Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2011 22:43 

Cześć.

Chcę złożyć sobie trójkąt Gdańsk - Oslo - Ryga - Gdańsk, i chciałbym zapytać czy ma ktoś pomysł / doświadczenia z transferem z Rygge do Gardermoen (mam bilety Gdańsk-Rygge z Ryana i chcę dokupić Gardermoen-Ryga z airBaltic) z możliwością zobaczenia "czegoś" po drodze w Oslo? Wszelkie doświadczenia/propozycje mile widziane.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Zeus 16 Gru 2014 11:52, edytowano w sumie 2 razy
Wypowiedź z błędami językowymi lub niezrozumiała – błędy ortograficzne/stylistyczne/interpunkcyjne.Poprawa tematu
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 12 Mar 2011 19:36 

niebieski
Byłem w Rygge cztery razy i tak:
- z lotniska do Oslo jeździ autobus za jakieś 65-70 pln
- z Rygge (3-4 km spacerkiem) jeździ pociąg, ale ceny są śmiertelnie wysokie
Myślę, że musisz skorzystać z autobusu, a później z centrum Oslo na Gardermoen.

#3 PostWysłany: 15 Wrz 2012 22:40 
Awatar użytkownika

Wie ktoś może jak najtaniej się dostać z Oslo-Gardermoen do centrum Oslo?

Sprawdzałam pociągi, są w cenie 82 - 90 NOK, czy ktoś się orientuje jakie są jeszcze inne opcje do wyboru?

Sprawa dość pilna. Z góry dzięki za pomoc. :)

#4 PostWysłany: 16 Wrz 2012 18:29 

inną opcją jest autobus z Oslo do Gardermoen, ale cena jest podobna, to jest ich strona http://www.flybussekspressen.no/?lang=en_GB

#5 PostWysłany: 16 Wrz 2012 19:25 
Awatar użytkownika

o, super. poszperałam na stronie i wychodzi, że bilety można kupić tylko w autobusie u kierowcy... ktoś wie dokładnie jakie to są ceny? jakoś ich strona nie jest dokładnie czytelna, przynajmniej dla mnie... :(
(chyba linia 147 jedzie z Gardermoen do Oslo) - czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi liniami?

#6 PostWysłany: 12 Lis 2012 00:19 

Kochani,

wiem, że Ryanair zawsze przylatuje na lotnisko w Rygge 15-20 minut przed planowanym lądowaniem. Jak to jest w przypadku lotów do Gardermoen liniami SAS lub Norwegian na trasach krajowych?

Według planu autobus transferowy z Gardermoen do Rygge odjeżdża 10 minut przed lądowaniem mojego lotu. Zastanawiam się czy zdążę na ten transport.

z góy dzięki za pomoc :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Gru 2014 11:46 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Cześć,
szukam informacji dotyczących dojazdu pomiedzy tymi dwoma lotniskami najlepiej bezpośrednich. Widziałem autobusy nor-way. Czy znacie jakieś inne mozliwości?

#8 PostWysłany: 09 Cze 2016 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Obecnie znajduję na tej trasie bilet za 275 NOK, czy można zrobić taniej w rozsądnym czasie?

#9 PostWysłany: 09 Cze 2016 13:27 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
PKS Oslo 120 NOK, pozniej NSB za 92 NOK, razem 212. Chyba ze godzinowo przypasuje Nettbuss, to moze byc jeszcze taniej.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość