Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Aplikacja Trip.com
#421 PostWysłany: 26 Cze 2024 21:07 

Czyli coś przeoczyłem,przepraszam za OT.
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#422 PostWysłany: 01 Lip 2024 12:51 

złoty
Czy ktoś miał z Was taki problem?
Wpisuje PNR i nazwisko, wywala taki komunikat.

Załączniki:
IMG_20240701_124730.jpg
IMG_20240701_124730.jpg [ 151.44 KiB | Obejrzany 1813 razy ]
 Profil Relacje PM off
Antek12 lubi ten post.
Antek12 uważa post za pomocny.

#423 PostWysłany: 01 Lip 2024 13:01 
Awatar użytkownika

złoty
Kiedyś tak miałem w Wizz, nie pamiętam czy rezerwacja z tripa czy z czego, zadzwoniłem na infolinię wizz, powiedziano mi, że rezerwacja jest prawidłowo założona i że będę mógł się odprawić normalnie, z tego co pamiętam, zaczęło działać nawet przed odprawą.
 Profil Relacje PM off
kucharjb lubi ten post.
kucharjb uważa post za pomocny.

#424 PostWysłany: 01 Lip 2024 15:14 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
@kucharjb Niedawno też tak miałem. Udało mi się w końcu dodać rezerwację do konta robiąc to w aplikacji. I wyszukało mi ją nie po nazwisku, ale po imieniu :shock: (choć nie były one ze sobą zamienione).
kucharjb lubi ten post.
kucharjb uważa post za pomocny.

#425 PostWysłany: 01 Lip 2024 16:19 

Mam jeszcze jedno lamerskie pytanie,czy robiąc rezerwację przez trip.com Wizz dolicza opłatę administracyjną?
 Profil Relacje PM off  

#426 PostWysłany: 01 Lip 2024 18:55 

złoty
Udało się w aplikacji (Język angielski). Wyszukało po nazwisku, chodź zapisało się do konta dopiero po kilku próbach.
 Profil Relacje PM off
Antek12 lubi ten post.
Antek12 uważa post za pomocny.

#427 PostWysłany: 02 Lip 2024 20:28 

Loty: 94
Kilometry: 212 331
niebieski
@Beno rezerwowałem 2 loty w zeszłym tygodniu przez apke trip.com, nic nikt nie doliczał. Rezerwacje normalnie dodałem do konta w apce wizza
 Profil Relacje PM off
Beno uważa post za pomocny.

#428 PostWysłany: 04 Lip 2024 01:14 

złoty
Ruszyła nowa promocja, w ramach której można kupić voucher na pobyt w hotelu do wykorzystania w przyszłości.

Przykładowo:
Załącznik:
promo1.png
promo1.png [ 127.51 KiB | Obejrzany 1391 razy ]

Załącznik:
promo2.png
promo2.png [ 67.36 KiB | Obejrzany 1391 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#429 PostWysłany: 04 Lip 2024 01:21 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 568
Kilometry: 861 604
Dorzucę jeszcze warunki:
Terms and Conditions (ID: XX-10299)
This promotion is held by Trip.com Travel Singapore Pte. Ltd (""Trip.com"" or ""we""). Participants should read the promotion terms and conditions carefully to decide whether to join in this promotion.

1. Promotion period: From 00:00 (GMT+8) on July 4, 2024, until 23:59 (GMT+8) on July 7, 2024. The offer is limited while stocks last. (""Promotion Period"").
2. Promotion platforms: Trip.com website on both desktop, mobile, and mobile app (Version 7.5 or above).
3. Eligible User: Registered users of Trip.com who meet the specific participation requirements for different promotions.
4. Due to the limited quantities of promotional products with discounts, your selected booking may be sold out on certain dates. The prices of the promotion products below are subject to change without prior notice. Please visit and refresh the specific product page to confirm availability, prices, and applicable terms and conditions.
5. Each member can only use each promo code once during the Promotion Period. Only one promo code can be applied to each booking. (Using the same Trip.com account, mobile number, mobile device or email, etc. will result in you being identified as the same individual user.)
6. Trip.com reserves the right to suspend, terminate, or change any promo codes and any bookings using the promo codes at any time without notice or compensation if we reasonably believe that the use of the promo code is illegal, unauthorized, fraudulent, or unlawful. In the event of any dispute, Trip.com reserves all rights of final interpretation and decision.
7. The terms and conditions and applicable products may be changed without prior notice. Trip.com reserves all rights of final interpretation and is eligible to adjust at any time within the limits permitted by law, which includes the disqualification of users from participating if they fail to comply with the terms and conditions of the promotion.
8. Disclaimer: To the maximum extent permitted by law, in no event will the Promoter be liable to you for any direct, indirect, special, incidental, exemplary, punitive or consequential damages (including loss of use, data, business, or profits) arising out of or in connection with your participation in this promotion, whether such liability arises from any claim based upon contract, warranty, tort (including negligence), strict liability, or otherwise, and whether or not the Promoter has been advised of the possibility of such loss or damage. For any losses caused by flight cancellations, delays, or any other reasons not attributable to Trip.com, Trip.com does not assume responsibility.
9. All information, including personal information (""Information"") submitted or known to Trip.com and/or its affiliates in connection with this promotion will only be used for the purposes set out in and treated in accordance with these Terms and Conditions and those stipulated in the Privacy Policy of Trip.com at https://pages.trip.com/service-guidelin ... en-sg.html (""Privacy Policy"").
10. Governing law: You agree that this promotion is governed, interpreted, and enforced by the laws of Singapore without regard to its conflict of laws principles. All legal actions, claims, or proceedings arising out of, or in connection with this Promotion must be brought in a court of competent jurisdiction in Singapore.
11. If any terms of the Promotion shall be held to be invalid, illegal or unenforceable, the legality and enforceability of the remaining terms shall not in any way be affected or impaired thereby.
12. Participation in this promotion will be deemed to be your consent and endorsement of these promotion terms, Trip.com Terms and Conditions [https://trip.com/] and Privacy Policy. Please do not participate if you have any outstanding questions or doubts about these or any other applicable terms and conditions.
rozbicki lubi ten post.

#430 PostWysłany: 04 Lip 2024 08:22 

niebieski
Warto dodać, że ta promocja dotyczy hoteli w Azji.
 Profil Relacje PM off  

#431 PostWysłany: 04 Lip 2024 09:01 

HON fly4free
Nie tylko w Azji.
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 04 Lip 2024 09:04 

platynowy
Vouchery hotelowe - tylko w Azji.
 Profil Relacje PM off  

#433 PostWysłany: 04 Lip 2024 09:10 

HON fly4free
Powtarzam - nie tylko: są także vouchery na wybrane hotele we Włoszech, Turcji i Portugalii. Nie oceniam w tej chwili opłacalności, bo nie analizowałem.
 Profil Relacje PM off  

#434 PostWysłany: 19 Lip 2024 21:17 

Mam pytanie: bilety kupione w aplikacji, lot ryanair, potem doszło do jego potwierdzenia na koncie ryanair: czy trip zrobi za mnie odprawę odgórnie czy sami bedziemy mogli, w dowolnym momencie? (skoro lot zapisany jest na naszym koncie, potwierdzony)
 Profil Relacje PM off  

#435 PostWysłany: 19 Lip 2024 21:21 

złoty
Niby jest taka opcja,ale jednak zawsze sam sie odprawiałem dla świętego spokoju
 Profil Relacje PM off  

#436 PostWysłany: 19 Lip 2024 21:23 

Chodzi o to, że lot np o 8, samodzielnie zrobilibyśmy odprawę np o 12, czy trip zrobi za nas wczesniej?
wolę poczekać do końca
 Profil Relacje PM off  

#437 PostWysłany: 19 Lip 2024 21:27 

złoty
Trip z tego co pamietam pisał że ci dostarczy odprawe do 3-4 h przed lotem,ja bym nie chciał ryzykować w przypadku gdy by im sie zapomniało,pewnie chcesz czekać do końca żeby siedzieć przy oknie zgaduje😄raczej nie powinni ci wysłać szybciej,i nie wiem czy nie trzeba tam zaakcoetować że chcesz od nich odprawe
 Profil Relacje PM off  

#438 PostWysłany: 26 Lip 2024 08:58 
Awatar użytkownika

złoty
Jakie macie doświadczenia ze zmianą terminu lotu, w przypadku zmiany rozkładu przez przewoźnika? Ktoś próbował? Krzyczą sobie opłatę, a może dla statusowych użytkowników robią to free. Rozważam zakup lotu TK, przez apkę wyjdzie mi ok. 1200zł, a przez stronę przewoźnika 1400zł.

#439 PostWysłany: 26 Lip 2024 09:27 

złoty
Oplaty jako takiej sobie nie zyczyli, ale też zmiana lotu przez konsultanta bywa uciążliwa. Raz kiedyś wydebilem od nich dane do rezerwacji wizzaira i sam zadzwoniłem i zmieniłem lot na inny. Potem dzwonili z trip i chcieli to zmieniać jeszcze raz, bo się trasa zmieniła i chcą mi pomóc. Ostatnio zmieniły się godziny dość nieznacznie i mogłem sobie samodzielnie zmienić w aplikacji. Jak zacząłem rozmawiać z konsultantem, to powiedział że zmiana nie znaczna i się nie należy, a skasować nie można, bo rezerwacja bezzwrotna. System automatyczny działa jednak bardzo dobrze i pozwolił mi na skasowanie lotu, a następnie kupienie nowego w niższej cenie.
Natomiast w przypadku hotelu jak była zamknięta recepcja i nie mogłem się zameldować, to bez problemu w piętnaście minut zamienili mi nocleg na lepszy hotel w pobliżu.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#440 PostWysłany: 26 Lip 2024 10:18 
Awatar użytkownika

złoty
Raz miałem zmiany w A3 ale apka krzyczała dopłaty za nowe terminy (różnica w taryfie), na infolinię nie dzwoniłem. Nie wiem jak jest z innymi przewoźnikami.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 662 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości