Czy jezeli laduje o 8:30 to zdaże na ten prom o 10 ?? Dużo formalnosci jest na lotnisku ??

powinieneś zdążyć. Kwestia ilości przylotów w danym momencie. Jakoś tak się składa że wszystkie linie latają do Male dużymi samolotami B777, A330 więc każdy przylot to 300 kolejnych osób. A nieraz w krótkim okresie potrafią przylecieć 2-3 takie samoloty. Od wyjścia z terminala powinno starczyć 30-40 minut na dotarcie promem do male, potem taksówką do przystani promowej.
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#542 PostWysłany: 29 Mar 2013 16:00 

Loty: 46
Kilometry: 169 080
niebieski
Pytanie do osób, które w tej chwili są na Malediwach,

Obserwuje pogodę i trochę mnie to martwi, czy w tej chwili faktycznie leje i są burze?
 Profil Relacje PM off  

#543 PostWysłany: 02 Kwi 2013 13:22 

8am napisał(a):
to jak to jest z tym booking? na stronie teraz czytam, że za overbooking nie odpowiadają. w sumie mogę zarezerwować to samo przez agode.

Czy moja wiadomość na priv doszła do Ciebie? Bo mi pokazuje że do wysłania i zgłupiałam.
 Profil Relacje PM off  

#544 PostWysłany: 02 Kwi 2013 17:12 

8am napisał(a):
to jak to jest z tym booking? na stronie teraz czytam, że za overbooking nie odpowiadają. w sumie mogę zarezerwować to samo przez agode.

a gdzie to jest napisane ? :( nie mogę doczytać :?: :!:
 Profil Relacje PM off  

#545 PostWysłany: 02 Kwi 2013 18:50 

Zbanowany
Czy ktoś z Was był w Leisure Boutique Hotel ?? będę wdzięczny za info o miejscówce
 Profil Relacje PM off  

#546 PostWysłany: 02 Kwi 2013 18:56 

skontaktuj się z klee1983-Ona tam była
 Profil Relacje PM off  

#547 PostWysłany: 03 Kwi 2013 07:52 

Kasia6555 napisał(a):
8am napisał(a):

a gdzie to jest napisane ? :( nie mogę doczytać :?: :!:

Ja zarezerwowalem przez agode, zaplacilem i niby od agody i Areny potwierdzenie mam. zobaczymy na miejscu. co do booking.com

http://www.booking.com/general.pl.html? ... conditions

9. Zrzeczenie się

Zgodnie z ograniczeniami zawartymi w niniejszych warunkach i postanowieniach, jak również zgodnie z obowiązującym prawem, jesteśmy odpowiedzialni jedynie za pokrycie bezpośrednich szkód, które faktycznie Państwo ponieśli w związku z niewywiązaniem się przez nas z obowiązku dotyczącego dostarczenia usług, i których łączna suma stanowi równowartość całkowitego kosztu Państwa rezerwacji przedstawionego w mailu potwierdzającym rezerwację (bez względu na to, czy była to jednorazowa, czy powtarzająca się sytuacja).

Jednakże, a także w stopniu określonym przepisami prawa, ani my, ani żaden z naszych przedstawicieli, dyrektorów, pracowników, urzędników, agentów, partnerów afiliowanych, dystrybutorów, posiadaczy naszej koncesji, agentów oraz żaden z innych podmiotów zaangażowanych w tworzenie, sponsorowanie, promowanie lub w jakikolwiek inny sposób udostępnianie strony internetowej i jej zawartości nie ponosi odpowiedzialności za (i) jakiekolwiek retorsyjne, wyjątkowe, bezpośrednie lub pośrednie szkody i straty w produkcji, utratę zysków, utratę przychodów, utratę kontraktu, utratę lub uszczerbek na dobrej woli lub reputacji, szkodę całkowitą, (ii) jakiekolwiek niezgodności związane z (opisowymi) informacjami (włącznie z cenami, dostępnością i klasyfikacją), jakie obiekt udostępnił na naszej stronie internetowej, (iii) usługi dostarczane i produkty oferowane przez obiekt, (iv) jakiekolwiek poniesione przez Państwa (bezpośrednie, pośrednie lub retorsyjne) szkody, straty lub koszty, zgodne z, wynikające z lub związane z korzystaniem, niemożnością skorzystania lub opóźnieniami na naszej stronie internetowej oraz za (v) jakiekolwiek (osobiste) urazy, śmierć, uszkodzenia własności lub inne (bezpośrednie, pośrednie, specjalne lub retorsyjne) poniesione przez Państwa szkody, straty lub koszty, bez względu na to, czy wynikają one z czynności prawnych, błędów, naruszeń, rażących zaniedbań, zawinionych działań, przeoczeń, nie wypełnienia warunków umowy, wprowadzenia w błąd, deliktów prawa dokonanych przez lub (w całości lub częściowo) przypisywanych obiektowi (jego pracownikom, dyrektorom, przedstawicielom, agentom, reprezentantom lub spółkom powiązanym), włącznie z jakimkolwiek (częściowym) anulowaniem, overbookingiem (planowaną rezerwacją większej liczby osób niż może pomieścić obiekt), strajkiem, siłą wyższą lub jakimkolwiek wydarzeniem poza naszą kontrolą.

Czyli wlasciwie za nic nie odpowiadaja. Nie wiem, niech mnie ktos wyprowadzi z bledu
 Profil Relacje PM off  

#548 PostWysłany: 03 Kwi 2013 11:03 

ok..teraz doczytałam.Ale z innymi pośrednikami tez tak jest,więc zobaczymy na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#549 PostWysłany: 03 Kwi 2013 18:00 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Kilka fotek z mojej wyprawy :)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 750&type=1
 Profil Relacje PM off  

#550 PostWysłany: 03 Kwi 2013 18:46 

obejrzane.....a mozna wiecej :?: :?: :?:
 Profil Relacje PM off  

#551 PostWysłany: 03 Kwi 2013 19:37 

niebieski
A po co więcej? Co chcesz zobaczyć? Wszystko, co było wartego uwiecznienia, to uwieczniłem.
 Profil Relacje PM off  

#552 PostWysłany: 03 Kwi 2013 19:54 

codriver napisał(a):
A po co więcej? Co chcesz zobaczyć? Wszystko, co było wartego uwiecznienia, to uwieczniłem.

haha, przed wyjazdem oglądałam zdjęcia jak maniak, czytałam co popadńie, a było tego o wieeele mńiej niż teraz. Wróciłam i dalej to robię. Wszystko co przywołuje piękne wspomnienia jest mile widziane, nigdy za dużo, i nigdy dość!
 Profil Relacje PM off  

#553 PostWysłany: 03 Kwi 2013 20:07 

codriver napisał(a):

To chyba mało było według Ciebie rzeczy wartych uwiecznienia.Lubie pstrykac fotki i lubie ogladać te napstrykane przez innych ;)
 Profil Relacje PM off  

#554 PostWysłany: 03 Kwi 2013 20:13 

niebieski
Wyspa nie grzeszy atrakcjami, dobrze o tym wszyscy wiedzą. Z wycieczek byłem tylko na picnic island, bo na Maafushi dotarłem popołudniu w czwartek, w piątek wycieczek nie ma, w sobotę padało, a w poniedziałek już wracałem do PL, więc i rzeczy/miejsc do sfotografowania miałem mniej.
 Profil Relacje PM off  

#555 PostWysłany: 03 Kwi 2013 20:17 

to wszystko tłumaczy...... :roll:

w piątek wycieczek nie ma-dzieki za nową informacje
 Profil Relacje PM off  

#556 PostWysłany: 03 Kwi 2013 21:09 

niebieski
Bo Maafushi nie jest rajską wyspą. Z choinki się urwałeś? :)
 Profil Relacje PM off  

#557 PostWysłany: 03 Kwi 2013 21:33 

[quote="|...o...|"]Przeciez tych dwoch Pan nie zadowolicie, to sa swoiste 'pijawki'.

Chyba to forum jest m.in.po to,zeby z niego czerpac jak najwięcej i ty na swoim wątku robisz to samo :!: Wiec o co kaman :?:
 Profil Relacje PM off  

#558 PostWysłany: 03 Kwi 2013 22:43 

Na "złote myśli" ---o---- brakuje słów...
długo myślał co by tu 'mądrego' napisać i .....napisał co mu do głowy wpadło akurat..
ps.wydaje mi się,że zbierasz się na Seszele...więc brykaj na swoje wątki...i nie filozofuj na niedotyczących ciebie..
to,ze ty sie mądrujesz i pouczasz,nie znaczy,że inni muszą też...nie wpadło Ci do głowy,że najpierw trzeba być i zobaczyć aby dodać coś od siebie?.Ale Ty uważasz ,że odwrotnie...najpierw opowiadamy jak jest na Malediwach a dopiero pózniej jedziemy.Nobla dla--o--!!!!!
A taki był już tu spokój...
 Profil Relacje PM off  

#559 PostWysłany: 04 Kwi 2013 09:31 

|...o...| napisał(a):
@Kasia6555:
moja rozkmina: nie sztuka jest caly czas na forum czegos zadac, mozesz cos zapodac od siebie.

Jesli bedę juz po wyjezdzie to bedę mogła sie udzielac jako ta radzaca , ;) jak tez czynie gdzie indziej i z miłą checią opisuje swoje wyjazdy.Ale poki co na Malediwach nie byłam, dlatego oczekuje a nie "ządam" informacji od forumowiczów,którzy to miejsce odwiedzili-wiec z pewnoscia nie od Ciebie.l
 Profil Relacje PM off  

#560 PostWysłany: 04 Kwi 2013 09:39 

|...o...| napisał(a):
Jak widze i odnalazla sie druga blondynka.
Trzeba miec troche w glowie, aby zrozumiec o czym napisalem.
Kto mowil ze trzeba byc aby cos napisac sensownego, internet chyba pelen jest jakis porad.
WAM poprostu nie chce sie palcem kiwnac tylko pod nos zadacie sobie podstawic, a jak juz ktos cos napisze to malo wam.

Gdybyś czytał, tematy malediwskie z uwagą, wiedziałbyś że ja pisałam będąc na wakacjach i po powrocie, informując ogólnie bądź bardziej szczegółowo o rzeczach ważnych dla osób które organizują takie wyjazdy samodzielnie bez pomocy np bp. Nie mówiąc już o tym że zadałam sobie trudu i poświęciłam sporo czasu by stworzyć bloga, gdzie mój pobyt na Malediwach jest i opisanych i zobrazowany. Nie obrażaj ludzi bardzo cię proszę. To że jest się w pewnym sensie anonimowym nie uprawnia do tego, a po za tym czy na pewno?. Mało tego każdy lubi co innego i w inny sposób odbiera różne rzeczy.Dodatkowo, forum to przestrzeń publiczna gdzie obowiązuje swoboda kulturalnej wypowiedzi. Weź to sobie do serca proszę, bo komuś może się zrobić przykro z twojego powodu.
Zazwyczaj nie wdaję się w takie polemiki i potyczki, odbijanie kto komu bardziej przyłoży - dla mnie to strata czasu, ale poczułam się na tyle urażona swego rodzaju ignorancją, że postanowiłam dodać w tej kwestii kilka słów od siebie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość