Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Aplikacja Trip.com
#461 PostWysłany: 11 Wrz 2024 23:26 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
czy ta apka ma opcję pokazywania ceny wizz discount club , ktoś się orientuje jak to zrobić ?
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN
#462 PostWysłany: 11 Wrz 2024 23:31 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Żadne ota nie pokazuje ceny WDC?
pabien lubi ten post.

#463 PostWysłany: 12 Wrz 2024 07:04 

niebieski
Żadne
 Profil Relacje PM off
mediolan uważa post za pomocny.

#464 PostWysłany: 12 Wrz 2024 10:43 

Mam problem. Mianowicie zakupiłem bilet przez Trip na lot Wizzair. Rezerwację dodałem do swojego konta w Wizz i wszystko było ok. Wczoraj do tej rezerwacji chciałem dokupić sobie priority i płatność z niewiadomej przyczyny została odrzucona i w tym momencie przy mojej rezerwacji mam komunikat „Flight underpaid”.
Zadzwoniłem do Wizzair żeby to rozwiązać ale oni chcą adresu e-mail lub numeru telefonu z którego dokonywany był zakup biletu przez Trip. Mam pytanie czy Trip takie dane udostępni ?? Wydaje mi się że Trip zakupił bilet z adresu i telefonu z Chin. Ktoś przechodził coś podobnego i da się tą rezerwację jakoś odblokować??Pzdr
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 12 Wrz 2024 16:28 

HON fly4free
W ramach obecnej promocji LOT (trwa do środy 18.09), całkiem przyjemne ceny - od 74 zł one way - na trasie LO: KRK-WAW w apce. W różne dni, różne godziny dostępne, nie tylko te skrajne. Niestety, w drugą stronę z sobie tylko wiadomych powodów trip.com wystawia taryfę z "przymusowym" bagażem nadawanym... (jak ktoś potrzebuje i nie ma statusu co najmniej FTL to też może się zainteresuje... około 158 zł).
Załącznik:
_n1.png
_n1.png [ 97.96 KiB | Obejrzany 1746 razy ]

Inne miasta - w takim kierunku, w którym trip.com serwuje jak należy, bez bagażu nadawanego.

Z Poznania:
Załącznik:
_n7.png
_n7.png [ 43.24 KiB | Obejrzany 1697 razy ]

Z Rzeszowa do wyboru do koloru:
Załącznik:
_n5.png
_n5.png [ 138.19 KiB | Obejrzany 1722 razy ]

Z Katowic:
Załącznik:
_n2.png
_n2.png [ 50.26 KiB | Obejrzany 1737 razy ]

Z Lublina:
Załącznik:
_n4.png
_n4.png [ 41.99 KiB | Obejrzany 1728 razy ]

Z Bydgoszczy:
Załącznik:
_n3.png
_n3.png [ 42.07 KiB | Obejrzany 1733 razy ]

Wrocław - wyjątek od reguły :lol: to znaczy z WAW jest z podręcznym, też sporo do wyboru:
Załącznik:
_n6.png
_n6.png [ 169.37 KiB | Obejrzany 1707 razy ]

Z tytułu tego ostatniego: z Krakowa do Wrocławia w 2 h 25 min:
Załącznik:
_n8.png
_n8.png [ 52.25 KiB | Obejrzany 1647 razy ]

Ostatnio edytowany przez man4business 12 Wrz 2024 17:07, edytowano w sumie 7 razy
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

#466 PostWysłany: 12 Wrz 2024 16:37 

niebieski
Próżno szukać logiki, na przykładzie trasy WAW-WRO: wyloty z WAW pokazują taryfę z samym podręcznym a powroty już z rejestrowanym. Przy RT wychodzi marginalnie więcej niż 2xOW więc też całkiem ok.
 Profil Relacje PM off
man4business lubi ten post.

#467 PostWysłany: 12 Wrz 2024 16:42 

HON fly4free
Tak, tylko po co kupować /rt jak można w większym komforcie mieć dwa razy /ow. Chyba, że ktoś liczy na "zmianę" w pierwszą stronę, ale raczej mało prawdopodobne. Nie ma sensu już z trip.com debatować czemu tak robią (serwują losowo Economy Saver), jak już przez te dyskusje przeszedłem i mam dość :lol: trzeba brać, co dają.
 Profil Relacje PM off
Pecel87 lubi ten post.

#468 PostWysłany: 12 Wrz 2024 16:47 

niebieski
Miałem na myśli przypadek, gdy ktoś RT potrzebuje a 2x OW się kupić nie da (w atrakcyjnej cenie), bo trip podrzuca tylko taryfy z rejestrowanym. W przypadku RT się odnajduje i zapomina o „obowiązkowym” rejestrowanym.
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 12 Wrz 2024 16:49 

HON fly4free
Niestety nie. W takiej sytuacji obowiązuje taryfa bardziej restrykcyjna, czyli widzisz tylko z bagażem podręcznym, ale cena jest z dokładnością do złotówek taka jak suma z podręcznym i z nadawanym.
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 12 Wrz 2024 17:00 

złoty
Ostatnio kupowałem SK i też nie widziało tej najniższej taryfy, ale za to z 2ma podręcznymi i z nadawanym było taniej niż na oficjalnej więc tak jak napisał @man4business - trzeba brać co dają ;)
 Profil Relacje PM off
man4business lubi ten post.

#471 PostWysłany: 12 Wrz 2024 18:54 

Loty: 84
Kilometry: 113 769
niebieski
miluss napisał(a):
Mam problem. Mianowicie zakupiłem bilet przez Trip na lot Wizzair. Rezerwację dodałem do swojego konta w Wizz i wszystko było ok. Wczoraj do tej rezerwacji chciałem dokupić sobie priority i płatność z niewiadomej przyczyny została odrzucona i w tym momencie przy mojej rezerwacji mam komunikat „Flight underpaid”.
Zadzwoniłem do Wizzair żeby to rozwiązać ale oni chcą adresu e-mail lub numeru telefonu z którego dokonywany był zakup biletu przez Trip. Mam pytanie czy Trip takie dane udostępni ?? Wydaje mi się że Trip zakupił bilet z adresu i telefonu z Chin. Ktoś przechodził coś podobnego i da się tą rezerwację jakoś odblokować??Pzdr

Trzeba zadzwonić do konsultanta Trip.com i poprosić o udostępnienie danych z których dokonano zakupu biletu. Trwa to kilka godzin. Potem można dzwonić na infolinię Wizzair.
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 12 Wrz 2024 19:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Image
Od wczoraj taki problem, trip nie chce pobierać miejsc, intra EU lub każde inne połączenie. Dane aplikacji usunięte, IOS. Czy problem jest powszechny?
 Profil Relacje PM off  

#473 PostWysłany: 12 Wrz 2024 21:11 

niebieski
@man4business Jaki region masz ustawiony w app, że Ci pokazuje takie ceny na krajówki?
 Profil Relacje PM off  

#474 PostWysłany: 12 Wrz 2024 21:14 

HON fly4free
Dowolny, który daje zniżkę. na ten moment: język English, kraj United Kingdom, waluta PLN (dobrze przelicza). Dla przypomnienia, apka pozwala na trzy zakupy ze zniżka na rok... potem trzeba zmienić konto ;-) co jest dość proste.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#475 PostWysłany: 13 Wrz 2024 08:03 
Awatar użytkownika

złoty
miluss napisał(a):

Paweł J napisał(a):
miluss napisał(a):

Trzeba zadzwonić do konsultanta Trip.com i poprosić o udostępnienie danych z których dokonano zakupu biletu. Trwa to kilka godzin. Potem można dzwonić na infolinię Wizzair.

Normalnie w liniach rejsowych wchodzisz w rezerwację na stronie linii i zmieniasz dane. A w przypadku W6 i innych LLC nie wiem jak to teraz wygląda. Kupując bilety w tej apce widniały takie dane kontaktowe: flight_service(małpa)trip.com, a tel. +86 13651757240.

#476 PostWysłany: 15 Wrz 2024 10:11 

Paweł J napisał(a):
miluss napisał(a):

Trup udostępnił dane i W6 odblokował lot. Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off
Uffff lubi ten post.

#477 PostWysłany: 15 Wrz 2024 11:57 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
miluss napisał(a):
Trup udostępnił dane

Głos z zaświatów. :lol:
6 ludzi lubi ten post.

#478 PostWysłany: 16 Wrz 2024 12:00 

złoty
From 13th Sep until 27th Sep there are plenty of flight offers available when you book your flight with LOT Polish Airlines. Explore some of LOT’s new destinations: Tashkent, Athens, Riyadh, Lyon, Larnaca, Tenerife or Lisbon.

Regardless of direction or route length, we provide the highest level of travel comfort, offering world-class services. Be our guest! A comfortable seat on board is waiting for you. On flights within Europe and the Middle East we offer two cabin classes: LOT Economy and LOT Business Class. On flights over 5,5 hours (Dubai, Riyadh, Tashkent, and Astana) Economy and Premium Economy classes are offered. On long-haul flights (operated by Dreamliner) we invite you to experience all 3 classes (Economy, Premium Economy, and Business).

Załączniki:
IMG_3655.jpeg
IMG_3655.jpeg [ 494.66 KiB | Obejrzany 1041 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#479 PostWysłany: 19 Wrz 2024 16:25 

HON fly4free
Czy ktoś kupował ostatnio np. krajówkę? Cały czas dostaję przy próbie przejścia do płatności:
Załącznik:
_n1.png
_n1.png [ 62.58 KiB | Obejrzany 843 razy ]

Wszystko jedno czy konto ze zniżką, czy bez zniżki, cache wyczyszczony, wersja najbardziej aktualna. Z bagażem podręcznym, z bagażem nadawanym - to samo. One way, return, też to samo.
Support rozkłada ręce. Poleca kupić na stronie linii.... wtf. Może ktoś spróbować taki zakup? - czy dojdzie do płatności chociaż?
 Profil Relacje PM off  

#480 PostWysłany: 19 Wrz 2024 16:39 

HON fly4free
Kupowałem kilka dni temu - wszystko bez problemu (LO).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość