Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zmiana daty - DELTA
#1 PostWysłany: 21 Sty 2013 23:04 

Witam,

skorzystałem z promocji która pojawiła się na forum FLY4FREE, do Buenos Aires przez USA wylot z Amsterdamu. Dodatkowo kupiłem bilety do WAW/AMS/WAW, też na Delta.com (lot obsługuje KLM) bo było trochę taniej niż na KLM. I tu zaczyna się problem powrót z AMS do WAW kupiłem dzień przed przylotem z Buenos Aires (źle zobaczyłem daty), dzwoniłem na infolinie Delty do USA i powiedzieli że taryfa jest bezzwrotna i mam sobie kupić nowy bilet. Czy ktoś miał podobną sytuację? i czy ktoś ma pomysł jak załatwić przebukowanie biletu na następny dzień?

Pozdrawiam

Piotr C
 Profil Relacje PM off  

Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum Mega❗ Okołoweekendowy city brak w Albanii za 317 PLN 😎🤗 Loty i noclegi w centrum
W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem W😲😲W❗ Nowa Zelandia z Warszawy za 3584 PLN ✈️🧳 Loty z dużym bagażem
#2 PostWysłany: 21 Sty 2013 23:33 
Awatar użytkownika

srebrny
Tu masz lekture:
http://www.delta.com/content/www/en_US/ ... anges.html
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: paweł p oraz 14 gości