Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zniżki studenckie
#1 PostWysłany: 26 Wrz 2017 11:59 

Za dwa tygodnie lecę na przedłużony weekend do Doncaster. Czy wiecie może, czy akceptowane są tam zniżki dla studentów na bus/pociąg bo chcę sobie tam trochę pozwiedzać? Jeśli tak to czy wystarczy polska legitymacja (ta plastikowa) czy muszę wyrobić ISIC?
 Profil Relacje PM off  

Czy Polska może mieć ✈️ transport 💺 lotniczy ✈️ na miarę potrzeb pasażerów? Macie realny wpływ na rozwój lotnictwa w kraju❗️ Czy Polska może mieć ✈️ transport 💺 lotniczy ✈️ na miarę potrzeb pasażerów? Macie realny wpływ na rozwój lotnictwa w kraju❗️
Za ocean bez stresu 🌊✈️ NYC prosto z Berlina już od 1458 PLN 🌤️😎 Także w wakacje Za ocean bez stresu 🌊✈️ NYC prosto z Berlina już od 1458 PLN 🌤️😎 Także w wakacje
 Temat postu: Re: Zniżki studenckie
#2 PostWysłany: 26 Wrz 2017 12:01 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Google?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Wrz 2017 12:11 

Zawsze wydawało mi się, że forum jest od zadawania pytań - widocznie całe życie w niewiedzy ;) Co do busów to znalazłem, jednak zależy mi głównie na Virgin Trains a tam tego znaleźć nie mogę ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Wrz 2017 12:19 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

forum, łacina: «spotkanie poświęcone omawianiu spraw z określonej dziedziny; też: grupa ludzi biorących udział w takim spotkaniu»

Warto poszukać ciut samemu (XXI i internet pomaga), dopisać i poprosić o dalszą pomoc.
https://www.virgintrains.co.uk/tickets/ ... ards/16-25
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Wrz 2017 12:22 

Dziękuję :) i obiecują podszkolić swoją łacinę - słowo na k już nie wystarcza ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Wrz 2017 13:49 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
niebieski
Witam, mieszkam w UK i szczerze powiedziwaszy nie wydaje mi sie, zeby byly jakies znizki dla studentow jezeli chodzi o pociag czy bus. Musialam dzieciom (syn studiuje w Uni) wyrobic rail card 16-25 ktora kosztuje £30 na rok i znizka jest 30% off peak time. Nie wazne czy jeste w edukacji czy nie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Wrz 2017 14:37 

raczej tylko dla uczniow z UK majacych karte NUS to daje ona 20% znizki na National Express, pociag tak jak wyzej wspomniane trzeba kupic Railcard za £30, na virgin train sensowna znizka to oni 2,3 raz do roku robia spora promocje i bilety mozna kupic Londyn-Edynburg za £12, jakies krotsze odcinki Lodnyn-Mnachester za £5 itp. inaczej trzeba placic w setkach :)

co do studentow to tu jest inne podejscie, jak ktos studiuje £9000 na rok, to go stac i nie trzeba znizek dawac :)
tak poza tym gdzies w sklepach odziezowych, kinach, jakichs restauarcjach typu burger king, nando mozna spotkac 10% znizki (ale to tez chyba tylko NUS karta)
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości