Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5872 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 294  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 06 Sie 2014 21:59 

Warszawa, Katowice to miasta bardzo uprzywilejowane jeśli chodzi o siatkę i ilość lotów.
Dlaczego z Poznań nie przybywa tak połączeń jak z tych dwóch miast?

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#262 PostWysłany: 06 Sie 2014 22:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Bo taka mają politykę,latają skąd będzie więcej pasażerów i będzie więcej zysku
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 06 Sie 2014 22:12 

niebieski
lami napisał(a):
Warszawa, Katowice to miasta bardzo uprzywilejowane jeśli chodzi o siatkę i ilość lotów.
Dlaczego z Poznań nie przybywa tak połączeń jak z tych dwóch miast?

Warszawa oraz GOP to najwieksze aglomeracje w Polsce, wiec ma to sens.
Warszawa - troche sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Do 2012 cala Polska miala Ryanaira oprocz stolicy i pokornie trzeba bylo jechac do Lodzi, Ktw, Gdanska, czy Twojego Poznania :)
Teraz mamy dobry czas dla stolicy, FR i W6 ostro konkuruja a zyskuje na tym pasazer.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#264 PostWysłany: 06 Sie 2014 22:42 

Loty: 63
Kilometry: 71 702
Zauważyłem nowe połączenie w systemie z Kijowa (IEV) do Moskwy (VKO).
Ciekawe czy zostanie uruchomione, jakos ostatnio między tymi państwami nie ma przyjaźni... :)

Będzie ciekawa opcja na składaki z wylotem z KTW. Duzy podręczny i bagaż rejestrowany w cenie :)
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 07 Sie 2014 08:29 

stanpl napisał(a):
Zauważyłem nowe połączenie w systemie z Kijowa (IEV) do Moskwy (VKO).
Ciekawe czy zostanie uruchomione, jakos ostatnio między tymi państwami nie ma przyjaźni... :)

Będzie ciekawa opcja na składaki z wylotem z KTW. Duzy podręczny i bagaż rejestrowany w cenie :)

Bilety są już w systemie, ceny od 206 PLN RT. Loty 3x w tygodniu poniedziałek, środa, piątek, pierwszy lot zaplanowano 30 września.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 07 Sie 2014 14:15 

Wizzair od początku września do końca marca zawiesza wszystkie loty z Warszawy, Katowic i Pragi do Tel-Awiwu.

Połączenie z Warszawy do Izraela będzie wznowione od sezonu letniego 2015.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 07 Sie 2014 14:18 

Dostalem emaila z anulacja lotow z Warszawy do Izraela. Loty miały się odbyc w styczniu i marcu, wszystkie skasowane:

We regret to inform you that a flight in your booking (confirmation code: XXXXXX) has been cancelled. Wizz Air sincerely apologizes for the inconvenience this cancellation may cause. Our Call Centre will contact you to discuss your options which are listed below. Should you wish to speed up this process, please call the Wizz Air schedule change assistance (local rate) numbers. Contact telephone numbers in your country can be found by clicking here. (Please note that those numbers are dedicated solely to passengers requiring assistance due to schedule change and no other queries will be handled.)
 Profil Relacje PM off  

#268 PostWysłany: 07 Sie 2014 14:42 

Tak więc Tel-Awiw skasowany, może w zamian Wizzair wrzuci np. Dubaj z Katowic? Byłby hit:)
 Profil Relacje PM off  

#269 PostWysłany: 07 Sie 2014 14:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Dziś jak robiłem reklamacje przez ich stronę znalazłem to

Znamy, coś więcej?

Załączniki:
amman.PNG
amman.PNG [ 10.87 KiB | Obejrzany 1472 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#270 PostWysłany: 07 Sie 2014 15:16 

Jordania?? Hmmm..ciekawe... Sprawdzałem kod strony głównej gdzie są wszystkie lotniska do wyboru - javascript, ale Ammanu nie znalazłem:)
W kodzie reklamacji: https://wizzair.com/pl-PL/Claims rzeczywiście figuruje Amman!
Trzeba by przeanalizować, czy są jeszcze jakieś różnice.
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 07 Sie 2014 18:11 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
Zeus napisał(a):

Znamy, coś więcej?

mam nadzieje, że to zwiastun nowego kierunku,
może być za Tel Aviv

#272 PostWysłany: 07 Sie 2014 18:22 

srebrny
^ Wczoraj wjechało 8 nowych kierunków. "Zupełnie przypadkiem" dzisiaj odpadł Tel Aviv. Oby nie zabrali kolejnych połączeń.

#273 PostWysłany: 07 Sie 2014 18:57 

Loty: 218
Kilometry: 294 994
Sudoku napisał(a):
Ale się rozbujali.

Belfast chyba po raz pierwszy w Wizzie.

Czyżby tylu Litwinów pracowało w Irlandii Płn., że uruchamiają to połączenie z Wilna?

Belfast parę lat temu już był (z WAW).

Co do anulowania Tel Avivu - można przubukować na jakąkolwiek inną datę. Ja zamieniłem sylwester na majówkę.
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 10 Sie 2014 14:10 
Awatar użytkownika

Loty: 601
Kilometry: 686 519
niebieski
ziberro napisał(a):
Co do anulowania Tel Avivu - można przubukować na jakąkolwiek inną datę. Ja zamieniłem sylwester na majówkę.

Mam pytanie - czy musiałeś coś dopłacać do różnicy ceny biletu? Dzisiaj do mnie zadzwonili, że zmiana jest owszem możliwa, ale z dopłatą różnicy kwoty. Wcześniej podczas rozmowy z konsultantem wynikało, że to nie ma znaczenia. Może komuś się udało tak bezproblemowo załatwić sprawę? Bilety kosztowały ~180PLN/os/RT, więc wolałbym lot zamienny niż kupno nowego.

#275 PostWysłany: 10 Sie 2014 20:00 
Awatar użytkownika

Loty: 328
Kilometry: 456 296
niebieski
Mi dali możliwość tylko zwrotu kasy - zamiana lotu podobno jest tylko mozliwa na lot 30 dni później, a ponieważ lot mialem w styczniu, to nie chcieli zmienić na lot w kwietniu. Moze dlatego, ze mialem lot dla pięciu osob z promocji 10 lat wizza - w sumie za 1300 za całość. Kategorycznie odmówili mi zamiany.

#276 PostWysłany: 11 Sie 2014 07:43 

niebieski
paweł p napisał(a):
Mi dali możliwość tylko zwrotu kasy - zamiana lotu podobno jest tylko mozliwa na lot 30 dni później, a ponieważ lot mialem w styczniu, to nie chcieli zmienić na lot w kwietniu. Moze dlatego, ze mialem lot dla pięciu osob z promocji 10 lat wizza - w sumie za 1300 za całość. Kategorycznie odmówili mi zamiany.

Dopóki wszyscy nie zaczną z całą stanowczością żądać zapewnienia na podstawie EU 261/04 alternatywnego lotu w oryginalnych datach, to będą pokazywać środkowy palec, bo czemu nie?

#277 PostWysłany: 11 Sie 2014 13:20 

Zeus napisał(a):

Znamy, coś więcej?

Tą samą drogą pojawił się też Beirut...
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 11 Sie 2014 13:49 
Awatar użytkownika

Loty: 34
Kilometry: 46 215
niebieski
A czy jest gdzieś do obejrzenia siatka obiegów maszyn, czy też trzeba samemu przeglądać listy połączeń i dopasowywać?

Np jednodniówka WAW-GSE jest możliwa, bo z GSE leci do Tuzli i wraca (a my wtedy myk nad morze).
 Profil Relacje PM off  

#279 PostWysłany: 21 Sie 2014 08:42 

Loty: 465
Kilometry: 791 726
niebieski
Orientujecie się kiedy Wizz wrzuci bilety na wiosnę na ,,stare" trasy? Do 20 października mogę przedłużyć członkostwo WDC za niższą cenę, ale żeby to zrobić, muszę kupić bilet. A interesuje mnie Alesund z Gdańska na maj 2015 r. :)

#280 PostWysłany: 22 Sie 2014 15:52 

łowca napisał(a):
A czy jest gdzieś do obejrzenia siatka obiegów maszyn, czy też trzeba samemu przeglądać listy połączeń i dopasowywać?

Np jednodniówka WAW-GSE jest możliwa, bo z GSE leci do Tuzli i wraca (a my wtedy myk nad morze).

Podłączę się pod to pytanie, chociaż podejrzewam, że chyba ciężko o coś takiego. Chyba, że po reg'u samolotu przeanalizować kolejne loty (np. na FR24) i wyciągnąć wnioski :)

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5872 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 294  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości