Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Sie 2018 16:34 

Dokąd
  • ZEA / Oman / Iran / Azja Środkowa / Wschodnia

Data wylotu
  • 15.10.2018

Data powrotu
  • 30.11.2018

Długość pobytu
  • 1-2 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Dubaj 22-29.11 z Katowic za 758 PLN RT

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    szukam ciepłego miejsca, na październik / listopad (lepiej listopad), najlepiej jakby była to Azja. Budżet max 1000zł/os. za bilety/wizy, ale do Dubaju da się taniej. Lecąc do Dubaju połączyłbym to z Omanem do którego wiza 200 zł i w tysiaku się mieszczę. Wiem o ostatniej promocji Scoota na Phuket za ok. 1000 ale loty niestety tylko na październik a to jeszcze pora deszczowa, nie chcemy aż tak ryzykować ;) Liczę na Wasze doświadczenie, może szukać całkiem innego celu, o którym wcześniej nie pomyślałem? Loty w przedziale cenowym 600-1000zł nie cieszą się dużą popularnością na portalu :D

Ostatnio edytowany przez Tomek Nowicki, 13 Sie 2018 21:59, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎 City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎
#2 PostWysłany: 13 Sie 2018 18:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Kraków-Amman 9-23 listopada za 429 zł + 200 zł za wizę. Być może udałoby się to zbić jeszcze bardziej robiąc przelot przez Cypr - tam relacja z Ammanem najtaniej wychodzi chyba 49 za odcinek, więc musiałbyś z Polski ogarnąć bilet na Cypr w dwie strony poniżej 330 zł.

W tamtym roku w okolicach października-listopada pojawiały się czartery do Ras-al-Kaimah za 349 zł, do Dubaju za 450 zł, do Omanu za 796 (choć do Omanu to pod koniec listopada i raczej trudno o dwa tygodnie) - to tyle jeżeli chciałbyś ryzykować i poczekać.
 Profil Relacje PM off
Tomek Nowicki lubi ten post.
Tomek Nowicki uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 13 Sie 2018 21:58 

Wyczerpująca odpowiedź, dzięki! Raczej ryzykowanie nie wchodzi w grę. Jordanię nawet taniej znalazłem ale po ostatnim wyjeździe do Maroko to poza Petrą niewiele się różnią te kraje w mojej opinii ;) Więc zrezygnowaliśmy z pomysłu. Dodaję do tematu również Iran, choć tam tanie linie nie latają...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Sie 2018 22:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Co do Iranu to nie do końca jednak... Warszawa-Bruksela-Istambuł-Teheran (powrót tak samo) -766 zł (ale jeszcze dolicz sobie wizy). UIA z Ukrainy też lata, bez kombinowania, ale trochę drożej.
 Profil Relacje PM off

#5 PostWysłany: 16 Sie 2018 02:15 
Awatar użytkownika

srebrny
Podrzucam jeszcze to:
waw-kbp-ika-kbp-waw-542pln,232,132105
 Profil Relacje PM off

#6 PostWysłany: 16 Sie 2018 14:47 

Dzięki! Właśnie mocno rozważam, z nieba spadło :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości