Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Kwi 2013 16:52 

Witam,

ktos ma pomysl jak dojechac z Tangieru do Barcelony nie bankrutujac przy okazji?
Cena promu do Algaciras lub Tarify to okolo 15-20 euro na osobe. Co dalej? Hiszpanskie koleje chyba wyniosa mnie wiecej niz sam bilet do Polski. Na ulicy slyszalem, ze ponoc mozna dojechac busem do Barcelony za 12 euro, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Podroznikow obytych w warunkach hiszpanskich serdecznie prosze o pomoc ;)
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
All inclusive na Riwierze Tureckiej ☀️🌴 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1709 PLN 😎 All inclusive na Riwierze Tureckiej ☀️🌴 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1709 PLN 😎
#2 PostWysłany: 15 Kwi 2013 17:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
dezerter1337 napisał(a):
Witam,

ktos ma pomysl jak dojechac z Tangieru do Barcelony nie bankrutujac przy okazji?
Cena promu do Algaciras lub Tarify to okolo 15-20 euro na osobe. Co dalej? Hiszpanskie koleje chyba wyniosa mnie wiecej niz sam bilet do Polski. Na ulicy slyszalem, ze ponoc mozna dojechac busem do Barcelony za 12 euro, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Podroznikow obytych w warunkach hiszpanskich serdecznie prosze o pomoc ;)
Pozdrawiam

pociągiem od 45euro algeciras-bcn przez madryt (bcn-madryt nocnym, siedzenie za 13 euro jak Ci sie uda) i altaria miedzy mad-alg. to najtańsza kolejowa opcja na tej trasie i wiele zależy od tego czy sie uda znaleźć bilety w najniższych cenach(ponoć wrzucają je po trochu a nie wszystkie od razu)

#3 PostWysłany: 15 Kwi 2013 20:00 

Szczerze powiedziawszy, niewiele zrozumialem o tych pociagach :p
Sprawa wydaje sie wygladac podobnie do busa - 60 euro za trase Tangier > Barcelona.
Pytalem sie w roznych agencjach turystycznych o samoloty wychodzi na to, ze trzeba liczyc 100 euro minimum za lot z Tangieru do Barcelony.
Czy ktos moglby to sprawdzic przy uzyciu jakiejs dobrej szukajki?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Kwi 2013 20:26 

Litości.

Z Tangieru do Barcelony jest ok 1200 km - tyle co z Warszawy do Moskwy!. 45E za taką trasę to nie jest zła cena chyba, prawda?

Ja wiem, że komuś coś gdzieś uda się upolować, ale nie można być cały czas skąpa żyła.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Kwi 2013 20:56 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
kiedy w ogóle masz zamiar jechać?

#6 PostWysłany: 15 Kwi 2013 21:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Han Solo napisał(a):
Litości.

Z Tangieru do Barcelony jest ok 1200 km - tyle co z Warszawy do Moskwy!. 45E za taką trasę to nie jest zła cena chyba, prawda?

Ja wiem, że komuś coś gdzieś uda się upolować, ale nie można być cały czas skąpa żyła.

swoja drogą ja najzwyczajniej w świecie polecam... samolot. Trasa maroko -hiszpania nie jest specjalnie droga, za 30-50 euro się powinno oblecieć. Dzięki temu więcej czasu na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:23 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Dostań się z Tangieru do Malagi i potem Ryanair do BCN.

#8 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Skibek napisał(a):

jeśli gość nie jedzie w przeciągu najbliższego miesiąca to najtańsze połączenie ma pociągiem, tak jak wyżej wspomniałem.

z tangeru do malagi nie jest aż tak blisko a samolot z agp-bcn też jest tani jak barszcz

#9 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:40 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Ja bym wziął prom Tangier-Algeciras, potem autobus Algeciras do AGP i samolot .. ale to moje subiektywne zdanie.

#10 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:48 
Awatar użytkownika

niebieski
namteH napisał(a):
Skibek napisał(a):

jeśli gość nie jedzie w przeciągu najbliższego miesiąca to najtańsze połączenie ma pociągiem, tak jak wyżej wspomniałem.

z tangeru do malagi nie jest aż tak blisko a samolot z agp-bcn też jest tani jak barszcz

jeśli dobrze rozumiem podałeś cene 45 euro. Ryanairy AGP BCN chodzą aktualnie po 24.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:57 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Blackall napisał(a):
namteH napisał(a):
Skibek napisał(a):

jeśli dobrze rozumiem podałeś cene 45 euro. Ryanairy AGP BCN chodzą aktualnie po 24.

45 z centrum algeciras do centrum bcn( z tym że w madrycie musi zmienic dworce ale na to czas jest)

z algeciras do lotniska w maladze autobus kosztuje 19 euro wiec jak trafi na samolot za 24 ( na pociągi też musi trafić ale to znacznie prostsze i bardziej prawdopodobne żę znajdize w podanej cenie) to wyjdzie mu tak samo.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość