Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zwiedzanie Varanasi
#1 PostWysłany: 07 Gru 2025 12:50 

Czy ktoś mógłby się podzielić jakimiś zarówno ogólnymi radami odnośnie Varanasi, jak również może będzie miał odpowiedzi na moje konkretne kwestie poniżej?

1. Transport po Varanasi (np. opcje dojazdu do Sarnath/Dhamekh Stupa).
2. Atrakcje - co warto zobaczyć?
3. Myślałem nad wycieczką po Gangesie wzdłuż Ghatów przed/o zachodzie słońca lub o poranku. Chodzi oczywiście o te ichniejsze małe łódeczki, a nie o jakiś wycieczkowiec. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie? Ile to może kosztować, czy da się załatwić przed przyjazdem online, w jakim miejscu można taką opcję znaleźć?
 Profil Relacje PM off  

Szarm el-Szejk z aquaparkiem i strefą spa 💦🌴 Tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2719 PLN Szarm el-Szejk z aquaparkiem i strefą spa 💦🌴 Tydzień z all inclusive w 4* hotelu za 2719 PLN
Ryga okołoweekendowo za 511 PLN 😍🏰 Wakacyjny city break (loty + hotel ze śniadaniami) ✈️☕ Ryga okołoweekendowo za 511 PLN 😍🏰 Wakacyjny city break (loty + hotel ze śniadaniami) ✈️☕
#2 PostWysłany: 07 Gru 2025 13:36 
Awatar użytkownika

Loty: 113
Kilometry: 364 113
1) Z kumplem wynajęliśmy tuk-tuka
3) Kręcąc się po Ghatach zapewne łódkarze sami cb znajdą zapytując o wycieczkę po Gangesie. Jeśli nie (w co wątpię) to zawsze można zagadać przy ów Ghatach ludzi na łodziach i umówić się np. na następny dzień z rana czy z rana na wieczór. Cen nie podam bo byłem tam już wiele lat temu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość