Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 225 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 12 Maj 2025 11:40 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 578
Kilometry: 888 632
Ogólna zasada - wyrzuć śmieci ze środka, jeśli wnętrze nie jest w błocie czy pozalewane płynami czy nakruszone jedzenie, to nic dodatkowo nie robisz i nikt się nie przyczepi. Z zewnątrz myję samochód przed oddaniem tylko wtedy, gdy jest wyjątkowo brudny czy zakurzony czyli de facto w zależności od tego po jakich drogach się jeździło.

Loty do Alicante w megacenie od 160 PLN❗🔥 Zamień kiepską pogodę na słońce Costa Blanca ☀️😎 Loty do Alicante w megacenie od 160 PLN❗🔥 Zamień kiepską pogodę na słońce Costa Blanca ☀️😎
🌊 Tydzień all inclusive w Marsa El Alam 🌴 4* hotel nad laguną za 1738 PLN 🌊 Tydzień all inclusive w Marsa El Alam 🌴 4* hotel nad laguną za 1738 PLN
#222 PostWysłany: 12 Maj 2025 13:41 
Awatar użytkownika

srebrny
@grushq
Dokładnie tak jak pisze @Kashpir - ja niczego nie sprzątałem, na myjni nie byliśmy. W środku miałem delikatnie zabłocony dywanik, ale bez tragedii, reszta w środku było ok.
Na zewnątrz normalne ślady zabrudzenia, trochę kurzu/pyłu, ale nikt na to nie zwracał uwagi.

#223 PostWysłany: 15 Maj 2025 12:02 

Auto Ramalhense ( https://autoramalhense.com/en/);

dzięki, tak było.
Sami z siebie i tak wytrzepaliśmy tapicerkę i dywaniki, przetarliśmy co się dało chusteczką, trochę obmyliśmy z zewnątrz wodą i szmatką z widocznego błota, ptasich kup i syfu rzuconego kołami.
Po przyjeździe na punkt oddania zanim pracownik podszedł do auta to już nam wskazał VANa i kierowcę na lotnisko :) widziałem jak sprawdza przebieg i paliwo ale już nic nie mówił. Także miło i sprawnie. Trwało to z minutę.
Mieliśmy toyotę aygo 1.0 72km manual, przebieg 102k. Od wtorku do wtorku przejechaliśmy ok 700km. Spalanie ok. 4,5l benzyny, mimo ze na zjazdach i tak trzeba hamować a pod górę czasem i na jedynkę trzeba było zrzucić bo na dwójce już nie szła. Także super wynik. Auto lekko 'poobijane', w środku OK raczej niska wersja wyposażenia, ale bluetooth do muzyczki był :)
Policzyło 6 dób, po 35EUR czyli razem 210. Brak dodatkowych ubezpieczeń ani kaucji. Na paliwo poszło ok. 52,5 EUR (cena urzędowa 1,58 za litr).
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 23 Cze 2025 11:53 

Loty: 98
Kilometry: 169 063
niebieski
Czy ceny wynajmu samochodów tak drastycznie wzrosły na Azorach czy szukając samochodów na październik jest już na tyle późno, że taniej nie będzie? Czytając ten wątek widzę ceny rzędu 15-25eur za dobę, a ja najtaniej co znajduję, to ceny 40-60eur za dzień

#225 PostWysłany: 23 Cze 2025 14:35 
Awatar użytkownika

złoty
Raczej bym nie liczył na ceny rzędu 15-25 EUR za dobę. 30-60, to standard.
 Profil Relacje PM off
matek1212 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 225 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość