Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zabljak Durmitor
#1 PostWysłany: 22 Paź 2017 18:16 

niebieski
Chcąc zobaczyć choć przez kilka godzin piękno Durmitoru, skorzystaliśmy z opcji zwiedzania wynajętym jeepem. Kierowca w ten sposób sobie dorabia. Nie bardzo u niego z angielskiem, zna rosyjski i w razie potrzeby korzysta z translatora. Można się z nim dogadać. 4h jazdy kosztowało nas 100 euro. Myślę, że można się potargować, ale warto wcześniej ustalić co chcecie zobaczyć. My trafiliśmy na niego poprzez biuro, na które namiary znalazłem w internecie dzień przed planowanym wypadem do Zabljaka. Mam prywatny numer do tego kierowcy więc można kontaktować się bezpośrednio (korzysta z Viber). +38267215482 . Może komuś się przyda.
Załącznik:
durmitor3.jpg
durmitor3.jpg [ 71.66 KiB | Obejrzany 8370 razy ]
Załącznik:
durmitor2.jpg
durmitor2.jpg [ 78.12 KiB | Obejrzany 8370 razy ]
Załącznik:
durmitor1.jpg
durmitor1.jpg [ 75.81 KiB | Obejrzany 8370 razy ]
 Profil Relacje PM off
Japi_29 lubi ten post.

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość