Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Obie karty z tego wątku mają Ubezpieczenie zniesienia udziału własnego za szkody w wynajętym samochodzie -

PKO VISA INFINITE ma równowartość w zł do 2400 EUR
https://www.pkobp.pl/klienci-indywidual ... -infinite/

PKO MASTERCARD PLATINUM ma równowartość w zł do 1500 EUR
https://www.pkobp.pl/klienci-indywidual ... -platinum/

w obu linkach rozwiń "W podróży zagranicznej".
-----
Do wydania karty istotna jest zdolność kredytowa w Banku PKO BP do MC 5k a Visa 50k
-----
Nie ma opłaty rocznej za posiadanie konta w przypadku zrobienia obrotu każdą kartą - to samo się tyczy kart dodatkowych
-----
Numery telefonów bezpośrednio do ludzi którzy ogarniają ubezpieczenie z tej karty to: 22 563 11 18 i 22 383 21 18
-----
cvv można sprawdzić w aplikacji, przez stronę i na infolinii
----

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5606 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 277, 278, 279, 280, 281
Autor Wiadomość
#5601 PostWysłany: 19 Wrz 2025 10:20 

niebieski
Mam ;)
 Profil Relacje PM off  

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#5602 PostWysłany: 19 Wrz 2025 11:36 

Dzwoniłem na infolinię, można zgłosić wyjazd. Za pomocą czatu również można zgłosić. Zastanawia mnie jedynie z tym ubezpieczeniem niektóre kraje wymagają ubezpieczenia podróżnego a PKO BP jako takiego certyfikatu nie daje.
 Profil Relacje PM off  

#5603 PostWysłany: 19 Wrz 2025 11:43 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Daje przecież certyfikat. Trzeba wypełnić formularz i czekać na jego przesłanie
 Profil Relacje PM off  

#5604 PostWysłany: 19 Wrz 2025 14:30 

srebrny
@Darek M.
Jakiś czas temu ludzie pisali że już certyfikatów nie wydają.
Ten link co kiedyś tu wrzucałem też już nie jest aktywny.
 Profil Relacje PM off  

#5605 PostWysłany: 19 Wrz 2025 19:44 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
Na stronie banku też piszą, że nie dają.
 Profil Relacje PM off
bepa22 lubi ten post.

#5606 PostWysłany: 23 Wrz 2025 13:37 

Witam serdecznie z pytaniem czy ktoś korzystał z ubezpieczenia w Tatrach? Jadę na dłuższy wyjazd w Słowackie Tatry i zastanawiam się czy kupować dodatkowe ubezpieczenie skoro mam kartę; przeszukałem OWU i znalazłem listę wykluczonych sportów ekstremalnych - nie ma nigdzie mowy o trekkingu w wysokich górach. Czy ktoś ma jakies doświadczenie (pamiętam, że w jakimś z ubezpieczeń było wykluczenie jeśli trekking/wskpinaczka wymagały kasku i czekana)?
Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5606 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 277, 278, 279, 280, 281

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość