Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 02 Wrz 2014 14:30 
Awatar użytkownika

srebrny
greg0 napisał(a):
becek napisał(a):
ja dostaje wyciąg elektroniczny,nie mam opłat
liczą od początku miesiąca

Co do tego od kiedy liczy się miesiąc, ja dostałem taką odpowiedź z BNP:
Szanowny Panie, Dziękujemy za nadesłaną wiadomość. W odpowiedzi uprzejmie informuję, że warunek wpływów w łącznej wysokości minimum 1000 zł na konto osobiste dotyczy pierwszego pełnego miesiąca kalendarzowego od daty otwarcia konta. Wyjaśniam także, że do wpływów zwalniających z opłaty miesięcznej za konto należą:
- wpłaty gotówki
- przelewy z innych banków
- przelew w ramach naszego banku z rachunku należącego do innego Posiadacza"

bylem przed chwila w banku i pierwsza wplata w ciągu 30 dni następne rozliczenia liczone od pierwszego

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
#182 PostWysłany: 02 Wrz 2014 14:35 

niebieski
A propos bajzlu to moja żona odebrała wczoraj na poczcie drugą kartę debetową do konta.
Czemu przysłali - nie wiadomo...
Już ją trwale dezaktywowaliśmy prze infolinię.

Dodam jeszcze, że w poprzedniej promocji w BNP Paribas dostałem tablet ASUS Memo Pad HD 7, który miał gorsze parametry niż to wynikało z regulaminu promocji. (mn.in 8 gb zamiast 16gb).
Oburzony napisałem reklamację zanim ktoś mi na forum uświadomił, że to mój błąd i dostałem to co się należało. Po prostu miała to być jakaś wersja lite.
Ale reklamacja już poszła i po 2 tygodniach dostałem odpowiedź z przeprosinami i propozycję, że mi dorzucą kartę pamięci lub wymienią tablet. Poprosiłem o wymianę i parę dni póżniej zgłosiłem się w oddziale banku na wymianę. Dostałem nowy, 16 gb tablet - tym razem był bez logo banku z tyłu i biały, czyli inny niż standardowo dawali w tej promocji.
Sam byłem mega zaskoczony ta sytuacją :-)

#183 PostWysłany: 02 Wrz 2014 14:42 

Loty: 2
Kilometry: 3 770
do mnie jak dzwoniła Pani z infolinii pogratulować otwarcia konta, była bardzo zaskoczona że konto otwierałem przez intrernet a nie u nich w siedzibie, także niezły bałagan tam panuje, aczkolwiek na razie u mnie wszystko gra, tzn nie pobrali mi opłaty 5 zł
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 03 Wrz 2014 18:56 
Awatar użytkownika

Loty: 122
Kilometry: 252 683
niebieski
tydzień temu zrezygnowałem z karty w oddziale a dziś dostałem następną, pani na infolinii mi nie powiedziała dlaczego wysłali, tylko przeprosiła i zablokowała. ciekawe czy wyślą następną?.
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 03 Wrz 2014 18:57 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
niebieski
A mi Pani z infolinii powiedziała, że tablety będą losowane...

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

#186 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:02 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
To tak szybko jak podpisałem umowę będę zmuszony ją rozwiązać :)
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:09 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
wawa_marcin napisał(a):
A mi Pani z infolinii powiedziała, że tablety będą losowane...

na losowanie jest potrzebne zezwolenie Dyrektora Izby Celnej i regulamin loterii a takowego nie bylo
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:11 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
niebieski
Nie znam przepisów, ale pani pewnie była niedoinformowana.

#189 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:14 

srebrny
Ale o jakiej loterii mówicie? Mają pewnie określoną ilość tabletów, a osób, które spełniły warunki pewnie jest kilkukrotnie więcej. Więc muszą to jakoś sprawiedliwie rozwiązać - losowanie jest jedną z metod, ew. mogą je przydzielić np. pierwszym osobom, które najszybciej spełniły warunki, ale to będzie jeszcze mniej transparentne dla innych...
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 03 Wrz 2014 19:50 

Kilometry: 664
Regulamin mówił co innego, to ich problem jak mają mniej tabletów niż osób które spełniły warunki. Regulamin mówił każdy kto spełnił, a nie kto został wylosowany.

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 03 Wrz 2014 21:12 

srebrny
Nie znam regulaminu i nie brałem udziału w tej promocji, ale jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz i nie było tam ograniczenia ilościowego, to ich prawnik zawalił sprawę. ;)
W takim wypadku powinni wszystkim, którzy spełnili warunki, przyznać tablety.
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 03 Wrz 2014 21:26 

niebieski
Odnośnie pobranych 5zł to wczoraj zgłoszona reklamacja, dzisiaj zwrot :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 03 Wrz 2014 21:29 

sranda napisał(a):
Nie znam regulaminu i nie brałem udziału w tej promocji, ale jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz i nie było tam ograniczenia ilościowego, to ich prawnik zawalił sprawę. ;)
W takim wypadku powinni wszystkim, którzy spełnili warunki, przyznać tablety.

Dlaczego zaraz 'zawalił' - przecież taki tablet to koszt ok 300zł. A konto trzeba mieć przez min 12 i do tego aktywne. Przecież dużo było/jest promocji w których są nagrody w podobnej wysokości.
 PM off  

#194 PostWysłany: 04 Wrz 2014 11:03 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
To już trzecia wersja wydarzeń tabletowych. Pierwsza - dostaną wszyscy co spełnili warunki, druga wg kolejności co spełnili, ale ilość ograniczona, teraz losowanie... Wystarczy zadzwonić do nich 5 razy i będzie przekazanych 5 różnych pomysłów :twisted: Serwis jest niedopracowany, konsultanci na infolinii sami sobie zaprzeczają, przysyłają kolejne karty, takiego burdelu jeszcze nie spotkałem w żadnym banku.

#195 PostWysłany: 04 Wrz 2014 11:06 

niebieski
Może z tabletami też będzie podobna sytuacja co z kartami i będę wysyłać wielokrotnie :)
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 04 Wrz 2014 11:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Fakty są takie, że losowania nie będzie na 100%, bo na loterię trzeba mieć odpowiednie zezwolenia ;) Promocja miała trwać do 31 sierpnia, skończyła się około 10-tego, więc wnioskować można, że jednak liczyli zgłoszenia i dostosowali je do ilości dostępnych tabletów. Wszystko wyjaśni się za miesiąc i chyba nie ma co spekulować, ja oraz znajomi czekamy spokojnie i wam też to polecam. Warunki spełnione, tablet się należy, jak nie dojdzie to się będziemy bawić w reklamacje.

#197 PostWysłany: 04 Wrz 2014 13:10 

pieerx napisał(a):
Odnośnie pobranych 5zł to wczoraj zgłoszona reklamacja, dzisiaj zwrot :)

Pisemna reklamacja, czas oczekwiania 30 dni, zwrot 5 zł tego samego dnia.
Dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 04 Wrz 2014 13:25 

Kilometry: 3 770
też jestem zdania, że po prostu obsługa infolinii nie za bardzo się zna na promocjach, a tablet dostanie każdy kto spełnił warunki
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 05 Wrz 2014 10:36 

niebieski
Punktem odniesienia w pierwszej kolejności jest regulamin, a nie nieprecyzyjne stwierdzenia konsultanta na infolinii, natomiast jako punkt odniesienia podam bardzo podobną promocję z Citi, gdzie mimo teoretycznego ograniczenia ilości promocyjnych egzemplarzy, w praktyce nagrodę dostał każdy kto spełnił warunki. I tego Wam życzę.
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 05 Wrz 2014 15:50 

Odpowiedz z banku:

Dziękujemy za nadesłaną wiadomość. W odpowiedzi uprzejmie informuję, że wniosek został złożony z linku z banerem reklamowym z wizerunkiem tabletu i informacją o sprzedaży premiowej. Jednocześnie informuję, że jest to jeden z warunków uczestnictwa w sprzedaży premiowej iKonto BNP Paribas z Tabletem.

Wyjaśniam także, że weryfikacja spełnienia sprzedaży premiowej oraz przydzielanie nagród rozpocznie się 1 października br., a nagrody będą przyznawane wg kolejności spełniania warunków sprzedaży premiowej do czasu wyczerpania puli i następnie będą wysyłane po zakończeniu okresu promocji w okresie 1-10 października br. za potwierdzeniem odbioru na adres korespondencyjny podany we wniosku o iKonto.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości