Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Cze 2016 20:37 
Awatar użytkownika

Czołem,

Zakupiłem bilety na Flipo do USA i muszę wypełnić dane API (Advance Passenger Information). Problem w tym, że lot mam we czwartek, a paszport mam dostać w poniedziałek (dopiero go wyrabiają ze względu na zmianę nazwiska). Na Flipo jest napisane, że dane API trzeba wypełnić najpóźniej do 75 godzin przed lotem (myślę, że to literówka bo powinno być 72). Moje pytanie jest takie, czy ten termin 72 godzin jest nieprzekraczalny? Jak to jest w praktyce, czy jak wypełnię to na 48 godzin przed lotem to będzie ok?

Dzięki za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

Weekend na Malcie za 599 PLN ❗😲 Loty sobota-niedziela i hotel ze śniadaniem ☕🍽️ Weekend na Malcie za 599 PLN ❗😲 Loty sobota-niedziela i hotel ze śniadaniem ☕🍽️
Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
#2 PostWysłany: 19 Cze 2016 21:42 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Nie musi, odpraw sie na lotnnisku, tylko przygotuj adres w stanach
namteH lubi ten post.

#3 PostWysłany: 20 Cze 2016 15:13 
Awatar użytkownika

Dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Cze 2016 17:48 
OFICJALNY PROFIL
Awatar użytkownika

Cześć Wodzu_800XL,

czy mogę Cie prosić o podanie numeru rezerwacji w prywatnej wiadomości?
Następnie sprawdzę czy można dodać dane APIS także w późniejszym terminie.
Dziękuje
Timo
pracownik działu marketingu flipo.pl
Flipo.pl – codziennie tanie loty i świetne oferty biletów lotniczych. Sprawdź naszą aplikację mobilną i blog podróżniczy Flipohity.pl pełen porad, inspiracji oraz pomysłów na niezapomniane wyjazdy! Znajdź swój kolejny lot z Flipo.pl!
 Profil Relacje PM off
namteH lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości