Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5872 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 294  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 29 Lip 2014 13:01 

Loty: 135
Kilometry: 254 214
NEWS

Wizz Air, the largest low-cost airline in Central and Eastern Europe, announced a new route from London Luton to Poprad Tatry which will commence on 28th October 2014. The new service will initially operate 3 times a week.

Tickets for Poprad - London Luton flights are already on sale and can be booked on wizzair.com

Bilety dostepne od 39 EUR RT ; 19,99 OW

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#242 PostWysłany: 29 Lip 2014 15:57 
Awatar użytkownika

srebrny
Matt80 napisał(a):
NEWS

Wizz Air, the largest low-cost airline in Central and Eastern Europe, announced a new route from London Luton to Poprad Tatry which will commence on 28th October 2014. The new service will initially operate 3 times a week.

Tickets for Poprad - London Luton flights are already on sale and can be booked on wizzair.com

No i będziemy mieć Angoli na Chopoku ;) Co na to Zakopane?

#243 PostWysłany: 29 Lip 2014 16:33 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
wtak napisał(a):
Matt80 napisał(a):
NEWS

No i będziemy mieć Angoli na Chopoku ;) Co na to Zakopane?

jak to co? Nadal blokują budowę zakopianki.
Kurde niech wróci ten eurolot tylko,ze na całoroczna trasę z Waw i GDA do Popradu.

#244 PostWysłany: 29 Lip 2014 21:07 

niebieski
"From 1 November 2014 the airline will start operating 2 weekly flights from Timisoara to Bari, while from 14 March 2015 there will be a twice weekly service from Cluj-Napoca to Bari. Both services will be operated on Tuesdays and Saturday".

http://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen269

Roku: Przeniesiony i połączony

Ostatnio edytowany przez Roku, 29 Lip 2014 21:24, edytowano w sumie 1 raz
Post/wątek nie na temat - źle dobrany dział na forum.
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 30 Lip 2014 13:01 

moolek napisał(a):
Poszaleli z tą siatką... Rezerwowałem na 14.02 a teraz w rezerwacji mam 15.02 - żadnej informacji o zmianie.. Tak poprostu mogą sobie to zmienić ?? Ta zmiana całkowicie psuje moją podróż... Co robić ?

Czy w takim przypadku przewoźnik nie powinien zapewnić alternatywnego połączenia ? ( 1 dzień to znacząca zmiana) Jedyna opcja to podróż z Katowic do których mam 2xdalej niż do Warszawy...

Ja mam w tym momencie sytuację, że zmienione loty z Warszawa -Kutaisi na Katowice - Kutaisi zostały mi odwołane i wizzair proponuje mi zmianę z powrotem na wylot z Warszawy, w/w loty znikają zupełnie z konta na wizzair.com bez jakiejkolwiek informacji... Nie po to zmieniałem na Katowice z niepasującej Warszawy.
Podsumowując zostałem z ręką w nocniku jak pewnie większość ludzi która skorzystała z promocji do Doha....
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 30 Lip 2014 14:08 

Czy ktoś miał może rezerwację na trasie Kutaisi-Katowice na okres późniejszy niż październik? Chciałem korzystając z promocji dokupić bagaż, i okazało się że moja rezerwacja znikła z systemu. Nie można też na stronie wizzair rezerwować lotów na ten okres. Na mailu mam fakturę "zwrotną", ale niższą kwotę niż zapłaciłem. Zwrotu jeszcze nie otrzymałem.
To jakiś błąd w ich systemie, czy odwołali loty po październiku? Do Kutaisi miałem lecieć z Warszawy, i ta rezerwacja mi została. Tylko nie wiem, czy ją wykorzystam, skoro na chwilę obecną nie mam jak wrócić. Czy Wizzair pozwoli ją odwołać ze zwrotem pełnej kwoty, czy traktuje to jako dwie zupełnie osobne sprawy? Ktoś już miał taką sytuację?

Reklamację złożyłem, ale nie mam jeszcze odpowiedzi.

Pozdrawiam
Maciek
 Profil Relacje PM off  

#247 PostWysłany: 30 Lip 2014 14:14 

Wystarczy zadzwonić na tani tel. wizzair 22 351-94-92 (w ramach abonamentu telefonicznego i wolnych impulsów połączenie bezpłatne), by za darmo zmienić na powrotny z Kutaisi do warszawy Chopin w terminie dla ciebie dogodnym (wcześniej zajrzyj na stronę wizzair i sprawdź jaka zmiana Ci pasuje z tej siatki lotów na tym kierunku co została), możesz też poprosić o zwrot całości kosztów rezerwacji na konto karty którą opłacono rezerwację lub 120% sumy rezerwacji na wskazane konto mywizz.
 PM off  

#248 PostWysłany: 30 Lip 2014 22:41 

Mam to samo. Ale już dzwoniłem na infolinie i złożyłem reklamację. To ich odpowiedź.

Cytuj:
W imieniu całego zespołu Wizz Air przepraszam za niedogodności związane ze zmianami w Pana rezerwacji. Zapewniam, że staramy się wykonywać loty zgodnie z wcześniej zaplanowanym rozkładem, jednak tak jak wszystkie inne linie lotnicze, czasami ze względów operacyjnych, jesteśmy zmuszeni do wprowadzenia zmian. Wiemy z jakim stresem i problemami wiąże się dla naszych pasażerów odwołanie lotu, niestety przyczyny handlowe zmusiły nas do ponownego rozplanowania połączeń i zmienienia siatki lotów już udostępnionej w sprzedaży.

Zgodnie z zaakceptowanymi przez Państwa, w momencie dokonywania rezerwacji, warunkami przewozu Wizz Air (art.4), a także zgodnie z mającym do nich stosunek nadrzędny Rozporządzeniem (WE) nr 261/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 11 lutego 2004 ustanawiającym wspólne zasady odszkodowania i pomocy dla pasażerów w przypadku odwołania lotu, przewoźnik ma prawo do wprowadzenia zmian w rozkładzie lotów, jeśli poinformuje o nich z wyprzedzeniem przynajmniej 14 dni.
Pasażerowie powiadamiani są mailem lub telefonicznie. Jeśli przewoźnik poinformuje pasażerów w terminie przewidzianym rozporządzeniem jest zwolniony z jakiejkolwiek rekompensaty pieniężnej, natomiast Pasażer, który nie akceptuje zmian w rezerwacji ma prawo wyboru pomiędzy:
- jedną bezpłatną zmianą daty lotu na lot na 14 dni przed planowaną datą wylotu lub 30 dni po tej dacie,
- otrzymaniem kredytu na konto klienta Wizz w wysokości 100% rezerwacji plus 20% taryfy biletu.
- zwrotem na kartę użytą do płatności za rezerwację,

Informujemy, że możemy dokonać bezpłatnej zmiany trasy na Warszawa –Kutaisi na datę 1 lutego 2015 roku. Prosimy o informację, czy dokonać zmiany w systemie.

Oczywiście zgodziłem się, bo miałem jeszcze 3 inne odcinki kupione. Jakoś przeboleję dojzad do W-wy :(

#249 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:26 

a jaki jest powód odwołania lotów do kutaisi w grudniu z katowic?
bo złożyłem już wniosek urlopowy i wynająłem nocleg....
teraz to dodatkowe 20% to lekka kpina.
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:32 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
exclusive85 napisał(a):
bo złożyłem już wniosek urlopowy i wynająłem nocleg....
teraz to dodatkowe 20% to lekka kpina.

Moze zmien na WAW ? a 20% to i tak dobra oferta, bo inne linie nic poza zwrotem nie daja.
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:37 
Awatar użytkownika

Loty: 650
Kilometry: 837 895
niebieski
exclusive85 napisał(a):

Tak bywa, miałem podobną sytuację kiedy leciałem do Gruzji liniami airBaltic. Siatka połączeń przwoźników czasem się zmienia i trzeba się z tym liczyć rezerwując bilety z wyprzedzeniem, dlatego warto rezerwować noclegi z bezpłatną możliwością anulowania lub zmiany... Z tego co mi wiadomo połączenienie nie cieszyło się odpowienio wysokim zainteresowaniem...

#252 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:38 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

NOWE TRASY WIZZ AIR Z WARSZAWY
Warszawa – Dortmund
Warszawa – Katania
Warszawa – Malta
Warszawa – Alicante
Warszawa – Lizbona
Warszawa – Turyn
Warszawa – Larnaka
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#253 PostWysłany: 06 Sie 2014 09:46 

srebrny
REWELACJA!

#254 PostWysłany: 06 Sie 2014 10:06 
Awatar użytkownika

Loty: 85
Kilometry: 142 681
niebieski
Bomba, już na stronie Wizz są terminy i ceny.

EDIT

Do wyboru z nowych lotów widzę, że jest jeszcze Werona (VRN)
 Profil Relacje PM off  

#255 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:08 

Loty: 465
Kilometry: 791 726
niebieski
Szkoda, że takie kierunki jak Turyn, Werona czy Katania tylko raz w tygodniu (sobota). Ale i tak jest dobrze :)

#256 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:39 

Bez przesady. Turyn i Verone mozna przylot/wylot spokojnie polaczyc z Bergamo lub Bolonia.
 Profil Relacje PM off  

#257 PostWysłany: 06 Sie 2014 11:45 

Kalendarze cen nowych tras już są w wyszukiwarce:) LINK >>

Dodatkowo Wizzair zaczął pomału wrzucać do systemu bilety na dotychczasowe trasy na sezon letni 2015 (tj. od kwietnia).

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 06 Sie 2014 12:40 

Świetne kierunki! A Turyn i Werona to chyba tylko oferta na zimę, dla wybierających się na narty, bo później już nie ma lotów.
Czekamy teraz na jakieś wzmocnienie kierunków z Katowic :)
 Profil Relacje PM off  

#259 PostWysłany: 06 Sie 2014 21:31 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Nowe połączenia:
Wilno - Frankfurt Hahn
Wilno - Belfast
Wilno - Malmo
Ryga - Liverpool
Ryga - Hamburg Lubeka
Ryga - Stavanger
 Profil Relacje PM off  

#260 PostWysłany: 06 Sie 2014 21:38 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
Ale się rozbujali.

Belfast chyba po raz pierwszy w Wizzie.

Czyżby tylu Litwinów pracowało w Irlandii Płn., że uruchamiają to połączenie z Wilna?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5872 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 294  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości