Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Paź 2022 14:23 

Cześć,

brakuje mi trochę mil do zrobienia Senatora po raz pierwszy i jak zacząłem myśleć to przypomniałem sobie, że w maju miałem zabookowany lot LH DEN-FRA, ale ze względu na spóźniony dolot UA do DEN, UA przerzuciło mnie na swój lot do FRA na następny dzień, nie było nic dostępnego LH.

LH miała promocje mile statusowe x2 w pierwszej połowie roku, więc siłą rzeczy nie załapałem się na nią lecąc UA.

Tym samym, myślicie, że jest szansa żeby LH wyrównała mi te mile biorąc pod uwagę, że kupiłem bilet LH? Miał ktoś może podobną sytuację?

Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍 City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍
Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙 Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙
#2 PostWysłany: 13 Paź 2022 14:34 

Napisz reklamacje, może się uda ...

Ja w większości przypadków po przebookowaniu dostawałem więcej mil niż miało być pierwotnie, więc nigdy nie reklamowałem.

Daj znać jak ci odpowiedzą.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lis 2022 20:39 

-- 13 Paź 2022 14:55 --

Właśnie piszę, niczym nie ryzykuję w końcu :D

Ciężko powiedzieć ile mil bym dostał za ten lot w pierwotnej wersji, bo miałem 3-odcinkowy trip, 1xUA + 2xLH, wyszło 2xUA + 1xLH.

-- 05 Lis 2022 20:39 --

Update: sukces! :D

The originally booked route has been posted to your Miles & More account, mileage allocation is distributed over the entire ticket and not granted per individual segment. The data audit will take several days. Afterwards you can view your account balance at http://www.miles-and-more.com.

Z wyrównania dostałem ponad 13 tys. mil statusowych, co na 95% ratuje mi zrobienie Senatora po raz pierwszy :D
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 21 Lis 2022 02:57 
Awatar użytkownika

srebrny
Aż dziwne że LH tacy hojni, słyszałem że częściej wyrównują w dół po przebookowaniu, szczególnie w przypadku biletów nagród :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Raku90 oraz 4 gości